Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?
Aşırı kasık ağrım vardı ve adetim baya çok geliyor. Adetin 2 ci günü kontrole gidince dr bu ay bekleyelim deyip doğum kontrol hapı verdi. 3 hafta kullan bırakınca adet olursun zaten 2 ci günü tekrar gel dedi. Bakalım insAllah hayırlısıyla bi dahaki ay olur
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?
Malesef Canm olmadı 15nde vuruldum 19.20 mayısta oldu sadece ovülasyon testinde de 18nde pik olmuştu ve 19nda catladı o günleri değerlendirdim Allahım insallah isteyen herkese nasip eder
Malesef Canm olmadı 15nde vuruldum 19.20 mayısta oldu sadece ovülasyon testinde de 18nde pik olmuştu ve 19nda catladı o günleri değerlendirdim Allahım insallah isteyen herkese nasip eder
Aşırı kasık ağrım vardı ve adetim baya çok geliyor. Adetin 2 ci günü kontrole gidince dr bu ay bekleyelim deyip doğum kontrol hapı verdi. 3 hafta kullan bırakınca adet olursun zaten 2 ci günü tekrar gel dedi. Bakalım insAllah hayırlısıyla bi dahaki ay olur
İnşallah canım ben şu an iğne olduğum günü sayarsam 14. gündeyim, uygulamaya göre yarın adet olmalıyım ama bakalım inşallah olmam ve hayırlısıyla bebeğim benimledir, iki gün önce erken gebelik testim negatifti bakalım olmazsam yarın gece belki kan testi veririm inşallah yarabbi yüzümüze bak, siz de inşallah çok güzel haberler alırsınız kistler erimiştir bebek olur inşallah :)
İğne yapıldıktan 36 saat sonra çatlama oluyor o anı değerlendirmek şansı artırıyor ama sizin yaptığınız zaman asla olmaz kimse diyemez inşallah olmuştur