Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrasında bekleyiş...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim var canım ama yapmamalıyım ikisi de beni olumsuz etkileyebilir . Beklemem gerekl ama nasıll...
Beklemek çok zor hele evde test varsa o sana batar en azından 12. Günü beklesen çünkü test etkisi uzun sürüyor vücutta

günaydın kızlar, bugün 10.günüm cumayı kesin bekleyeceğim kendimi şartlandırdım. cuma test alıcam sabah erkenden yapıcam size görüntüsünü gönderirim. testte çıkmazsa biraz daha bekleyim 31 inde kan testi yapmayı düşünüyorum. regli günü 1 kasım çünkü. rüyamda kendimi bildiğin 8-9 aylık hamile olarak gördüm çok güzel bi duygu umarım rabbim gösteriyordur bana tutmuştur inşalahhhh

Kızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyor test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
bence biraz daha bekle canım başka şeylerle uğraşıp kafanı rahatlat yoksa testte tek çizgi görünce iyice stres oluyor insan

az kalmis canim bende ayin 1 inde evde idrar testi yapmayi düsünüyorum insallah ayni anda güzel haber veririz olumsuz olsa bile paylasacagim yinede sonucu ben.

rüyan hayir olsun canim insallah gerceginide yasamayi nasip eder allahim.

Kızlar bugün dayanamadım ve 11 de evde test yaptım. Pozitif çıktı . Saat 15.30 gibi damla damla pembemsi kan geldi. Sonra koyu renk kan geldi. Ve bu saat oldu hala damla damla kan geliyor. Adetine 10 gün var. Çok araştırdım. Yerleşme kanaması döllenme tarihinden 10 gün sonra oluyormuş. Ne yapicam bilemedim. Doktoruma da ulaşamıyorum bilgi sahibi olan yardim lütfennnnn

Kan testi yaptır rahatla bence bende 1 i adetim cuma düşünüyorum kan testi sabredemeyeceğim daha iğne olalı 7 gün oldu zaman geçmiyor

kızlar düşündüğünüzde zaman hiç geçmez gerçekten. bana doktorum geçen ay sen bizim işimizi zorlaştırıyorsun sabırsızsın kafana takıyorsun vücudun buna tepki veriyor olacağı varsada böyle yaparsan olmaz demişti. oyüzden bu ay daha rahatlatmaya çalışıyorum kendimi bugün 11. günüm testim kargoya verilmiş yarın elimde olur ama yinede bi süre bekleyeceğim sanırım. olumluda olumsuzda olsa paylaşacağım sizinle. allah kimseye aratmasın en hayırlı zaman ne zamansa ozaman nasip etsin

Düşünmemek elde değil canım. İğneden 9 gün sonra kanama oldu. Bugün 10. Gün kahverengi damla damla geliyor saatte 1 damla. Doktorun asistanı adet olmuşsun dedi. İnsan kendini bilmez mi. Bu adet değil yada iğneden dolayı fizyolojik yapım değişiyor. Kafamda bin tane soru var. Araştırmaktan yoruldum ne adet diyebiliyorum ne başka bişey. Dün testim pozitif çıktı. 1 2 gün daha beklicem kanamam durursa kan vericem

Ben geçen ay ve hatta çocuk düşündüğümden beri (9 aydır) kendimi çok kastım düşünmeden edemedim. Benim yumurtalama dönemimden regli günüme kadar bildiğin kanamam gelmişti geçen ay. Birlikteliği bile engelledi oyüzden geçen ay olamamıştı. Doktora bunu söylediğimde çok düşünüyorsun stres yapıp vücudunun dengesini bozuyorsun demişti. Hatta kendi hayatının zevkine bak çocuk işi kolay herşeyin çağresi artık var dedi. Oyüzden bu ay rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Seni çok iyi anlıyorum ama herşey kafada bitiyor gerçekten.

İnsan düşünmeden yapamıyor valla bu kanama da kafamı karıştırdı. Yerleşme mi normal adet mi bilmediğim için kafam duman (((

Doktorunla konuştunmu? Benim daha önce regli olmadan 1 hafta önce siyah gibi kanamam gelirdi. regli olacağım gün normale adet kanına dönerdi. doktorum bu yüzden duphaston ilaç vermişti. ilk defa bu ay böyle kanamalarım olmadı
bugün 12.günüm sanırım yarın test yapıcam. ama hiçbir belirti yok artık pms döneminede girdim haftaya regli günüm hiç olacakmış gibi hissetmiyorum artık

Doktoruma ulaşamadım asistanıyla konuştuk . Ama hayatım boyunca bende böyle bişey olmamıştı. 1 gün süren bir kanama bu. Adet kanamasıda değil

Doktoruma ulaşamadım asistanıyla konuştuk . Ama hayatım boyunca bende böyle bişey olmamıştı. 1 gün süren bir kanama bu. Adet kanamasıda değil
inşallahhhhhhhh yerleşmedir regli günlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…