Çatlama iğnesi Ovitrelle, yoğun bel ağrısı

merhaba..1 buçuk yıllık evliyim.1 yıl geçtikten sonra çatlama iğnesi ovitrelle denedim sonuç negatifti sonrasında eşimde varikösel olduğunu öğrendik 3 ay önce ameliyat oldu.doktor bende sorun olmadığını söyledi eşim sperm artırıcı ilaç kullanıyor 2 aydır bende aminoasit kullanıyorum.1 haziranda tekrar çatlama iğnesi kullandık ilişki saatlerine özen gösterdik şuan 7.günüm ve inanılmaz bir bel ağrısı var kalçama bacaklarıma kadar ilerliyor ve ara ara kasıklarıma giren bir ağrı eşlik ediyor.ilk çatlama iğnesinde böyle olmamıştı acaba tuttuğunun göstergesi mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşım yanlış bilgi vermek istemem ama benim de yumurtam büyümüyor ve çatlama yapmıyor 1 senedir evliyim İbrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürünü deniyorum şuan incir büyüme havuç da çatlama yapıyormuş İnşallah işe yarar deneyen ve olumlu sonuçlar alan çok insan varmış istersen bi onu dene 🙂🙂🙂

Arkadaşım yanlış bilgi vermek istemem ama benim de yumurtam büyümüyor ve çatlama yapmıyor 1 senedir evliyim İbrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürünü deniyorum şuan incir büyüme havuç da çatlama yapıyormuş İnşallah işe yarar deneyen ve olumlu sonuçlar alan çok insan varmış istersen bi onu dene 🙂🙂🙂

Hiç belli olmaz cnm çok okudum sonradan pozitife döneni
İnşallah öyle olur :KK43:

Canım sorun büyük oranda şuan eşimde olduğu için doktor bende de bir sorun görmediği için onun üzerine yoğunlaşıyoruz çakşır suyu keçi boynuzu vs..ama dediğin gibi alternatif bu yöntemler çok etkili

Yaptım canım yine negatif
IMG_9160.jpeg

Bende femara+çatlatma iğnesi kullandım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm doktor bu ay olcak bence dedi rahmin kalınlığı falan da güzel defi perşembe günü de progestana(hap) gebelik oluşursa tutunsun diyerek. 8.günüm benimde işte beklemedeyim çok heyecanlıyım bir yandan endişeliyim merak içindeyim garip duygular umarım güzel haberler alırız
Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem yumurtanızın büyümediğini çatlamadığını nasıl anladınız ? Ne için doktora gittiniz ve bunları verdi lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem yumurtanızın büyümediğini çatlamadığını nasıl anladınız ? Ne için doktora gittiniz ve bunları verdi lütfen yardımcı olurmusunuzp

Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem yumurtanızın büyümediğini çatlamadığını nasıl anladınız ? Ne için doktora gittiniz ve bunları verdi lütfen yardımcı olurmusunuz
Tekrarlayan negatif gebelik testler sonucu doktor yumurtlama takibi yapıyor klomen ile yumurtanın büyümesi ve döllenme için uygun ortamı oluşturuyor

Tekrarlayan negatif gebelik testler sonucu doktor yumurtlama takibi yapıyor klomen ile yumurtanın büyümesi ve döllenme için uygun ortamı oluşturuyor
7 Aydır deniyoruz ilk gebeliğim ilk aydan oldu ama üzerinden 8 yıl geçti şimdi her ay deniyoruz ama olmuyor ve ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum çünkü benim hiç akıntım olmuyor ve 4 5 ay önce doktora gittiğimde yumurtan 20mm çatlamak üzere gebelik oluşabilir deneyin demişti doktor ve ben 2 gün ssonra olmam gereken zamanda regl olmuştum

Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem yumurtanızın büyümediğini çatlamadığını nasıl anladınız ? Ne için doktora gittiniz ve bunları verdi
Yumurta tembelliği vardı biliyordum ama yine de normal yolla 1 bucuk yıl denedim ben olmayınca gittim artık doktora tüplerim açık eşimin sperm durumu gayet iyi önce bunlara bakıldı tabi sonra direk hap ve çatlatma iğnesiyle başlayacağız dedi bugün 10.günüm beklemedeyim

X