Çatlamayan yumurta 🥚

canım bence bu yola girmişken bırakma femara baya etkili bir ilaç klomene göre ve ben klomen kullanırken iğne olmama rağmen aynı senin gibi çatlamamıştı ama femarada kendi çatladı hep

canım bence bu yola girmişken bırakma femara baya etkili bir ilaç klomene göre ve ben klomen kullanırken iğne olmama rağmen aynı senin gibi çatlamamıştı ama femarada kendi çatladı hep
Peki femara kullandıktan sonra ovitrelle vurulmadın mı hiç gerek kalmıyo diyosun yani. Eğer öyleyse güzel çünkü o iğneyi vurulmak hiç istemiyorum bi sürü yan etki yapıyo yüzümü sivilce basması da cabası yani.

canım femara kullanırken çatlatma iğnesi olmadım hep kendi çatladı şçyle düşün femara 150 tl iğnede 140 falan yani zaten iğneye vericeğin parayla ilacı alabilrisn bence denemekten ne çıkar ki

canım femara kullanırken çatlatma iğnesi olmadım hep kendi çatladı şçyle düşün femara 150 tl iğnede 140 falan yani zaten iğneye vericeğin parayla ilacı alabilrisn bence denemekten ne çıkar ki
Evet böyle bakınca mantıklı aslında. Peki bunu nasıl kullandın canım adetin kaçıncı günü başladın. Klomende 10 tablet var sabah akşam 5 günde bitiyodu bunda 30 tablet varmış herhalde. Gerçi doktora gitmeden alıp içmeye başlarım belki diye düşünüyodum ama reçetesiz satılmıyodur şimdi bu.

reçetesiz satılıyor.30 tablet var ama ben günde bir tane 5 gün içmeme rağmen yine 3 yumurtam olmuştu klomende 5 gün sabah akşam içmiştim 4 yum. olmuştu

reçetesiz satılıyor.30 tablet var ama ben günde bir tane 5 gün içmeme rağmen yine 3 yumurtam olmuştu klomende 5 gün sabah akşam içmiştim 4 yum. olmuştu
Peki adetin 3. Ya da 5. Günü mü başlanıyo bu ilaca da. Bi de doktor mu 5 gün kullan demişti sen kendin mi o kadar kullandın canım tam öğreneyim de reçetesiz satılıyosa direk alıp ona göre başlıcam kullanmaya

canım adetin 3. başlayı 5 gün kullanıyosun kendin kullanıcaksan bile ilaç bittikten sonra bir doktora muayne olup takip altında kal

canım adetin 3. başlayı 5 gün kullanıyosun kendin kullanıcaksan bile ilaç bittikten sonra bir doktora muayne olup takip altında kal
Tabi gidicem zaten de bu ay smear testi yaptırmayı da düşünüyorum da hap bittikten sonra gidersem adet de bitmiş olur testi yaptırırım diye düşündüm bakalım Peki sen hamile kalabildin mi femarayla nasıl ilerledi sürecin

3 ay kullandım canım benim adetim 28günde bir olurdu son iki aydır2-3 gecikmeli oldum biraz ara vericem 3 ay kadar sonra olmazsa bir 3 ayda kullanıcam inş. doktor bu gecikmeler rahim kendini durumu hazırlamaya çalışıyor dedi kesti ilacı bu ay bekliyorum olmazsa bende smear yapıcam smear için ne zaman gidilmeli

Adet olmadığın herhangi bi zamanda gidip verebiliyosun canım. Benim de hep gününde olurdu adetim geçen ay 2 gün gecikti bu ay da 2 gün geçti daha olmadım kahverengi leke var sadece inşallah benimki de doktorun dediği gibidir

inşallah canım hatta inşallah hamilesindir şuan

Bende ghormon testi verdim fsh 7.2 prolaktin 8.7 cikti lh 13 cikti ama genel olarsk temiz dendi diger arastirmalarima ve baska doktorlarin yorumuna gore pcos dendi kafam karisti doktorum temiz dediyse inanmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…