Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..
rabbim mahrum etmesin bu sevinçten.
kan rahatlıkmış 2güne ölçüm yapmicam kollarım delik deşik olsun istemiyorum rabbime teslim olmuşum zaten o ne derse o olur ben aklımı bulandırmicam o da benim bebişimi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağıma vercek amiiinnn :KK200::dua:
Aynen arkadaşım çok iyi düşünmüşsün 2 günde bir kan vermenin hiç bir anlamı yok. Hamilesin ya bundan sonrası tevekkül. Hiç kendini strese sokma bencede. Güzel olacak herşey Allahın izniyle de rahatla :)

Aynen arkadaşım çok iyi düşünmüşsün 2 günde bir kan vermenin hiç bir anlamı yok. Hamilesin ya bundan sonrası tevekkül. Hiç kendini strese sokma bencede. Güzel olacak herşey Allahın izniyle de rahatla :)
dua ediyorum gerisini rabbime bırakmışım 2 hafta sonra allah kısmet ederse giderim hem keseyi görürüm hemde belki kalp atışını görürüm :dua:

Kızlar dün kuzenime kan testi yaptirdik 40 dk sonra çıktı sonuç 6 senedir olmuyorduya öldük öldük dirildik beklerken veee sonuç 4630 çıktı ayy nasıl agladik sevincten inlettik hastaneyi allahtan bizden baska kimse yoktu bugunde kesesi görünmüş nasıl sevindimmmm bilemezsiniz allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar dün kuzenime kan testi yaptirdik 40 dk sonra çıktı sonuç 6 senedir olmuyorduya öldük öldük dirildik beklerken veee sonuç 4630 çıktı ayy nasıl agladik sevincten inlettik hastaneyi allahtan bizden baska kimse yoktu bugunde kesesi görünmüş nasıl sevindimmmm bilemezsiniz allah isteyen herkese nasip etsin
Insallah sag salim kucaklarina alirlar canim, Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah :dua:

Cok iyi haber bu cok sevindim .. gozunuz aydin olsunn.. gitmisken sen neden vermedin:)

yarın da yap yine silikse çatlamıştır. 2 günde 1 ilişki en garantisi
Ovulasyon en son yaptigimda silik cikti cizgi sali csamba psembe degerlendirdik dunde berri kasik agrim var ara ara agriyip geciyor ve gogus uclarima dokundugumda aciyor bilgisi olan cevaplayabilirmi neden olabilir boyle ?

Ovulasyon en son yaptigimda silik cikti cizgi sali csamba psembe degerlendirdik dunde berri kasik agrim var ara ara agriyip geciyor ve gogus uclarima dokundugumda aciyor bilgisi olan cevaplayabilirmi neden olabilir boyle ?
Canim saydigin belirtiler adet oncesi de ola biliyor, hamileysen de oluyor, bat ne zaman?

Kızlar esime süpriz icin biraz önce test yaptım dahada koyulasmis demi

Eklentiler

• Screenshot_20181014-081709.png
    Screenshot_20181014-081709.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20181014-081719.png
    Screenshot_20181014-081719.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 53
Ne güzel bi haber ya allahım ssağ salim kucağınıza aldırsın ikinizinde

en son dediğin ne zaman canım,belki erken hamilelik belirtisidir bilemedim ki şimdi

Kızlar dün gece garip bi olay geçti başımdan ve çok üzüldüm içim içimi yiyor. Ablamla misafirliğe gidiyorduk akşamdı tabi neyse gittiğimiz yerin hemen evinin civarlarında nöbetçi eczane gördüm dedim gideyim solgar vitamini sorayım,neyse girdim sordum falan kalabalıktı baya sonra dedim dur ya bide gebelik testi alim kan vermim idrardan takip edeyim kıza dedim verdi bi baktım miratech bende dedim aa yok bunu istemiyorum başka marka yok mu bu çok gereksiz çizgilee çıkarıyo beğenmiyorum başka yok falan dedi biraz mızmızlandı predictor verelim dedi yok tamam kalsın dedim bu bir sinirle kalktı gitti depoya getirdi saçma sapan bi marka one step diye masaya bi koyuşu var alın hanımefendiye verin diye gerizekalı ya kendimi zor tuttum sakın ol dedim verdim parayı gittim yemektir çay faslıdır falan derken acayip sıkışmıştım yapim ya pis bi test zaten amaannn çöpe gitsin dedim yaptın çizgi falan çıkmadı 10 dk geçti yok 20 dk geçti yok hem eczanede sinir oldm hem testten sonra sinir oldum bana bozk test mi verdi yoksa bir terslik mi oldu diye gecedendir kendimi yedim hakkımı helal etmiyorum o kıza allaha havale ediyorum onu :KK42:

Back