2.kez klomene baslayanlar

Bana da doktor üç ay deneyelim olmazsa gebelik ameliyat ol dedi ikinci aydayız zaten olmazsa tüp bebek düşünüyorum tüp bebekte de rahmin temiz olması gerekiyormuş galiba kesin ameliyat derler sizin ki tekrarlamadı demi
Geçen yıl oldum henüz 1 yıl oldu şuanda bişey yok sadece klomenden sonra sağda kist olusmus

Merhaba hanımlar bugün 2.kez klomen tedavisine başlattı maalesef bı önceki olumsuz olduğu gbi birde kist olusturmus ama doktor engel değil dedi.. 5 gün ilacı iç gel dedi iğne olana kadar cinsel ilişki yasak iğneden sonra 3 gün gün aşırı ilişki vercem dedi geçen ayda aynısını yaptık olmadı acaba ilişki nasıl olmalı veya sizlere doktorunuz ne dedi. Hamile kalan öldümu yardimlarinizi bekliyorum
Bende bu ay üçüncü kez klomenle deniyorum henüz 13.günde hiç yumurtam gelişmedi banada iğneden sonraki iki gün ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi hep ama iğneden öncede bana ilişki günlerini söylemişti yasaklama olmamıştı hiç

Bende bu ay üçüncü kez klomenle deniyorum henüz 13.günde hiç yumurtam gelişmedi banada iğneden sonraki iki gün ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi hep ama iğneden öncede bana ilişki günlerini söylemişti yasaklama olmamıştı hiç
Her biri farklı söylüyor bende bilmiyorum artık naptınız yumurtanın gelistmi iğne oldunuz mu bugün benim ovitrelle iğnenin 6.gunu

Her biri farklı söylüyor bende bilmiyorum artık naptınız yumurtanın gelistmi iğne oldunuz mu bugün benim ovitrelle iğnenin 6.gunu
Yok hayır yumurtam gelişmedi maalesef adete 9 gün kala gittim en son adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra rahim filmi çekilecek

X