Çatlama iğnesi Ovitrelle, yoğun bel ağrısı

merhaba..1 buçuk yıllık evliyim.1 yıl geçtikten sonra çatlama iğnesi ovitrelle denedim sonuç negatifti sonrasında eşimde varikösel olduğunu öğrendik 3 ay önce ameliyat oldu.doktor bende sorun olmadığını söyledi eşim sperm artırıcı ilaç kullanıyor 2 aydır bende aminoasit kullanıyorum.1 haziranda tekrar çatlama iğnesi kullandık ilişki saatlerine özen gösterdik şuan 7.günüm ve inanılmaz bir bel ağrısı var kalçama bacaklarıma kadar ilerliyor ve ara ara kasıklarıma giren bir ağrı eşlik ediyor.ilk çatlama iğnesinde böyle olmamıştı acaba tuttuğunun göstergesi mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Merhabaa Bende 1 haziran da oldum iğnemi ara ara kasık ağrım giriyor ve sancı giriyor bazen de iğneden dolayı mı yoksa yerleşme gibi birşey olabilir mi diye düşünmekten kafayı yedim:) zaman geçmiyor ne zaman test yapmalıyım en erken ama:) doktor bayramın ilk günü yap demişti bekleyemicem sanırım ve sizin kaç yumurtanız gelişmişti kaç mm olmuştu biraz bahseder misiniz hap olarak ne kullandınız

Merhabaa Bende 1 haziran da oldum iğnemi ara ara kasık ağrım giriyor ve sancı giriyor bazen de iğneden dolayı mı yoksa yerleşme gibi birşey olabilir mi diye düşünmekten kafayı yedim:) zaman geçmiyor ne zaman test yapmalıyım en erken ama:) doktor bayramın ilk günü yap demişti bekleyemicem sanırım ve sizin kaç yumurtanız gelişmişti kaç mm olmuştu biraz bahseder misiniz hap olarak ne kullandınız
Benimde öyle beş yumurta gelişmiş dedi doktor kasık ve bel ağrısından duramıyorum iğneyi dün olmama rağmen ne zaman geçer acaba bu ağrı

Merhaba canım gerçekten çok zorlu bir süreç umudum azalıyor ağrılardan sıkıldım bu sefer de olmadıysa bidaha denemek istemiyorum o derece aslında ben pek ilaç kullanmadım çünkü belirttiğim gibi eşimde varşkösel vardı bende sorun yoktu 17mm ve 19 mm demişti doktor çatlar sıkıntı yok dedi ama isterseniz çatlama deneyelim dedi acele ettiğim için çatlama istedim maxaminoasit ilaç verdi çatlama iğnesinden 1 hafta önce sadcee onu kullandım sonra çağlama iğnesi bugün 9. Gün zor tutuyorum kendimi test yapmamak için sen ne ilaçlar kullanıyorsun

Merhaba canım gerçekten çok zorlu bir süreç umudum azalıyor ağrılardan sıkıldım bu sefer de olmadıysa bidaha denemek istemiyorum o derece aslında ben pek ilaç kullanmadım çünkü belirttiğim gibi eşimde varşkösel vardı bende sorun yoktu 17mm ve 19 mm demişti doktor çatlar sıkıntı yok dedi ama isterseniz çatlama deneyelim dedi acele ettiğim için çatlama istedim maxaminoasit ilaç verdi çatlama iğnesinden 1 hafta önce sadcee onu kullandım sonra çağlama iğnesi bugün 9. Gün zor tutuyorum kendimi test yapmamak için sen ne ilaçlar kullanıyorsun
Maxipel aminoasit yanlış yazmısım

Bende femara+çatlatma iğnesi kullandım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm doktor bu ay olcak bence dedi rahmin kalınlığı falan da güzel defi perşembe günü de progestana(hap) gebelik oluşursa tutunsun diyerek. 8.günüm benimde işte beklemedeyim çok heyecanlıyım bir yandan endişeliyim merak içindeyim garip duygular umarım güzel haberler alırız

Bende femara+çatlatma iğnesi kullandım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm doktor bu ay olcak bence dedi rahmin kalınlığı falan da güzel defi perşembe günü de progestana(hap) gebelik oluşursa tutunsun diyerek. 8.günüm benimde işte beklemedeyim çok heyecanlıyım bir yandan endişeliyim merak içindeyim garip duygular umarım güzel haberler alırız
Benim önceki çatlamamda vermişti progestan bu kez vermedi sadece çatlama iğnesi verdi bir deMaxipel takviye edici..inşallah canım güzel haberlerle..

Doktorum pek konuşkan değil öyle çok detaylı bilgi vermiyo 2 demişti yeterli ama dedi
Benimde bugün aşılamanın 11.günü canım benimde ilk günden beri bel ağrısı var hep. Bugün daha da arttı nedendir bu bel ağrısı anlayamıyorum ya adet mi olucam yoksa 🥺

iğnenin 13.günü test negatif, burdan pozitife döner mi sizce

iğnenin 13.günü test negatif, burdan pozitife döner mi sizc
Bende aynı durumdayım canım
iğnenin 13.günü test negatif, burdan pozitife döner mi sizce

İğnedendir büyük ihtimalle. Bende test yaptım 10.gün ve 11.gün negatifti iğne etkisi gitmiş. Bazısında devam edebiliyor kişiden kişiye değişiyor
Merhaba canım test yaptın mı durum nedir

X