Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mervemurat0109

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
4
1
26
Arkadaslar merhabalar biz 1 yildir evliyiz ve cocigumuz olmadi bunun uzerine doktorum ilac tedavisi verdi ilk once klomen kullandim 5 gun boyunca ve daha sonra çatlama ignesi ovitrelle verdi. Igneyi yaptikyan 2 gun sonra cok şiddetli kasik agrisi ve bel agrisi oluştu affedersiniz iliskiye girdigimizde bile dayanilmaz bi aci yasiyorum. Ayni durumu yaşayan var mi? Bide çatlama ignesiyle hamile kalan oldu mu kac gün sonra test yapmam gerekiyor? Simdiden tesekkurler herkese..

Ben bu ay iki kez oldum o iğneden bende sancı yapmadı oluyor ama ara ara çok az.Yumurtan çatlamaya çalışıyordur belkide'geçtiğimiz ayda kullanmıştım o zaman göğüslerim çok şişmişti hamileyim sandım ama maalesef.Klomende bende adet gecikmesi yapıyor'kişiye göre değişir tabi etkiler.Sen doktoruna sor bence.Umarım rabbim isteyen herkese nasip eder

Bende 2 aydır çatlatma iğnesi bu ayda klomen kullandım. İlk ay çok fazla ağrım ve göğüs hassasiyetim olmuştu. Bu ayda çok çok fazla ağrım olmadı. Dün test yaptım silik çıktı. Bugünde testi tekrraladım yine silik çıktı. Ama adet benzeri ağrılarım var kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo göğüslerim acımaya başladı. BATA 6 gün var

Arkadaslar merhaba cevaplarsaniz sevinirim catlama ignesi vuruldum ve 36 saat sonrasi iliskiden sonrasi bende kahverengimsi akinti geldi acaba yumurta catlama belirtisimiydi neydi anlamadim bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…