Amin inşallah ya senin bat ne?Ayy az kaldı hadi inşallah güzel olur herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ya senin bat ne?Ayy az kaldı hadi inşallah güzel olur herşey
3 gün sonra çok heyecanlı :) seninki ne? Bu arada sabah yaptığım test kuruyunca şuan silik çizgi çıktı iyice kafayı yedim böyle böyle :)))Amin inşallah ya senin bat ne?
Ya benimkine 5 gün3 gün sonra çok heyecanlı :) seninki ne? Bu arada sabah yaptığım test kuruyunca şuan silik çizgi çıktı iyice kafayı yedim böyle böyle :)))
Ya benimkine 5 gün var daha çok heyecanlı böyle beklemek gerçekten inşallah ikimiz de hamileyizdir
Zaman da geçmiyor boylle :/Ya benimkine 5 gün
Ya walla hiç sorma evde tekim ben genellikle o yüzden canım çok sıkılıyor sürekli bişeyler araştırıyorumZaman da geçmiyor boylle :/
Offf her seferinde ben de yapıyorum bunuYa walla hiç sorma evde tekim ben genellikle o yüzden canım çok sıkılıyor sürekli bişeyler araştırıyorum
Neyse çoğu gitti azı kaldı benim bat daha geç seninkini daha önce öğrenicez İnşalllaahh güzel haberi alırsın yaOfff her seferinde ben de yapıyorum bunu
Ay inşallah hepimizin kucağı doldursun Allah'ımNeyse çoğu gitti azı kaldı benim bat daha geç seninkini daha önce öğrenicez İnşalllaahh güzel haberi alırsın ya
Hayır henüz yok iğnenin etkisiyle kasıklarda hafif ağrı var başkada bişey yok zaten gebelik olusursada bikacgunde belirti vermez muhtemelen :)Ayy inşallah var mı hiç bir belirti vs
AminnnAy inşallah hepimizin kucağı doldursun Allah'ım
Bat ne zaman pekiHayır henüz yok iğnenin etkisiyle kasıklarda hafif ağrı var başkada bişey yok zaten gebelik olusursada bikacgunde belirti vermez muhtemelen :)
Naptın canım test yaptın mı bugün?Bende cuma günü yapıcam çünkü cumartesi memlekete gidicez uzun yol o yüzden cuma Bi yaparım ona göre doktoruma sorarım Bi
Ya doktorumu aradım dedi hiç öyle test yapıp kendini strese sokma 14. Gün direk kan ver dediNaptın canım test yaptın mı bugün?
Sen naptınYa doktorumu aradım dedi hiç öyle test yapıp kendini strese sokma 14. Gün direk kan ver dedi
Aşırı hakli kendi kendimizi yiyoruz böyle :) ben regl olmak üzereyim fena ağrım varSen naptın
Yaaaİnşallahh olmazsın Bu kandil günü Allahım ikimizin de sonucunu güzel almayı nasip etsinAşırı hakli kendi kendimizi yiyoruz böyle :) ben regl olmak üzereyim fena ağrım var
Ah amin canım benim ama benim güzel dileklerim senin için gelsin çünkü bariz regl gelecek hissediyorum ben :) vardır geleceği doğru bir zaman bebişinYaaaİnşallahh olmazsın Bu kandil günü Allahım ikimizin de sonucunu güzel almayı nasip etsin
Aynen öyle canım ya noldu yine de Bi test yaptın mıAh amin canım benim ama benim güzel dileklerim senin için gelsin çünkü bariz regl gelecek hissediyorum ben :) vardır geleceği doğru bir zaman bebişin