Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evdesin galiba... valla bana geçiyor tatlım.. ev iş kuzu koca yetmiyor desem yeridir:))
gez arkadaşlarınla görüş, bi tatil planı olabilir.
valla ben evde oturanlara özeniyorum artık ne yallan söleyim.. :))
Yok canım evde değilim ablamın kuaför dükkanı var buraya geliyorum yardıma ama yinede zaman geçmiyor yoksa bende buraya gel akşam git yemektir çocuğu uyutmaktır derken 2de kendimi anca yatağa atıyorum

Yok canım evde değilim ablamın kuaför dükkanı var buraya geliyorum yardıma ama yinede zaman geçmiyor yoksa bende buraya gel akşam git yemektir çocuğu uyutmaktır derken 2de kendimi anca yatağa atıyorum
çocukla mı gidiyorsun ? geçer geçer düşünme öyle daha çabuk geçer bak yıl bitiyor..
mayısta doktorla pazarlık yapmıştım 6ay dedi ben o kadar bekleyemem dedim iyi 3 ay dedi :dondurma:ekim 22de 5 ay bitecek.. zaman çabuk geçiyor..

çocukla mı gidiyorsun ? geçer geçer düşünme öyle daha çabuk geçer bak yıl bitiyor..
mayısta doktorla pazarlık yapmıştım 6ay dedi ben o kadar bekleyemem dedim iyi 3 ay dedi :dondurma:ekim 22de 5 ay bitecek.. zaman çabuk geçiyor..
ne zamandır deniyosun canım?

neden bu kadar çok düşük oluyor ben anlayamıyorum. Hepimizin başına gelecek bişey ama neden artık çok fazla?ne yememeliyiz içmemeliyiz acaba?
Cnm ben hic ihtimal vermedim hamile olduguma o ay temizlik yaptim hele öğrenmeden önce bi markete pazara gittim taşıdığım posetler ağırdı bide ramazandi o ay ogluma salıncak aldik gün de 10 kez indir bindir yaptim 4 yasinda ben bunlardan dolayi gelisemedi diye düşünüyorum

Cnm ben hic ihtimal vermedim hamile olduguma o ay temizlik yaptim hele öğrenmeden önce bi markete pazara gittim taşıdığım posetler ağırdı bide ramazandi o ay ogluma salıncak aldik gün de 10 kez indir bindir yaptim 4 yasinda ben bunlardan dolayi gelisemedi diye düşünüyorum
o zaman dikkat etmek lazım ne olursa olsun.ne güzel en azından bir evladın var Allah 2.ci de nasip etsin. Bize de tattırsın bu duyguyu

orası öyle.
evet çocukla gidiyorum oğlum kimsenin yanında gitmiyor zaten bende tek tük yapıyorum işleri eleman var o sağolsun yükümüzü kaldırmış

bugün 4.günüm yumurtlamadan sonra bel ağrısı ve kasık ağrım var ama hafiften sağ kasığım ağrjyo yani dinlenince ağrıdığını hissediyorum hamile kaldığımda da böyle olmuştu yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasığım ağrıyodu amin allahım iinşallahhh :dua:

Amin insallah tatlimm. Allah gonlune gore versin.
Bende yaptim yarim silik yarim kizarik hic ole oldumu sizde..?

Back