Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

Ben de ilk birinci testi silik çizgiye güvenerek ikinci ve üçüncü yaptım onlarda da negatifi gördüm bugün 14 günüm dün yapmıştım

Eklentiler

• 17383295399327523014119461542519.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 18
Canım ben 14 ocakta oldum. 14. Gün yaptım negatifti. Regl bekliyorum bugün gene yaptım negatif. Çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba?
Ben de 18 ocak'ta oldum olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme de olmuş olabilir kanda çıkar ama ben de pazartesi günü vermeyi düşünüyorum kanı yani aslında şey diyordum hep işte bu ay ilk çatlatma iğnem olmazsa diğer aya olur diyordum ama böyle negatif görünce insan üzülüyor

Bi kaç gün daha bekle bakalım regl olmazsan tekrarlarsın. Sanırım regl olucam ilk kez leke geldi. Benimde ilk ayımdı. Öbür ay birdaha deneriz rabbim sağlıklısını versin tüm bekleyenlere

Bi kaç gün daha bekle bakalım regl olmazsan tekrarlarsın. Sanırım regl olucam ilk kez leke geldi. Benimde ilk ayımdı. Öbür ay birdaha deneriz rabbim sağlıklısını versin tüm bekleyenlere
Ya illaki deneriz yani belki şu an doğru zaman değil Rabbim önce elini ayağını düzgün versin hayırlı evlat eylesin de bir ay iki ay daha geç gelsin diyorum ya da hepimiz diyoruz ama işte insan böyle her ay bir ümit edip böyle sonra negatif görünce bütün beklentisi düşüyor

Evet maalesef öyle 1 dış gebelik, 2 kimyasal gebeliğim var. Gerçekten hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Üzülüyoruz ama en azından sağlıksız bir durum yaşamıyoruz buna da şükür. Rabbim sağlıklısını versin inşallah

Ya canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama bunu araştırmadılar mı yani normalde araştırılır ama hani sen de bir araştırma olmadı mı bu durumla alakalı

Ya canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama bunu araştırmadılar mı yani normalde araştırılır ama hani sen de bir araştırma olmadı mı bu durumla alakalı
Sağol canım araştırıldı tabi genetikler diğer testler herşey yapıldı. Ameliyatta oldum iki kez biri dış gebelik ameliyatıydı. Şuan için bi sıkıntı yok çatlatmayı deniycez bakalım. Şimdide acile gidiyorum bi beta baktırıcam biraz ağrım var içim rahat etsin istiyorum

Merhaba bende ayın 17 sinde ilk iğne mi oldum bugün 13.günum test yaptım ama yok gibi Bi iki arkadaş hafif görüyorum dedi ama kararsız kaldım

Eklentiler

• 20250131_160007.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba bende ayın 17 sinde ilk iğne mi oldum bugün 13.günum test yaptım ama yok gibi Bi iki arkadaş hafif görüyorum dedi ama kararsız kaldım

Ben de aynıyım ya ağrım var eşim işte olunca gidip kan tahlili veremedim

Sizin kaçıncı gün
Vallahi ben de işte 18 ocak'ta vuruldum vurulduğum günü sayarsak 14 gün doktorum sadece 12 ve 36 saatte ilişk göndermişti ondan başka da ilişki olmadı eğer 12 saatte tuttuysa 13 gün 36 saatte olduysa da 12 gün oluyor benim ya ben de şey hissediyorum sanki hamileyim ama çok erken küçük olduğu için teste çıkmıyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…