• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi vurulup bat gününü bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
103
Merhaba kizlar bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum sali günü bugün 5 gün oluyor. Çok heycanliyim iğne bana baya ağrı ve akinti yapti. Bakalim nolcak cok heveslenmek istemiyorum. Gelin belirtilerimizi paylasalim. İnşallah birbirimze güzel haberler verelim bat 6 mart

Canım öncelikle hayırlı olsun.ben yarın vurunacağım inşallah.adetimin 13.günü oluyor yarın.batıma daha çok var martın 14ü.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.benim bu ikinci denemem olacak 3 cm çikolata kistim var

Saol canim seninde hayırlı olur inşallah. Kist olduğu zaman sıkıntı olmuyor değilmi. Bende doktora öylesine gittim yumurtan 18 milim olmus çatlatma iğnesi vuralim dedi acaba catlamiyormu yada riske atmamak için mi vurdu bilmiyorum. Ilk olduğu için baya ümitliyim bakalim hayirlisi

m
Hayir canim tutmadi bu ay olmadim iğne istedigin kadar igne vurdur kafayi taktinmi olmuyor. İğne vurulduğunda daha da umitleniyorsun. Bu ay böyle deneyim dedim
merhaba sanirim hamilesiniz.. bende bufun catlama ignesi vurdum araştırırken gordum yazinizi. catlama ignesi ile mi hamile kaldiniz ne kadar sürdü banada bilgo verirseniz cok sevinirim. insallah bende hamile kalabilirim. hamilenin duasi kabul olurmus benim icinde dua eder misiniz :(

Back