Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu çizgi oldumu 24 saat veya 36 saat sonra çatlayacak demektir canım koyudan sonra silik çıkarsa buda çatlamış anlamına geliyobende anlayamıyorum. Koyu iki çizgi olursa çatlamış mı demek?yumurtalama zamanı nasıl anlaşılıyor peki![]()
freelyseninkinin markası ne?
peki benimki gibi çok koyu çıkmayıp hala kırmızı çıkmaya devam ederse tatlım benim mesajları göremedin sanırım:)koyu çizgi oldumu 24 saat veya 36 saat sonra çatlayacak demektir canım koyudan sonra silik çıkarsa buda çatlamış anlamına geliyo
foto olarak görmedim canım msjlar birikmiş soru cevap olunca konuya hakim olamadım :) varsa foto bi yorum yaparımpeki benimki gibi çok koyu çıkmayıp hala kırmızı çıkmaya devam ederse tatlım benim mesajları göremedin sanırım:)
bu ay kaçırdık o zaman dün yapmıştım sabah çok değil ama koyuydu bugün sabah yaptım silik baya. 2 gündür de değerlendirmiyoruz eşim bu aralar çok yoğun uyuyakalıyo :)koyu çizgi oldumu 24 saat veya 36 saat sonra çatlayacak demektir canım koyudan sonra silik çıkarsa buda çatlamış anlamına geliyo
lh yaavaş düşüyorsa öyle olur dediler bi .. seninki de mi öyleydi uzun süre kırmızı durumda?foto olarak görmedim canım msjlar birikmiş soru cevap olunca konuya hakim olamadım :) varsa foto bi yorum yaparım
koyu zamanda olmuşsa 3 gün yaşayabiliyo spermler canım hamilelik ihtimali olabiliyo yani hakkında hayırlısı inşallah bende beklemedeyim 14 gün var :))bu ay kaçırdık o zaman dün yapmıştım sabah çok değil ama koyuydu bugün sabah yaptım silik baya. 2 gündür de değerlendirmiyoruz eşim bu aralar çok yoğun uyuyakalıyo :)
Yok damlatılan bendekihızlı test diyor işte strip dediği idrara batırılan mı? onun 30 tanesine 23,90 diyor
aynı aşağı yukarı batımız :)koyu zamanda olmuşsa 3 gün yaşayabiliyo spermler canım hamilelik ihtimali olabiliyo yani hakkında hayırlısı inşallah bende beklemedeyim 14 gün var :))
sat ne zaman benim 18 ekimaynı aşağı yukarı batımız :)
koyudan 1 gün önce olmuştu. Baya erken oldu aslında 5inde olması gerekiyordu. Hormon tahlili yaptırmıştım doktorum demişti aslında erken yumurtalayacaksın diye .Bu zamana kadar her günü değerlendirdik .bu ay olması gereken zamanda olmadı. vardır bunda da bi hayır. İnşallah senin olurkoyu zamanda olmuşsa 3 gün yaşayabiliyo spermler canım hamilelik ihtimali olabiliyo yani hakkında hayırlısı inşallah bende beklemedeyim 14 gün var :))
sat son adet tarihi 19 eylülsat ne zaman benim 18 ekim
iyi değerlendirmişsin canım inşallah tutar amiiinnnkoyudan 1 gün önce olmuştu. Baya erken oldu aslında 5inde olması gerekiyordu. Hormon tahlili yaptırmıştım doktorum demişti aslında erken yumurtalayacaksın diye .Bu zamana kadar her günü değerlendirdik .bu ay olması gereken zamanda olmadı. vardır bunda da bi hayır. İnşallah senin olur![]()
ay pardon yanlış yazmışım 18 Eylül benimdesat son adet tarihi 19 eylül
bat 18 ekim
benimde yakın sana sat 21 eylül bat 19 ekim .inş senin tutar ben pek değerlendiremedim bu ay umutsuzum. Öbür ay da saraçoğlunun kürlerinden yapmayı düşünüyorum ama kafam karışık. HERKES HORMON DEĞERLERİMİ DENGELEDİ VS. YAZMIŞ AMA DIŞ GEBELİK YA DA KİMYASAL GEBELİK yaşayanda çok olmuş.ay pardon yanlış yazmışım 18 Eylül benimde