- 23 Ağustos 2022
- 354
- 45
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
O zaman ben Nisan ayı anne adayları diye post açayım beni bulabilirsiniz demi özel olarak bir şey yapmam gerekmiyor hani hepinizi eklemek için öyle demi hiç açmadım çünküBu ay hepsinden cok yıkıldım. Ama olsun. Bıdakı aya sıkı giriyorum ben valla
Aynısını ben yazdım şimdi sanaSen konu acıcan ya biz nasıl gelicez ben yeniyim ya bilmiyorum:)
Valla googla yazıncA çıkarsa ısmınden buluruz herhalde:)O zaman ben Nisan ayı anne adayları diye post açayım beni bulabilirsiniz demi özel olarak bir şey yapmam gerekmiyor hani hepinizi eklemek için öyle demi hiç açmadım çünkü
Aynısını ben yazdım şimdi sana
TamamDur hemen bir konu açayım bakalım çıkacak mı önüne beni bulursan hemen yaz tamam mı postun altına
Çatlama iğnesi ile Nisan ayı anne adayları olarak açtım
Evet kızçeler orada toplanalımYaz buraya konuyu acınca. Kızlar bulabilirssk herkes oraya gelsin. Nisan ayına hazırlık:)
Yok değil yerleşmede kırmızılık olabilir mi ? Benim baya kırmızı yani dünden beridir böyle devam ediyor… test yapsam bile eminimki negatif çıkacak. İğnenin etkisimi yoktu acaba anlamadım ki ? İnanılmaz kötüyüm maddi manevi mahvolduk..Bende yaptım aynı iğneyi bende birsey yok .yerleşme gibi geldi bana test yap dicem oda yalancı pozitif verir iğneden dolayı bekle bkalım sonucu merakla bekliyorum
Yani kuşum ben hiç burada tatlım ailesinden 5-6 gün sonra kanaması olanı görmedim duymadım istersen bir doktoruna Danış derim eğer sosyal medya hesabı falan varsa yazabilirsin doktoruna kaç gün oldu iğne vurulali gerçekten bu mübarek günde Rabbim bütün anne adaylarına bütün Anne olmak isteyen kızlara Rabb'im güç versin sabır versin hem maddi hem maneviYok değil yerleşmede kırmızılık olabilir mi ? Benim baya kırmızı yani dünden beridir böyle devam ediyor… test yapsam bile eminimki negatif çıkacak. İğnenin etkisimi yoktu acaba anlamadım ki ? İnanılmaz kötüyüm maddi manevi mahvolduk..bu mübarek günlerde çok dua edin lütfen çocuğu olmayan tüm kadınlara tedavi olan tüm kadınlara içlerinde de bana birimizden birimşzin duası kabul olur
Numrası var yazdım olabilir adet başlayabilir yazmış bende çok şaşırdımYani kuşum ben hiç burada tatlım ailesinden 5-6 gün sonra kanaması olanı görmedim duymadım istersen bir doktoruna Danış derim eğer sosyal medya hesabı falan varsa yazabilirsin doktoruna kaç gün oldu iğne vurulali gerçekten bu mübarek günde Rabbim bütün anne adaylarına bütün Anne olmak isteyen kızlara Rabb'im güç versin sabır versin hem maddi hem manevi
Allah Allah ben hiç duymadım ya yani bu kadar erkenNumrası var yazdım olabilir adet başlayabilir yazmış bende çok şaşırdım26 şubat sabahı iğnemi oldum. İğnenin tarihide 2026 ydı baktım yani iğnemde dolapta sakladım hastaneye giderken bile buz kalıbıyla götürdüm. Demekki olabiliyormuş böyle şeyler… bende burada nbir ilkim sanırım ovitrelle sonrası 7. Günde adet olan tek kadınım..
Allah Allah ben hiç duymadım ya yani bu kadar erken
Ne kadar bir bütçe ödüyorsun sorması ayıptırBende yani bu topikte bakıyorum okuyorum ama yok hepsi 14. Günden sonra en kötü 2 geri yada ileri tarihte oluyorlar.. doktorum haftaya pazartesi yada salı kontrole çağırdı ama gitmeyeceğim.. tekrar tedavi başlatacak ama bütçemiz yok o kadar artık… nasip olmadımı ne yaparsak yapalım olmuyor…
Çünkü ben hap a 600 TL gibi bir ücret ödedim iğne ile 1200 lira ödemiştimBende yani bu topikte bakıyorum okuyorum ama yok hepsi 14. Günden sonra en kötü 2 geri yada ileri tarihte oluyorlar.. doktorum haftaya pazartesi yada salı kontrole çağırdı ama gitmeyeceğim.. tekrar tedavi başlatacak ama bütçemiz yok o kadar artık… nasip olmadımı ne yaparsak yapalım olmuyor…
İstersen aşılamayı araştır canım devlet ilk çocuğun un aşılamada ilaçlarını karşılıyor eğer ikinci gebeliğin ise bazı hastanelerde de açıklamalar ücretsiz oluyorBende yani bu topikte bakıyorum okuyorum ama yok hepsi 14. Günden sonra en kötü 2 geri yada ileri tarihte oluyorlar.. doktorum haftaya pazartesi yada salı kontrole çağırdı ama gitmeyeceğim.. tekrar tedavi başlatacak ama bütçemiz yok o kadar artık… nasip olmadımı ne yaparsak yapalım olmuyor…
Ne kadar bir bütçe ödüyorsun sorması ayıptır
İğnenin 9 aşılamanın 7.günü.yani geçen çarşamda aşılama oldumO zaman kızlar nisan anne adayları olarak
Kaçıncı günündesin aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?