- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Kızlar dün gece garip bi olay geçti başımdan ve çok üzüldüm içim içimi yiyor. Ablamla misafirliğe gidiyorduk akşamdı tabi neyse gittiğimiz yerin hemen evinin civarlarında nöbetçi eczane gördüm dedim gideyim solgar vitamini sorayım,neyse girdim sordum falan kalabalıktı baya sonra dedim dur ya bide gebelik testi alim kan vermim idrardan takip edeyim kıza dedim verdi bi baktım miratech bende dedim aa yok bunu istemiyorum başka marka yok mu bu çok gereksiz çizgilee çıkarıyo beğenmiyorum başka yok falan dedi biraz mızmızlandı predictor verelim dedi yok tamam kalsın dedim bu bir sinirle kalktı gitti depoya getirdi saçma sapan bi marka one step diye masaya bi koyuşu var alın hanımefendiye verin diye gerizekalı ya kendimi zor tuttum sakın ol dedim verdim parayı gittim yemektir çay faslıdır falan derken acayip sıkışmıştım yapim ya pis bi test zaten amaannn çöpe gitsin dedim yaptın çizgi falan çıkmadı 10 dk geçti yok 20 dk geçti yok hem eczanede sinir oldm hem testten sonra sinir oldum bana bozk test mi verdi yoksa bir terslik mi oldu diye gecedendir kendimi yedim hakkımı helal etmiyorum o kıza allaha havale ediyorum onu![]()
Kuzum ben dün de frelly aldim o hepsinden daha net cikiyor test bozuktur yada gostermeyendir icini ferah tut senin 7. Günden beri silik cikti yanilmayi payi hic yok hic kafana takma bi aksilik oldumu illa devami geliyor salak kadın millet onların dediğini almak zorunda degil dünde ben baska eczaneye sordum baska marka var dedi almadim teşekkür ettim ayrildim insandan insana degisiyor iste