bu aralar herkes karıştırıyor eylül ekim çok sık karşılaştım neden acaba bir sebebi olmalı? :)ay pardon yanlış yazmışım 18 Eylül benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar herkes karıştırıyor eylül ekim çok sık karşılaştım neden acaba bir sebebi olmalı? :)ay pardon yanlış yazmışım 18 Eylül benimde
benim de çok değerlendirdiğim söylenemez.. bir taraftan umut ediyoruz 1 2 ile de tutar bakarsın :)benimde yakın sana sat 21 eylül bat 19 ekim .inş senin tutar ben pek değerlendiremedim bu ay umutsuzum. Öbür ay da saraçoğlunun kürlerinden yapmayı düşünüyorum ama kafam karışık. HERKES HORMON DEĞERLERİMİ DENGELEDİ VS. YAZMIŞ AMA DIŞ GEBELİK YA DA KİMYASAL GEBELİK yaşayanda çok olmuş.
yapma bence gözle görülür bi bi sıkıntın yoksa. inşallah seninde tutmuştur benimde beklicez mecburen ben beklemeye geçtim bakim bakim nasıl geçecek bu 14 günbenimde yakın sana sat 21 eylül bat 19 ekim .inş senin tutar ben pek değerlendiremedim bu ay umutsuzum. Öbür ay da saraçoğlunun kürlerinden yapmayı düşünüyorum ama kafam karışık. HERKES HORMON DEĞERLERİMİ DENGELEDİ VS. YAZMIŞ AMA DIŞ GEBELİK YA DA KİMYASAL GEBELİK yaşayanda çok olmuş.
bilemedim ki canım benim belki kürtajdandır herşey şaşmıştı :)bu aralar herkes karıştırıyor eylül ekim çok sık karşılaştım neden acaba bir sebebi olmalı? :)
inş umut dünyası işte. Bu ay pek takmıyorum sanırım. Ay içinde istediğim bi yere seyahatimiz olacak şu an ona odaklandım .Düşünmemeye çalışcam. zaten eşim çok hassas. Yumurtalama zamanım diyemiyorum hiç. kendini kasıyo görev gibi geliyo. Bakalım nolcakbenim de çok değerlendirdiğim söylenemez.. bir taraftan umut ediyoruz 1 2 ile de tutar bakarsın :)
heh oldu ondandırbilemedim ki canım benim belki kürtajdandır herşey şaşmıştı :)
Ya nasıl geçecek 14 günheh oldu ondandır![]()
ay bunlar da ömür törpüsü zatenn. H E ne güzel yum.günüm bitti gerek yok diyormuş bizimkiler mi nazlı anlamadım ki:))inş umut dünyası işte. Bu ay pek takmıyorum sanırım. Ay içinde istediğim bi yere seyahatimiz olacak şu an ona odaklandım .Düşünmemeye çalışcam. zaten eşim çok hassas. Yumurtalama zamanım diyemiyorum hiç. kendini kasıyo görev gibi geliyo. Bakalım nolcak
sıkıntı var mı yok mu belli değil. FSH değerim yüksek AMh düşük yani tam sınırdaymış. 11 EKİM de progesteron testi yapılacak. Yumurtlama oluyomu ona bakılacak.Daha 5 aylık evliyim doktor kızıyo bekle diye ama ben aceleciyim çünkü yaşım 33 eşiminde 41yapma bence gözle görülür bi bi sıkıntın yoksa. inşallah seninde tutmuştur benimde beklicez mecburen ben beklemeye geçtim bakim bakim nasıl geçecek bu 14 gün
hahaha ben hayatta diyemem bidaha töbe billah yanaşmaz :)))ay bunlar da ömür törpüsü zatenn. H E ne güzel yum.günüm bitti gerek yok diyormuş bizimkiler mi nazlı anlamadım ki:))
evdesin galiba... valla bana geçiyor tatlım.. ev iş kuzu koca yetmiyor desem yeridir:))Ya nasıl geçecek 14 gün![]()
hee işin bitti der benimki de kimisi de öyle işte bak karakter yapı meselesi...:)hahaha ben hayatta diyemem bidaha töbe billah yanaşmaz :)))
iyi geçincez napalım ihtiyacımız var :)hee işin bitti der benimki de kimisi de öyle işte bak karakter yapı meselesi...:)
olmamış gibi düşün hayal kırıklığı kötü oluyor. Valla ben bu ay niye bilmiyorum acayip rahatım belki değerlendiremedim diye ama kafama takınca stresten adetim bile azalıyo.Kızlar dün geceden beri sol kasığımda sızlama var tam bacak birlesim yerinde sürekli sizlio kendimi dinlemicem diyorum dayanamıyorum gecen ay cok umutluydum her belirti vardi ama olmamisti o yüzden hep bu ayda yoktur diye dusunmemeye çalışıyorum
Düşünmemeye çalışıyorum ama ne yapsam olmuyor mayista en fazla 2 kez birliktelik olmustu senin gibi hic düşünmedim takip bile etmedim zaten olmamistir diye sonra öğrendimki hamile kalmisim ama malesef düştüolmamış gibi düşün hayal kırıklığı kötü oluyor. Valla ben bu ay niye bilmiyorum acayip rahatım belki değerlendiremedim diye ama kafama takınca stresten adetim bile azalıyo.
neden bu kadar çok düşük oluyor ben anlayamıyorum. Hepimizin başına gelecek bişey ama neden artık çok fazla?ne yememeliyiz içmemeliyiz acaba?Düşünmemeye çalışıyorum ama ne yapsam olmuyor mayista en fazla 2 kez birliktelik olmustu senin gibi hic düşünmedim takip bile etmedim zaten olmamistir diye sonra öğrendimki hamile kalmisim ama malesef düştü
Tamam bu gun yarin yapin iste))yok kuzum yanlış anlamışsın onu kırmızı olan gün gece hadi dedim olmadı sabah da enerjim yok dedim olmadı anlatabildim mi![]()
senin bat ne zmndı tatlım?Kızlar dün geceden beri sol kasığımda sızlama var tam bacak birlesim yerinde sürekli sizlio kendimi dinlemicem diyorum dayanamıyorum gecen ay cok umutluydum her belirti vardi ama olmamisti o yüzden hep bu ayda yoktur diye dusunmemeye çalışıyorum
O zaman peşine düş canım geçmiş olsunsıkıntı var mı yok mu belli değil. FSH değerim yüksek AMh düşük yani tam sınırdaymış. 11 EKİM de progesteron testi yapılacak. Yumurtlama oluyomu ona bakılacak.Daha 5 aylık evliyim doktor kızıyo bekle diye ama ben aceleciyim çünkü yaşım 33 eşiminde 41