Merhaba siteye yeni üye oldum 28 aralıkta saat 19 da çatlama iğnemi yaptım 2 tane yumurtam var di 18mm, 17mm doktorum 5 gün ilişki önerdi çatma iğnesi önermemişti eşim çarşamba(bu gün) şehir dışına çıkacak denk gelmez diyince çatlama iğnesi yazdı iğneyi yaptığın gün, ertesi gün ve eşin gitmeden ilişki olsun dedi. Igneyi yaptığım gün ve dün ilişki oldu fakat bu gün olmadı. Igneden sonraki gün sadece 10 dk kadar adet öncesi gibi bi agrım ateş basması oldu sadece 1 kere yumurta akı şeklinde akıntı geldi az miktarda onun dışında hiç bir belirti yok sizce çatlama olmuş mudur? 2 günlük ilişki yeterli mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrası ilişki, akıntı, deneyimleriniz.
- Konu Sahibi Ayse326
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #çatlamaiğnesi #gebekalamama #gebekalmakistiyorum
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
İğneden dolayı ateş basma olayı bende de çok olmuştu canım yanaklarım kızarıyordu. İnşallah denk gelmiştir ilişkin yumurtanın çatladığı zamana. Moralini bozma sperm Bi süre vücutta kalıyo zaten inşallah sağlıcakla hamile kalırsınMerhaba siteye yeni üye oldum 28 aralıkta saat 19 da çatlama iğnemi yaptım 2 tane yumurtam var di 18mm, 17mm doktorum 5 gün ilişki önerdi çatma iğnesi önermemişti eşim çarşamba(bu gün) şehir dışına çıkacak denk gelmez diyince çatlama iğnesi yazdı iğneyi yaptığın gün, ertesi gün ve eşin gitmeden ilişki olsun dedi. Igneyi yaptığım gün ve dün ilişki oldu fakat bu gün olmadı. Igneden sonraki gün sadece 10 dk kadar adet öncesi gibi bi agrım ateş basması oldu sadece 1 kere yumurta akı şeklinde akıntı geldi az miktarda onun dışında hiç bir belirti yok sizce çatlama olmuş mudur? 2 günlük ilişki yeterli mi?
İnşallah canm peki sende akıntı ya da kasık ağrısı oldu mu?İğneden dolayı ateş basma olayı bende de çok olmuştu canım yanaklarım kızarıyordu. İnşallah denk gelmiştir ilişkin yumurtanın çatladığı zamana. Moralini bozma sperm Bi süre vücutta kalıyo zaten inşallah sağlıcakla hamile kalırsın
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Akıntım yoğun şekildeydi canım bide müthiş gögüs ağrısı vardı kıyafetlerim bile rahatsız ediyordu bazen. Ama iğne gebelik hormonu barındırdığından dolayı içinde hangisi gerçek gebelik etkisi bilemedim yani genel olarak iğneden dolayı bunları yaşıyoruz bu da kişeden kişiye göre değişebilir her söylenini takma kafana onda bu belirti olmuş bende neden yok diye şöyle düşün bu ilaçların amacı yumurta geliştirmek vs burda okuyorum 5 yumurtası gelişip gebe kalamayan da var tek yumurtası gelişip hamile olan da. O yüzden kimisi 10 kez ilişkiye girer sen 2 sefer girmişsin inşallah olurİnşallah canm peki sende akıntı ya da kasık ağrısı oldu mu?
Çok teşekkür ederim canm rahatladm biraz.Akıntım yoğun şekildeydi canım bide müthiş gögüs ağrısı vardı kıyafetlerim bile rahatsız ediyordu bazen. Ama iğne gebelik hormonu barındırdığından dolayı içinde hangisi gerçek gebelik etkisi bilemedim yani genel olarak iğneden dolayı bunları yaşıyoruz bu da kişeden kişiye göre değişebilir her söylenini takma kafana onda bu belirti olmuş bende neden yok diye şöyle düşün bu ilaçların amacı yumurta geliştirmek vs burda okuyorum 5 yumurtası gelişip gebe kalamayan da var tek yumurtası gelişip hamile olan da. O yüzden kimisi 10 kez ilişkiye girer sen 2 sefer girmişsin inşallah olur
Bende sizinle ayni gun, ayni saatlerde catlatma ignesi yaptim. Solda bir tane 20mm yumurta vardi. Igneyi vurulduktan tam 36 saat sonra sol kasik agrisindan resmen kipirdayamadim ve catladigini anladim zaten doktorada gittim ultrasondada evet catlamis dedi hatta sagda 17mm bitane daha yumurta gelismis dedi ve onuda catlatalim dedi catlatdik ama bu defa hic agri olmadan catladi yine emin olmak icin doktora gitdim evet catlamis ve yine sagda 20mm bir yumurta gelismis dedi yine catlatma ignesi yapdim. Simdi bu 3 yumurtadan 1 tanesi tutucak dedi doktorum bakalim InseAllahMerhaba siteye yeni üye oldum 28 aralıkta saat 19 da çatlama iğnemi yaptım 2 tane yumurtam var di 18mm, 17mm doktorum 5 gün ilişki önerdi çatma iğnesi önermemişti eşim çarşamba(bu gün) şehir dışına çıkacak denk gelmez diyince çatlama iğnesi yazdı iğneyi yaptığın gün, ertesi gün ve eşin gitmeden ilişki olsun dedi. Igneyi yaptığım gün ve dün ilişki oldu fakat bu gün olmadı. Igneden sonraki gün sadece 10 dk kadar adet öncesi gibi bi agrım ateş basması oldu sadece 1 kere yumurta akı şeklinde akıntı geldi az miktarda onun dışında hiç bir belirti yok sizce çatlama olmuş mudur? 2 günlük ilişki yeterli mi?
