Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

1 sene dolmadan çatlatma iğnesi olabilirmiyim
Tabii ki olabilirsin her ay olabilirsin mesela bu ay adet oldun diyelim önümüzdeki ay tekrar bir çatlamayın nesi o ayda olmadı ondan sonraki ay tekrar bir çatlama iğnesi yani adet olduğun sürece her ay iğne olabilirsin

Kızlar çatlatma iğnesi yaptırdım 8. Gün negatif gördüm erken gebelik testinde bugün 12. Gün ve sabah yaptığım erken gebelik testi sizce var mı?

Eklentiler

• IMG_6006.webp
    IMG_6006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6007.webp
    IMG_6007.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6008.webp
    IMG_6008.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar çatlatma iğnesi yaptırdım 8. Gün negatif gördüm erken gebelik testinde bugün 12. Gün ve sabah yaptığım erken gebelik testi sizce var mı?
Aşkım 12 günde de aynı şekilde negatif çıkar ya da pozitif çıkabilir en doğru sonucu 14 gün olabilirsin ben 13 günde bile pozitif gördüm 14 güne negatiftir ve Regal olmuştum sen onun 4 gününde yap

Yaaaaaaa gerçekten mi çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah vallahi çok mutlu oldum belirtilerin nelerdivallahi çok mutlu oldum belirtilerin nelerdi
Ya sadece göğüs uçlarına bastırınca bir ağrı oluyordu birde hafif kasık ağrısı zaten 13. Gün hemen kan verdim

Merhaba arkadaşlar ben 18 ocak akşam 9 da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum doktorum 12. Ve 36 ıncı saate ilişki önerdi ve yaptık sonra 1 hafta ilişki olmadi vurulduğum günden beri sol kasık ağrısı çekiyordum iki gündür çok şiddetliydi bacağımı bile kasıyordu diyebilirim halada batma var eğer iğne vurulduğum günü sayarsan bugün 13.gündü erken gebelik testi ve kaset test yaptim birisinde çok silik gölde vardı belki kuruma çizgisi bilmiyorum ikisi de negatifti pozitife döner mi acaba aramızda böyle bir durum yaşayan oldu mu Bir de iğne vurulduğumuz günden mi sayacağız yoksa 36 saatten sonrasını mı biraz uzun oldu ama k.b yın lütfen
Merhabâ çatlatma iğnesi devlet hastanelerindd yapılıyor mu

Ya sadece göğüs uçlarına bastırınca bir ağrı oluyordu birde hafif kasık ağrısı zaten 13. Gün hemen kan verdim
Ya ben de var ya bu ay femera kullanmadım çatlama iğnesi olmadım ovulasyon testi ile yumurtlama günümü bulup normal değerlendirdim regl gnüme 10 11 vardı yumurtlamanın da üstünden tam bir hafta geçmişti 7 gündü ilk başta sadece tek taraftaydı sonra iki taraflı oldu ve gün geçtikçe Ağrı artıyor dediğin gibi dokunduğum zaman sanki ödem varmış gibi şiş ve acıyor senin de böyle sanki böyle olacakmışsın gibi şişti mi yoksa şişmeden mi hassasiyet yaşadın

Ya ben de var ya bu ay femera kullanmadım çatlama iğnesi olmadım ovulasyon testi ile yumurtlama günümü bulup normal değerlendirdim regl gnüme 10 11 vardı yumurtlamanın da üstünden tam bir hafta geçmişti 7 gündü ilk başta sadece tek taraftaydı sonra iki taraflı oldu ve gün geçtikçe Ağrı artıyor dediğin gibi dokunduğum zaman sanki ödem varmış gibi şiş ve acıyor senin de böyle sanki böyle olacakmışsın gibi şişti mi yoksa şişmeden mi hassasiyet yaşadın
Bastırınca bir ağrı varsa çok bastırmamanı öneririm heran olabilir bir şeyler evet benimde ağrırdı sonradan şişkinlik oldu bende

Arkadaşlar merhaba ben yumurta takibi yaptım hormon testlerinde sorun yoktu klomen içtim bu ay iki yumurta büyüdü biri 23 biri 20 mm di çatlatma iğnesi oldum cuma günü doktor Salı gel dedi bugün gittim biri çatlamış diğeri daha çatlamamış dedi bir tane daha da büyümüş dedi ilişkiye devam dedi sizce bu normal mi

Bastırınca bir ağrı varsa çok bastırmamanı öneririm heran olabilir bir şeyler evet benimde ağrırdı sonradan şişkinlik oldu bende
Vallahi aşkım şişti hala da şiş ama ağrım daha çok şiddetleniyor gün geçtikçe ve regl olacam diye korkuyorum bir yandan da ilk defa ovulasyon testi ile yumurtlama bölümü buldum tam ovülasyonun 7 günü göğüslerimde hassasiyet başladı acaba hamile olabilir miyim diyorum önceden adetime 5 gün bazen bir hafta bazen 3 gün bazen hiç acımazdı sevinebilir miyim bilmiyorum umutlanmanın onu hiç bilmiyorum

Vallahi aşkım şişti hala da şiş ama ağrım daha çok şiddetleniyor gün geçtikçe ve regl olacam diye korkuyorum bir yandan da ilk defa ovulasyon testi ile yumurtlama bölümü buldum tam ovülasyonun 7 günü göğüslerimde hassasiyet başladı acaba hamile olabilir miyim diyorum önceden adetime 5 gün bazen bir hafta bazen 3 gün bazen hiç acımazdı sevinebilir miyim bilmiyorum umutlanmanın onu hiç bilmiyorum
Benimde çok şiddetli sancım oldu daha yeni geçiyor adetmiş gibi ağrıyor fena şekilde

Back
X