Gebeliğe Hazırlık Çatlama ignesinden 36 saat sonra ilişki olmasa?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 36 saat çok önemli. Çatlatma iğnesini vurulmanın amacı bu zaten. Doktorunuz anlatmadı mi size?
Tam.olarak saat vermedi ama iğneden sonraki iki gün ilişki olsun demişti. Progestan başladım o da feci baş dönmesi yaptı uyumuş kalmışım

Banada saat vermemişti doktorum 3 gün ard arda ilişki önerdi bir gün ara verdirdi 5.gün yine yaptım ama sonucum negatif çıktı.bu sefer 36 .saat te yapmayı düşünüyorum açıkçası

36. saat kritik olduğu için o saate özellikle ödev veriyor doktorlar. Kimi doktorsa 24. saatin daha önemli olduğunu söylüyor. Yani 36.saat olmasa da öncesinde birliktelik olduysa yine de şansınız yüksektir... Ümitvar olun. Hayırlısıyla hepimize evlat sevgisi nasip olur umarım...

Ay
Amin canım amin inşallah. Doktoru arayıp sordum dün 12de 36.saat oluyodu. Anlatınca durumu bugün olsun dedi

Allah razı olsun amin canım da bişey diycem ben mi yanlış hesaplamisim bilemedim. Ben Çarşamba günü öğlen oniki gibi vuruldum iğneyi perşembe gece oniki 36.saat oluyo değil mi?
Evet, Perşembe gece 12 oluyor canım. Bu güne kadar beklediysen çok çok geçmiş oluyor günü ama...

Merhaba kizlar bende yeni katıldım araniza doktorum klomen verdi 5 gun kullandim bitiminden 5 gun sonra yanina cagirdi iki tane yumurta olusmu gayet iti dedi catlatma ignesi yazdi sali gunu oglen 12de vurul carsamba gece 12de iliski olsun dedi bakalim insallah tutar

İnşallah canım hayırlısıyla gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…