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Amin Allahümme AminBende sizinle ayni gun, ayni saatlerde catlatma ignesi yaptim. Solda bir tane 20mm yumurta vardi. Igneyi vurulduktan tam 36 saat sonra sol kasik agrisindan resmen kipirdayamadim ve catladigini anladim zaten doktorada gittim ultrasondada evet catlamis dedi hatta sagda 17mm bitane daha yumurta gelismis dedi ve onuda catlatalim dedi catlatdik ama bu defa hic agri olmadan catladi yine emin olmak icin doktora gitdim evet catlamis ve yine sagda 20mm bir yumurta gelismis dedi yine catlatma ignesi yapdim. Simdi bu 3 yumurtadan 1 tanesi tutucak dedi doktorum bakalim InseAllah
- 9 Aralık 2020
- 50
- 20
- 8
- 32
Sanirim her doktor kendince bi tedavi uyguluyor bende 4 aralikta catlama ignesi vuruldum 5 7 9 bu gunleri degerlendir dedi . Ve 9 gun benim de beyaz akıntım geldi acaba catlama ne zaman oldu merakla bekliyorum . Sol yumurtalk 27 mm sag 23 tu ama igneden sonrada sag tarafta agri ve bel agrısı hissettim.Merhaba siteye yeni üye oldum 28 aralıkta saat 19 da çatlama iğnemi yaptım 2 tane yumurtam var di 18mm, 17mm doktorum 5 gün ilişki önerdi çatma iğnesi önermemişti eşim çarşamba(bu gün) şehir dışına çıkacak denk gelmez diyince çatlama iğnesi yazdı iğneyi yaptığın gün, ertesi gün ve eşin gitmeden ilişki olsun dedi. Igneyi yaptığım gün ve dün ilişki oldu fakat bu gün olmadı. Igneden sonraki gün sadece 10 dk kadar adet öncesi gibi bi agrım ateş basması oldu sadece 1 kere yumurta akı şeklinde akıntı geldi az miktarda onun dışında hiç bir belirti yok sizce çatlama olmuş mudur? 2 günlük ilişki yeterli mi?
Ben dün adet oldum ya sen de durumlar nasıl canm inşallah vardır tez zamanda kucaklarımız dolsunBende sizinle ayni gun, ayni saatlerde catlatma ignesi yaptim. Solda bir tane 20mm yumurta vardi. Igneyi vurulduktan tam 36 saat sonra sol kasik agrisindan resmen kipirdayamadim ve catladigini anladim zaten doktorada gittim ultrasondada evet catlamis dedi hatta sagda 17mm bitane daha yumurta gelismis dedi ve onuda catlatalim dedi catlatdik ama bu defa hic agri olmadan catladi yine emin olmak icin doktora gitdim evet catlamis ve yine sagda 20mm bir yumurta gelismis dedi yine catlatma ignesi yapdim. Simdi bu 3 yumurtadan 1 tanesi tutucak dedi doktorum bakalim InseAllah
- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
Merhaba sizin gebelik oldu mu? Bende 4 ocakta vurundum iğneyi 21 mm di yumurtam. Ozaman çatladı ama geçen pazar günü sünen akıntı yine geldi dün yine geldi acaba sizinki gibi yumurta yine mı oluşuyorBende sizinle ayni gun, ayni saatlerde catlatma ignesi yaptim. Solda bir tane 20mm yumurta vardi. Igneyi vurulduktan tam 36 saat sonra sol kasik agrisindan resmen kipirdayamadim ve catladigini anladim zaten doktorada gittim ultrasondada evet catlamis dedi hatta sagda 17mm bitane daha yumurta gelismis dedi ve onuda catlatalim dedi catlatdik ama bu defa hic agri olmadan catladi yine emin olmak icin doktora gitdim evet catlamis ve yine sagda 20mm bir yumurta gelismis dedi yine catlatma ignesi yapdim. Simdi bu 3 yumurtadan 1 tanesi tutucak dedi doktorum bakalim InseAllah