- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Böyle şeyler çok yavaş ilerliyor sabır lazım Benin eşimde ilk başta sperm sayısı 0 so yükseldi şükür ama hala Yok zamanı var demek senn çok erken daha sancın kasık ağrın var mı16 sında iğne oldum daha çok yeni
Biz eylülde 1 sene oldu deniyoruzhiç gebelik olmadı daha başta morfoloji sorun vardı onu yükselttik ama 4 ay önce yine değişmedi
Var ara ara giriyor çokda sık idrara çıkıyorum utanmasam kan testi yaptıracağımBöyle şeyler çok yavaş ilerliyor sabır lazım Benin eşimde ilk başta sperm sayısı 0 so yükseldi şükür ama hala Yok zamanı var demek senn çok erken daha sancın kasık ağrın var mı
Burda 12 günde bile idrarda çıkıp kanda olumsuz alan oldu arkadaşım ilaç vücutta uzun kalıyo sanırım bende il defa bu tedaviyi denedim az daha sabır dikkat et bol su içVar ara ara giriyor çokda sık idrara çıkıyorum utanmasam kan testi yaptıracağım
Nasıl kan testi mi negatif çıktı yani ama hamile mi kaldıBurda 12 günde bile idrarda çıkıp kanda olumsuz alan oldu arkadaşım ilaç vücutta uzun kalıyo sanırım bende il defa bu tedaviyi denedim az daha sabır dikkat et bol su iç
Yok yok idrar pozitif kan negatif çıktı yani erken test yapmamak lazım demek istedim canımNasıl kan testi mi negatif çıktı yani ama hamile mi kaldı
Siz ben kdr zamandır deniyorsunuzYok yok idrar pozitif kan negatif çıktı yani erken test yapmamak lazım demek istedim canım
2 yıl oldu nerdeyse hiç gebelik olmadıSiz ben kdr zamandır deniyorsunuz
Of2 yıl oldu nerdeyse hiç gebelik olmadı
Yani 1 senden sonra beklemenin bi gereği Yok zaten ben beklemekle hata yaptımOfben maksimum üç ay daha bekler aşılamaya geçerim herhalde
evet haklisin canim. beklemek cok zor yaCanım benim 1 2 saatlik yoğun bir sancım olmuştu. Ama her bünye aynı tepkiyi verrmeyebilir
amin canim insallahMErhabalar bende klomen sonrası salı günü iğne oldum sabırsızlıktan çatlıyrum sırf test iğne etkisinden tutmuyor sonuç diye yapmıyorum
Sancım benimde çok rabbim hepimizin bu ay Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
MErhabalar bende klomen sonrası salı günü iğne oldum sabırsızlıktan çatlıyrum sırf test iğne etkisinden tutmuyor sonuç diye yapmıyorum
Sancım benimde çok rabbim hepimizin bu ay Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
yumurta kontrolü yaptırdıktan 1 gün sonra iğneyi verdi doktor.hatta sol taraftaki yumurtam hiç büyümezdi klomenle sol taraf 24 mm olmuş sağ taraf 19 mm olmuştu. pazar sabah iğneyi ol. pazar akşam ve pazartesi akşam birlitelik dedi. o iki gün çatlar yumurtan birlikteliği kaçırma dedi. bizde değerlendirdik bakalım gerisi allah nasip ederse artık. iğneyi vurulduğum gün birşeyim yoktu. ertesi günü iki taraftanda ağrı oldu kasıklarda. akıntımda 2 gün sürdü oda geçti. hatta ben normalde yumurtlama günlerinde kahverengi akıntı gelirdi bu defa o hiç gelmedi. oyüzden ilaç etkisi sanırım diyorum. bugün 9. günüm cuma kan testi yaptırıcam sanırım çünkü bana progestan ilaçta kullanmamı o bitince test yaptırmamı söylemişti. cuma ilaç bitiyor. allahım yardım etsin artıkcanim yumurta kontrolü yaptirdinmi sen ? yani igneden ne kadar zaman sonra catladigina dair bir fikrin varmi ?
insallah tutar canim hepimizin bu ay..aminnn inşallahhhhh. iğnenin kaçıncı günü senin?
benim 9.günüm ve hala sol kasığımda batma var umarım tutmuştur
6. Günü ama idrar testi negatif ilaç etkisinden bile pozitif çıkmadıaminnn inşallahhhhh. iğnenin kaçıncı günü senin?
benim 9.günüm ve hala sol kasığımda batma var umarım tutmuştur
Canım yapsan bile doğru sonuç alamazsın pozitif çıksa ilaç etkisi olabilir negatif çıksa saha erken belli olmasına imkan Yok ama bu kadar takıyorsan al bi test yap hiç olmazsa kafamdan 1 2 gün daha atarsınKızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyortest yapmamak için kendimi zor tutuyorum
canim benimde 3. gün doldu bende zor bekliyorum senin yine iyi 8. gündesin az kalmis insallah mutlu haberi ögrenmeye.. bizimlede paylas :)Kızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyortest yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Testim var canım ama yapmamalıyımCanım yapsan bile doğru sonuç alamazsın pozitif çıksa ilaç etkisi olabilir negatif çıksa saha erken belli olmasına imkan Yok ama bu kadar takıyorsan al bi test yap hiç olmazsa kafamdan 1 2 gün daha atarsın
Öyle böyle geçecek inşallah:) inşallah canım hep beraber inşallah ... :kalp:canim benimde 3. gün doldu bende zor bekliyorum senin yine iyi 8. gündesin az kalmis insallah mutlu haberi ögrenmeye.. bizimlede paylas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?