- 23 Ağustos 2022
- 147
- 22
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Misafirlik dediğim kayınvalidemgildeydi kayınvalidem rahatsızlandığı için oraya gitmek zorunda kalmıştık yoksa böyle bir konuda evde kalmak varken misafirliğe gitmezdimMisafirlik önemli miydi peki .
İnşallah pozitif sonuç alırsınızMisafirlik dediğim kayınvalidemgildeydi kayınvalidem rahatsızlandığı için oraya gitmek zorunda kalmıştık yoksa böyle bir konuda evde kalmak varken misafirliğe gitmezdim
İnşallah umudum 26. saatİnşallah pozitif sonuç alırsınız
Bir de size şey rica etsem bunu siz kendiniz mi sorup yapıyorsunuz hani eğer kendiniz yapıyorsanız Bir de 26 saate bakar mısınızMisafirlik önemli miydi peki .
ChatGBT uygulamasını ındırıp bütün sorularınızı yapay zekaya sorabılırsınızBir de size şey rica etsem bunu siz kendiniz mi sorup yapıyorsunuz hani eğer kendiniz yapıyorsanız Bir de 26 saate bakar mısınız
Teşekkür ederim hemen bakacağımChatGBT uygulamasını ındırıp bütün sorularınızı yapay zekaya sorabılırsınız
Sperm vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyormuş 60. Saat işe yaramaz sanırım ama 26. Saatte vücudunuza giren spermler canlılığını korumuş olabilir yumurtayı dölleyebilirKızlar merhaba Bir şey sormak istiyorum sizlere ben cuma günü ikindi saat 4'te çatlama iğnesi vurulmuştum yumurta 20mm di evde değildik kayınvalideme gitmek zorunda kaldım için de 12 saati 36 saati değerlendiremedim cumartesi günü ikindin 5de yanı hesaplamama göre sadece 26 saati ve iğne vurulduktan sonra ki 60 saati değerlendirebildim oda pazari sabaha bağlayan gece sabah 7 birliktelik oldu oda yumurta çatladıktan sonra ki 24. Saate geliyor kalma ihtimalim olabilir mi acaba ağlamaktan harap olduğum saatleri tutturamadım acaba gebe kalamam mı diye çünkü bu ay bayağı umutluydum Bir de kızlar pazartesi günü ikindi bayağı koyu kıvamlı bir akıntı yaşadım acaba sabahki birliktelikten dolayı mı yoksa başka bir şeyden mi o da kafama biraz karıştırdı ayriyeten bugün kasık ağrım başladı
Ya ondan umudum var benim de ama şey böyle ilişkiden sonra en fazla 5 dakika uzanabildim İnşallah tutunmuştur e geçen ay da vurulmuştum ben iğne bu 2 iğnem saatleri yanlış hesaplamışım büyük ihtimalle geçen o yüzden gebe kalamamıştım olmazsa da artık sağlık olsun önümüzdeki aya derim ya tek sıkıntım şey iğne bulamadım birçok eczaneyi gezdim 2 aydır yurt dışından Türkiye'ye giriş yokmuşSperm vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyormuş 60. Saat işe yaramaz sanırım ama 26. Saatte vücudunuza giren spermler canlılığını korumuş olabilir yumurtayı dölleyebilir
Spermler bi kaç dakika içinde ileri hareket ediyorlar öyle yarım saat yatmaya gerek yok dedi doktor ama bilemiyorum tabi. İnşalllah tutar bu ayYa ondan umudum var benim de ama şey böyle ilişkiden sonra en fazla 5 dakika uzanabildim İnşallah tutunmuştur e geçen ay da vurulmuştum ben iğne bu 2 iğnem saatleri yanlış hesaplamışım büyük ihtimalle geçen o yüzden gebe kalamamıştım olmazsa da artık sağlık olsun önümüzdeki aya derim ya tek sıkıntım şey iğne bulamadım birçok eczaneyi gezdim 2 aydır yurt dışından Türkiye'ye giriş yokmuş
Vallahi aşkım 26 saat saat 5 gibi falan bir ilişki olmuştu akşam saat 8.30-9.00 gibi çok ağrı çektim bel ve kasık ağrıdı hatta kayınvalidem falan böyle yazık belimi falan masaj yaptı acaba diyorum hani tutunuyor muydu ki diye düşünmeye başladım psikolojik olmadığını biliyorum çünkü şey hesaplayınca ilişkiden sonraki bir ağrıydı hatta ben acaba çatlama ağrısı falan mı diye düşünmüştüm acaba tutunmaya çalışırken ya da yumurta döllenirken ağrı oluyor muSpermler bi kaç dakika içinde ileri hareket ediyorlar öyle yarım saat yatmaya gerek yok dedi doktor ama bilemiyorum tabi. İnşalllah tutar bu ay
