Kalp yollayacaktım ama olmadı sen anladın :)))Öyle böyle geçecek inşallah:) inşallah canım hep beraber inşallah ... :kalp:
aminnn :)Öyle böyle geçecek inşallah:) inşallah canım hep beraber inşallah ... :kalp:
Beklemek çok zor hele evde test varsa o sana batar en azından 12. Günü beklesen çünkü test etkisi uzun sürüyor vücuttaTestim var canım ama yapmamalıyımikisi de beni olumsuz etkileyebilir . Beklemem gerekl ama nasıll...
3 gün daha sabır o zaman :)Beklemek çok zor hele evde test varsa o sana batar en azından 12. Günü beklesen çünkü test etkisi uzun sürüyor vücutta
Kesinlikle inşallah güzel haber verirsin bize3 gün daha sabır o zaman :)
Hep beraber verelim güzel haberleri canım benimKesinlikle inşallah güzel haber verirsin bize
bence biraz daha bekle canım başka şeylerle uğraşıp kafanı rahatlat yoksa testte tek çizgi görünce iyice stres oluyor insanKızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyortest yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Onun için bekliyorum canım. İki sonuçta beni üzebilir. Biraz daha sabırbence biraz daha bekle canım başka şeylerle uğraşıp kafanı rahatlat yoksa testte tek çizgi görünce iyice stres oluyor insan
az kalmis canim bende ayin 1 inde evde idrar testi yapmayi düsünüyorum insallah ayni anda güzel haber veririz olumsuz olsa bile paylasacagim yinede sonucu ben.günaydın kızlar, bugün 10.günüm cumayı kesin bekleyeceğim kendimi şartlandırdım. cuma test alıcam sabah erkenden yapıcam size görüntüsünü gönderirim. testte çıkmazsa biraz daha bekleyim 31 inde kan testi yapmayı düşünüyorum. regli günü 1 kasım çünkü. rüyamda kendimi bildiğin 8-9 aylık hamile olarak gördüm çok güzel bi duygu umarım rabbim gösteriyordur bana tutmuştur inşalahhhh
Kan testi yaptır rahatla bence bende 1 i adetim cuma düşünüyorum kan testi sabredemeyeceğim daha iğne olalı 7 gün oldu zaman geçmiyorKızlar bugün dayanamadım ve 11 de evde test yaptım. Pozitif çıktı . Saat 15.30 gibi damla damla pembemsi kan geldi. Sonra koyu renk kan geldi. Ve bu saat oldu hala damla damla kan geliyor. Adetine 10 gün var. Çok araştırdım. Yerleşme kanaması döllenme tarihinden 10 gün sonra oluyormuş. Ne yapicam bilemedim. Doktoruma da ulaşamıyorumbilgi sahibi olan yardim lütfennnnn
Düşünmemek elde değil canım. İğneden 9 gün sonra kanama oldu. Bugün 10. Gün kahverengi damla damla geliyor saatte 1 damla. Doktorun asistanı adet olmuşsun dedi. İnsan kendini bilmez mi. Bu adet değil yada iğneden dolayı fizyolojik yapım değişiyor. Kafamda bin tane soru var. Araştırmaktan yoruldumne adet diyebiliyorum ne başka bişey. Dün testim pozitif çıktı. 1 2 gün daha beklicem kanamam durursa kan vericem
İnsan düşünmeden yapamıyor vallaBen geçen ay ve hatta çocuk düşündüğümden beri (9 aydır) kendimi çok kastım düşünmeden edemedim. Benim yumurtalama dönemimden regli günüme kadar bildiğin kanamam gelmişti geçen ay. Birlikteliği bile engelledi oyüzden geçen ay olamamıştı. Doktora bunu söylediğimde çok düşünüyorsun stres yapıp vücudunun dengesini bozuyorsun demişti. Hatta kendi hayatının zevkine bak çocuk işi kolay herşeyin çağresi artık var dedi. Oyüzden bu ay rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Seni çok iyi anlıyorum ama herşey kafada bitiyor gerçekten.
Doktorunla konuştunmu? Benim daha önce regli olmadan 1 hafta önce siyah gibi kanamam gelirdi. regli olacağım gün normale adet kanına dönerdi. doktorum bu yüzden duphaston ilaç vermişti. ilk defa bu ay böyle kanamalarım olmadıKanamam kesildi
Doktoruma ulaşamadım asistanıyla konuştuk . Ama hayatım boyunca bende böyle bişey olmamıştı. 1 gün süren bir kanama bu. Adet kanamasıda değilDoktorunla konuştunmu? Benim daha önce regli olmadan 1 hafta önce siyah gibi kanamam gelirdi. regli olacağım gün normale adet kanına dönerdi. doktorum bu yüzden duphaston ilaç vermişti. ilk defa bu ay böyle kanamalarım olmadı
bugün 12.günüm sanırım yarın test yapıcam. ama hiçbir belirti yok artık pms döneminede girdim haftaya regli günüm hiç olacakmış gibi hissetmiyorum artık
inşallahhhhhhhh yerleşmedirDoktoruma ulaşamadım asistanıyla konuştuk . Ama hayatım boyunca bende böyle bişey olmamıştı. 1 gün süren bir kanama bu. Adet kanamasıda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?