- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Pardon canım söylemişsin karıştırdım :) daha çok yenisin inşallah olır yavrun9 aylık evliyim. İlk günden beri istiyoruz canım. Bende her ay beklemekten yoruldum ve geçen ay dr gittim. 5 gün önce iğne vuruldum. 2 yumurtam vardı 18 ve 19 mm büyüklüğünde
Canım demekki dışarı çıkmamış ne güzel. Ben ilk evlendiğin zamanlar tam bilmiyordum ne yapacağımı. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkıyordum hepsi düşüyordu. Şimdi boşaldıktan sonra ayaklarımı 5 10 dk havada turuyorum. Sadece su geliyor zevk suyu oda gelsin yani hepsini tutamayız içinde. Benim eşim de az mı çok mu hızlı mı yavaş mı hepsini söylüyor. Meninin dışarıya akmaması yararımıza
9 aylık evliyim canım. Allah eşimden razı olsun onun takıntıları yoktur. Bu ay böyle denedik Inşallah olur. Olmazsa bidahaki ay beraber tedavi olucazAh canım batıda erkekleri zorla götürüyoruz zAten ben mesela nerdeyse 1 sene uğraştım ikinciye gitmesi için iki tarafında gitmesi lazım tedavi için aslında ama durumlar işte ne kadar zamandır evlisin
Bu kadar derin düşünme canım :) kafanı böyle şeylerle doldurma. İlişkiden sonra bacaklarını havada beklet. Belinin altına yastık koy. Bir süre sonra şu gelcek meni içerde kalacak. Meni içerde 72 saat kalabiliyor dedikleri şey bu. Valla benim de 6 gün oldu iğne yapalı. Ben de test yapmayı düşünmüyorum. Adetim gecikirse bakacam artık :)bilmiyorum bende canim ya anlayamiyorum tam. bazi yerlerde okudum prostat olunca veya cok bosalma olunca o yüzden de seffaflasiyormus.
bakalim artik bekleyecegiz.
daha öncekilerle simdi arasindaki tek fark meni kivami sekli. peceteyle silince önceden kaygan oluyordu sperm kokusu geliyordu ve baya fazla oluyordu ama son 2 defadir degisti sadece su gibi oluyor hafif sperm kokusu geliyor gercekten bilemiyorum.
gebelik testinide tam ne zaman yapacagim bilmiyorum burda 12-17 gün arasi deniliyo. dr a da gitmek istemiyorum olumsuz birsey duymak istemiyorum artikadetim olana kadar bekleyecegim sabredebilirsem.
daha olmadi birdahakine
Bu kadar derin düşünme canım :) kafanı böyle şeylerle doldurma. İlişkiden sonra bacaklarını havada beklet. Belinin altına yastık koy. Bir süre sonra şu gelcek meni içerde kalacak. Meni içerde 72 saat kalabiliyor dedikleri şey bu. Valla benim de 6 gün oldu iğne yapalı. Ben de test yapmayı düşünmüyorum. Adetim gecikirse bakacam artık :)
tamam canim sagol, ben 5-10 dk kadar beklemistim sonra kalktim dusa.
artik yil sonuna dogru esim tekrar geldiginde deneyecegiz ve dedigin gibi yastikda koyacagim :)
insallah bu defa olmusturda birdahakine gerek kalmaz esime sürpriz yapariz ama bakalim iste sabretmesi cok zor ama iyiki burdayiz hepbirlikte beklemek biraz daha kolay oluyor.
ben 1 kasimda test yapmayi düsünüyorum 14. gün olacak. daha olmadi 7 kasimda son kalan gebelik testini yapacagim adet olmazsam.
ben daha önce hap kullandigim icin adet döngümü hic bilmiyorum canim.
suan 25 saat doldu igneyi yapali daha hicbi belirti yok. sadece igneyi yaptiktan hemen sonra cok hafif basdönmesi basladi yine devam ediyo ara ara ama piskolojikmi ignedenmi bilmiyorum.
Canım eğer ailesiyle bir oturmuyorsan hemen duşa girme 1 2 saat bekle . 5 6 saat sonra başlar sancım yani bende öyle olmuştu. Benimde başım döndü ama şuan pek bişey yok. Geçenin aylarda midem bulanıyordu başım dönüyordu sıcak basıyordu halsizlik vardı. Ben pek belirtileri dinlemiyorum. İnşallah güzel haberi verirsin eşine. Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun. Askerimizin ayağına taş değmesin. Bizim için gidip evinde duramıyor. Rabbim size hayırlı evlat versin
Canım benim 1 2 saatlik yoğun bir sancım olmuştu. Ama her bünye aynı tepkiyi verrmeyebiliramin canim insallah allah hepimize hayirli evlatlar versin.
51 saat doldu simdi igne sonrasi ama daha bir sanci birsey hissetmedim
Canım iğnenin ve ilacın etkisi normal yaniKızlar dün akşamdan beri sol kasığımda ağrı var. Dün akşam çok şiddetli vurdu 5 dakika kadar sonra geçti. Bugün hafif hafif vuruyor. Sebebi ne olabilir bilen var mı
Bugün 7. Günümdü. Tedirgin oldumCanım iğnenin ve ilacın etkisi normal yani
Tedirgin olma canım benim yarın 14. Günüm ama hala çok Nadirde olsa kaşık batması yaşadım her bünye farklı ilaca tepkisi ve vücuttan atma süresi gebelik belirtisi o kadar erken zAten anlaşılmazBugün 7. Günümdü. Tedirgin oldum
İnşallah canım 9 unda mı yani ne zamandır istiyosun var mı hiç gebelikMErhabalar bende klomen sonrası salı günü iğne oldum sabırsızlıktan çatlıyrum sırf test iğne etkisinden tutmuyor sonuç diye yapmıyorum
Sancım benimde çok rabbim hepimizin bu ay Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Test yapmadın mi hala canımTedirgin olma canım benim yarın 14. Günüm ama hala çok Nadirde olsa kaşık batması yaşadım her bünye farklı ilaca tepkisi ve vücuttan atma süresi gebelik belirtisi o kadar erken zAten anlaşılmaz
Yok canım yarın adet günüm bütün adet belirtilerim var yarın okurum yani hiç umudum yok eşim yumurtlama gününde zehirlendi şaka gibi ilişki oldu ama sağlıksız tabiTest yapmadın mi hala canım
16 sında iğne oldum daha çok yeniİnşallah canım 9 unda mı yani ne zamandır istiyosun var mı hiç gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?