Ya evet spermler çok hızlı olduğu için 20 saniye falan sürüyormuş öyle çok uzun yatmaya gerek yokmuş ama ben polikistik over hastası olunca hani kistlerden kaynaklı uzanıp dinlenince daha iyi olur diye düşünüyordumSpermler bi kaç dakika içinde ileri hareket ediyorlar öyle yarım saat yatmaya gerek yok dedi doktor ama bilemiyorum tabi. İnşalllah tutar bu ay
Yunurtlama ağrısıdır büyük ihtimalle iğnede de hormon var sonuçta ve yumurtlama ağrısı yumurta çatlamadan önce başlıyor senin hissettiğinde büyük ihtimalle o ağrıdırVallahi aşkım 26 saat saat 5 gibi falan bir ilişki olmuştu akşam saat 8.30-9.00 gibi çok ağrı çektim bel ve kasık ağrıdı hatta kayınvalidem falan böyle yazık belimi falan masaj yaptı acaba diyorum hani tutunuyor muydu ki diye düşünmeye başladım psikolojik olmadığını biliyorum çünkü şey hesaplayınca ilişkiden sonraki bir ağrıydı hatta ben acaba çatlama ağrısı falan mı diye düşünmüştüm acaba tutunmaya çalışırken ya da yumurta döllenirken ağrı oluyor mu
Ben de pcosum ben de uzun yatıyordum ama çok gerek yokmuş yine de daha garanti geliyor insanaYa evet spermler çok hızlı olduğu için 20 saniye falan sürüyormuş öyle çok uzun yatmaya gerek yokmuş ama ben polikistik over hastası olunca hani kistlerden kaynaklı uzanıp dinlenince daha iyi olur diye düşünüyordum
ben ilk çocuğumda hani çatlama iğnesi falan olmadım sadece bir kere yani hamile kaldığım ay hiç kafaya takmadım düşünmedim ve gebe olduğumu öğrendim cevaplarımı havaya da kaldırıp böyle dikmedim çünkü artık bırakıvermiştim zaten mucize bir şekilde öğrenmiştim şimdi ikinci çocuk bana biraz uğraştırınca insan üzülüyor abim devam ediyor hala Allah'tan notlara kaydetmiştim geçen ay bu ay farklı bir şey var mı diye geçen ay da aynı ilk gebeliğimde çok kasık ağrısı çekmiştim galiba bu hortumun salgılıyor iğne aynı kasık ağrısı çekiyorum sanki hamile kalmışım gibiBen de pcosum ben de uzun yatıyordum ama çok gerek yokmuş yine de daha garanti geliyor insana
Evet ben de olmadıkça stres yapıyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz kimyasal bile olsa doktorlar da en azından hamile kalabiliyorsun iyi bir şey diyorlar. İnsan stres yapıyor tabi ki. Allah yokluğunu aratmasın hayırlısıyla nasip etsin inşallahben ilk çocuğumda hani çatlama iğnesi falan olmadım sadece bir kere yani hamile kaldığım ay hiç kafaya takmadım düşünmedim ve gebe olduğumu öğrendim cevaplarımı havaya da kaldırıp böyle dikmedim çünkü artık bırakıvermiştim zaten mucize bir şekilde öğrenmiştim şimdi ikinci çocuk bana biraz uğraştırınca insan üzülüyor abim devam ediyor hala Allah'tan notlara kaydetmiştim geçen ay bu ay farklı bir şey var mı diye geçen ay da aynı ilk gebeliğimde çok kasık ağrısı çekmiştim galiba bu hortumun salgılıyor iğne aynı kasık ağrısı çekiyorum sanki hamile kalmışım gibi
Amin kuzum inlsh ya hayırlı haberler alırız bir an önceEvet ben de olmadıkça stres yapıyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz kimyasal bile olsa doktorlar da en azından hamile kalabiliyorsun iyi bir şey diyorlar. İnsan stres yapıyor tabi ki. Allah yokluğunu aratmasın hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Yaa öyle demeşekerim kafaya takma olacağı varsa 26. Saatte de olur 36. Saatte de … biz tam 36. Saate denk getirdik de ne oldu sanki, yine olmadı :) boşuna kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?