- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Tamam canim tesekkur ederim tutmasam da yiyemiyorum canim hic bisy istemiyor ama en azından biraz tok olurumBence tutma ne olur olmaz ac birakma bebisi zaten hamileler tutmaz dye biliorm ben bnm arkdasmda hamile hc tutmadi oda
Rica ederim cnm tabiki en azindan o yediqin vitamini alsin bebisinTamam canim tesekkur ederim tutmasam da girmiyorum canim hic bisy istemiyor ama en azından biraz yok olurum
Canım en erken 12.gun yapılıyor diye biliyorum catlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkmış olabilir ben 13.gun ve 14.gun yaptim yine çift çizgiydi ama suan bugun 16.gunum adet oldum :)Kızlar yardım edin banaa.. çatlatma ignemi yapalı 8 gün oldu şimdi iftar testi yaptim bir ceftain markasının erken gebelik testini aldim 1 hafta önceden gösterebiliyor. Bir tanede normal 5 tlye satılanlar dan aldim ikisini de yaptim normal test negatif çıktı. Ama hassas olan erken gebelik testi silik çıktı çok silik çıktı merak ediyorum sizce hamilemiyim daha çok erken diye mi çok silik çıktı meraklandim
Inşallah hamileyimdir yoruldum artıkCanım en erken 12.gun yapılıyor diye biliyorum catlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkmış olabilir ben 13.gun ve 14.gun yaptim yine çift çizgiydi ama suan bugun 16.gunum adet oldum :)
Inşallahhhhhhhhhhhh canimInşallah hamileyimdir yoruldum artık
Canim sabirli ol elbet sejinde kismetinde vardir.sadece zamani degildir.insAllah zamani simdi gelmisdir dua et bol bol hayirlisi olsunYine çatlama iğnesi ve yine bekliorum allahım ne zor beklemek rabbim sabır versin tüm isteyenlerin gönlüne göre verdin evladını kiminin bebeği olur kıymet bilmez kimide senelerce uğrasırır durur
Dilke tesbihi ne ki canım ilk defa duydum..Kizlar dilke tespihi nasil yapiliyor ne gun baslaniypr bilen varsa aciklayabilirmi dunya dua uzerine kurulu bide onu deniyeyim hamile kalamiyorum ben ya
Bitanem dilek tespihi tatlimDilke tesbihi ne ki canım ilk defa duydum..
Ha canım dilke yazınca bende merak ettim..Bitanem dilek tespihi tatlim
Tatlim ikinci evliligim ilk evliligim 13 yil surdu 11 yasinda kizim var 6 yil sonra oldu simdi yeniden evlendim 1 yil oldu her test yapildi sorun yok esimin ilk evliligi yeniden dugun falan oldu esimde 30 yasinda ben 5 ay buyukum esimden calisiyoruz ama tik yok yani ne olcak bilmiyorum esim ve kizim cok istiyor o yuzden 11 yil sonra yeniden anne olmaya calisiyorumHa canım dilke yazınca bende merak ettim..
Ama dilek tesbihinide ilk defa duydum..
Kaç yıllık evlisin canım??
Anladım canım insallah olur..Tatlim ikinci evliligim ilk evliligim 13 yil surdu 11 yasinda kizim var 6 yil sonra oldu simdi yeniden evlendim 1 yil oldu her test yapildi sorun yok esimin ilk evliligi yeniden dugun falan oldu esimde 30 yasinda ben 5 ay buyukum esimden calisiyoruz ama tik yok yani ne olcak bilmiyorum esim ve kizim cok istiyor o yuzden 11 yil sonra yeniden anne olmaya calisiyorum
Ayyyy insallah canim hamile kalirsin bu ay artik kendimden cok sizlere seviniyorum biliyorum sira banada gelicek insallahAnladım canım insallah olur..
Bende 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyor.. dr kanalların dar dedi laparoskopi yapalım dedi ama köylerde ebeler kanalları açıyormuş diye duydum çarşamba günü gittik kanalların dar değil sadece göbek ve rahim kayması var dedi yerine getirdim dedi..
Bakalım bu ay hamile kalırım inşallah..
Insallah bebis gelmistir canim once sana sevinelim sonrada bizlere sevinelimBende salı gunu kan vericem inş artık pozitif görürüm allahım tüm isteyenlerin kucagını doldursun bebekle ne zor bişeymiş
Inşallah canım ya senin yinede 1 tane kızın varmış bizde oda yokAyyyy insallah canim hamile kalirsin bu ay artik kendimden cok sizlere seviniyorum biliyorum sira banada gelicek insallah
İnşallah hepimz seviniriz canım allah nasip etsin inşallah hayırlısysaInsallah bebis gelmistir canim once sana sevinelim sonrada bizlere sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?