Test sabah yaptım tek çizgi bugün 12 . Gün dis geçici dolgu oldu adrtimi bekliycem 4eylulde yptigimda ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün sadece tek çizgi çıktıBencede bi test yapın diş şuan için sıkıntı olabilir bebek varsa kesinlik için kan verin hatta. Benim çok ağrılarım olmıştu ama testler negatif yarın adet günüm olmayı bekliyorım.
Ben dün yaptigimda testi çıkmadı dedim bıraktım şimdi bakayım dedim tek silik çizgi var orda emin olamadim ay anlamadım ben bu işi ya beynim durdu artıkBencede bi test yapın diş şuan için sıkıntı olabilir bebek varsa kesinlik için kan verin hatta. Benim çok ağrılarım olmıştu ama testler negatif yarın adet günüm olmayı bekliyorım.
Kaçıncı gününüz bugün?Ben dün yaptigimda testi çıkmadı dedim bıraktım şimdi bakayım dedim tek silik çizgi var orda emin olamadim ay anlamadım ben bu işi ya beynim durdu artık
Kaçıncı gününüz bugünBen dün yaptigimda testi çıkmadı dedim bıraktım şimdi bakayım dedim tek silik çizgi var orda emin olamadim ay anlamadım ben bu işi ya beynim durdu artık
Canım 12.gün iğme etkiside olabilir 14.gün tekrarla yada bugün tekrar yap koyulma varsa gebelik muhtemelTest sabah yaptım tek çizgi bugün 12 . Gün dis geçici dolgu oldu adrtimi bekliycem 4eylulde yptigimda ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün sadece tek çizgi çıktı
Bn dün yaptım 13. Gününde çıkmadı bişey sadece bel ağrım var başka biseyim kestim bende umidiKaçıncı gününüz bugün
Canım 12.gün iğme etkiside olabilir 14.gün tekrarla yada bugün tekrar yap koyulma varsa gebelik muhtemel
Artık yapma canım sende bekle daha çok sıkma canını ben bugün olurum gibi adet ağrım var hafifBn dün yaptım 13. Gününde çıkmadı bişey sadece bel ağrım var başka biseyim kestim bende umidi
Aynn bıraktım yapmayı adet bekliyorum artikArtık yapma canım sende bekle daha çok sıkma canını ben bugün olurum gibi adet ağrım var hafif
Önümüzdeki aylara nasipAynn bıraktım yapmayı adet bekliyorum artik
Aynn cnmÖnümüzdeki aylara nasipNapalım zamanı vakti değilmiş daha
Bugün 13.gun adet 7gun var 15. Gün falan deniycem birdaha bakalım benimde bel ağrım hiç geçmedi bu aralar miğde yanması ara ara yaşıyorum afedersiniz ağzıma kadar su geliyor gidiyorKaçıncı gününüz bugün
Canım 12.gün iğme etkiside olabilir 14.gün tekrarla yada bugün tekrar yap koyulma varsa gebelik muhtemel
evet yapmıştım negatif diMerhaba, bir daha test yaptınız mı acaba ?