Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende anlayamıyorum. Koyu iki çizgi olursa çatlamış mı demek?yumurtalama zamanı nasıl anlaşılıyor peki :KK43:
koyu çizgi oldumu 24 saat veya 36 saat sonra çatlayacak demektir canım koyudan sonra silik çıkarsa buda çatlamış anlamına geliyo

koyu çizgi oldumu 24 saat veya 36 saat sonra çatlayacak demektir canım koyudan sonra silik çıkarsa buda çatlamış anlamına geliyo
peki benimki gibi çok koyu çıkmayıp hala kırmızı çıkmaya devam ederse tatlım benim mesajları göremedin sanırım:)

peki benimki gibi çok koyu çıkmayıp hala kırmızı çıkmaya devam ederse tatlım benim mesajları göremedin sanırım:)
foto olarak görmedim canım msjlar birikmiş soru cevap olunca konuya hakim olamadım :) varsa foto bi yorum yaparım

bu ay kaçırdık o zaman dün yapmıştım sabah çok değil ama koyuydu bugün sabah yaptım silik baya. 2 gündür de değerlendirmiyoruz eşim bu aralar çok yoğun uyuyakalıyo :)

foto olarak görmedim canım msjlar birikmiş soru cevap olunca konuya hakim olamadım :) varsa foto bi yorum yaparım
lh yaavaş düşüyorsa öyle olur dediler bi .. seninki de mi öyleydi uzun süre kırmızı durumda?

bu ay kaçırdık o zaman dün yapmıştım sabah çok değil ama koyuydu bugün sabah yaptım silik baya. 2 gündür de değerlendirmiyoruz eşim bu aralar çok yoğun uyuyakalıyo :)
koyu zamanda olmuşsa 3 gün yaşayabiliyo spermler canım hamilelik ihtimali olabiliyo yani hakkında hayırlısı inşallah bende beklemedeyim 14 gün var :))

Ya kızlar rüyamda hemşireler beni apar topar hsgye almış ay nasıl korkuyorum canlı canlı çekecekler diyorum napıyosunuz bi dk ben istemedim bu neyin hsgsi birde uyutmadan çekeceksiniz böyle saçmalık mı olur :D :D

:D :D

bende azı dişimin ufalandığını gördüm hayır olsun inşallah.

koyu zamanda olmuşsa 3 gün yaşayabiliyo spermler canım hamilelik ihtimali olabiliyo yani hakkında hayırlısı inşallah bende beklemedeyim 14 gün var :))
koyudan 1 gün önce olmuştu. Baya erken oldu aslında 5inde olması gerekiyordu. Hormon tahlili yaptırmıştım doktorum demişti aslında erken yumurtalayacaksın diye .Bu zamana kadar her günü değerlendirdik .bu ay olması gereken zamanda olmadı. vardır bunda da bi hayır. İnşallah senin olur :emir_bebek:

koyudan 1 gün önce olmuştu. Baya erken oldu aslında 5inde olması gerekiyordu. Hormon tahlili yaptırmıştım doktorum demişti aslında erken yumurtalayacaksın diye .Bu zamana kadar her günü değerlendirdik .bu ay olması gereken zamanda olmadı. vardır bunda da bi hayır. İnşallah senin olur :emir_bebek:
iyi değerlendirmişsin canım inşallah tutar amiiinnn

ay pardon yanlış yazmışım 18 Eylül benimde
benimde yakın sana sat 21 eylül bat 19 ekim .inş senin tutar ben pek değerlendiremedim bu ay umutsuzum. Öbür ay da saraçoğlunun kürlerinden yapmayı düşünüyorum ama kafam karışık. HERKES HORMON DEĞERLERİMİ DENGELEDİ VS. YAZMIŞ AMA DIŞ GEBELİK YA DA KİMYASAL GEBELİK yaşayanda çok olmuş.

Back