- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Yumurtan catlamaya calisiyor her halde, benim oyle oluyor 1-2 gun hatta suruyor, yumurtam catlayinca geciyor. Demek ki, cok hassasin hissedebiliyorsun.Kızlar ya 2 saat önce sağ karın boşluğunda ağrı başladı sanki oraya sıvı dolmuşta kipirdadikca ağrı yapiyo neden öyle oldu acaba gecmedide yürürken cok aciyo oturuyorum sürekli yumurtlamadan kaynaklı olabilirmi
misafirlikteyin kısmet olmadı tekrarlamak zaten az kalmıştı ov testi yarın sabah tekrarlarım inşallah bu gece çatlarvalla arkadasim ben seninkini bugun yaptigini dune gore silik goruyorum. sen bilirsin yani
Yumurtan catlamaya calisiyor her halde, benim oyle oluyor 1-2 gun hatta suruyor, yumurtam catlayinca geciyor. Demek ki, cok hassasin hissedebiliyorsun.
bende sabah iyi diye duydumBilemedim ki hala geçmedi sabah ilişkimiz olmuştu aksam olmasin sabah 5 te olsun istiyorum sabah tutma şansı daha cok oluyormus
valla biz 2 gündür yapıyoz allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hala çatlamadı benim çok inatçı çıktıAynen cnm bide bugün iliski olduya simdi sabah aksam sonra yine sabah yapıp kaliteyi düşürmek istemiyorum ins tutar nasip
ne diyonuz şimdş yaptım en sondaki var mı silikleşme kör oldum her yerde kırmızı çizgi görüyom
napayım bu geceyi değerlendireyim mi totomu dönüp yatcam yoksaCatlamak üzere cnm şuan catliyor da olabilir yarın öğleden sonra yap birde 1 ve 4 arasi lh hormonu en yüksek ozaman cikiyormus ben genelde 2 ile 4 arasi yapiyorum yarin siliklesirse dahada catlamis olur kimilerinde catlama 2 günde olabiliyormus
Daha çatlamamış bugün çatlar devam ilişki yeBiri düne biri bu sabaha ait şiddetli ağrım var sağ kasığımda oturup kalkmamı engelleyecek kadar kızlar. 3 saat sıvı almadan yaptım testi 11bucuk civarı ne diyosunuz akşam da yapim mi
Kaçıncı günün canm senin ilk kez mi oluyo mu ay yumurtlaman yarın çatlar bence sen devam etnapayım bu geceyi değerlendireyim mi totomu dönüp yatcam yoksa
bu gece de olursa 3 gün üst üste olucak bi sorun olmasınDaha çatlamamış bugün çatlar devam ilişki ye
Yok yok zaten bunun amacı o üstüste ilişki olmalı bugün ve 2 gün sonrası dabu gece de olursa 3 gün üst üste olucak bi sorun olmasın
Bu gece ara ver istersen çatlayınca yapınbu gece de olursa 3 gün üst üste olucak bi sorun olmasın
Bence vermesin çünkü yumurta 24 saat içinde döllendi döllendi eğer olmazsa istedğin kadar sonrasını değerlendir olmuyor bence bu kritik günlerş peşpeşe değerlendirinBu gece ara ver istersen çatlayınca yapın
ne bilim ya önceki kalbi durunca korku var içimde kalitesiz spermden oluyomuş oluy doktorYok yok zaten bunun amacı o üstüste ilişki olmalı bugün ve 2 gün sonrası da
Yok canım ya korkma onunla bir alakası yok bunun. Onun yaşamak için nasibi yokmuş. Ovu testiyle ilgili çok video izledim. Bir gün arayla önerenler ovu testi yapmadan 1 ay boyunca deneyenler için. Ama sen ovu testi yapmışsın ve koyu kırmızıyı görmüşsün bu gün ve sonraki 2 gün çok öenmli 5 gün üstüste ilişki sprem kalitesini etkilemez merak etme canımne bilim ya önceki kalbi durunca korku var içimde kalitesiz spermden oluyomuş oluy doktor
yumurtan baya inatcı gergin yapmakta spermi kalitesizletiriyo çatlayıncada değerlendircen üç gece daha üst üste olmuş olacak içinden ne geliyorsa onu yapne bilim ya önceki kalbi durunca korku var içimde kalitesiz spermden oluyomuş oluy doktor
Ben ovu testi ile hamile kaldım bu ay ve dediğim gibi sprem öyle bizim sandğmz gibi bişey değil 5 günde sprem kalitesi bozulmaz. Düşen bebeklerde genetik bir bozukluk vardır muhakkakyumurtan baya inatcı gergin yapmakta spermi kalitesizletiriyo çatlayıncada değerlendircen üç gece daha üst üste olmuş olacak içinden ne geliyorsa onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?