- 23 Ağustos 2022
- 86
- 11
- 18
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Ben de 18 ocak'ta oldum olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme de olmuş olabilir kanda çıkar ama ben de pazartesi günü vermeyi düşünüyorum kanı yani aslında şey diyordum hep işte bu ay ilk çatlatma iğnem olmazsa diğer aya olur diyordum ama böyle negatif görünce insan üzülüyorCanım ben 14 ocakta oldum. 14. Gün yaptım negatifti. Regl bekliyorum bugün gene yaptım negatif. Çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba?
Negatif canımSabah mı verdin kanı
Bi kaç gün daha bekle bakalım regl olmazsan tekrarlarsın. Sanırım regl olucam ilk kez leke geldi. Benimde ilk ayımdı. Öbür ay birdaha deneriz rabbim sağlıklısını versin tüm bekleyenlereBen de 18 ocak'ta oldum olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme de olmuş olabilir kanda çıkar ama ben de pazartesi günü vermeyi düşünüyorum kanı yani aslında şey diyordum hep işte bu ay ilk çatlatma iğnem olmazsa diğer aya olur diyordum ama böyle negatif görünce insan üzülüyor
Ya illaki deneriz yani belki şu an doğru zaman değil Rabbim önce elini ayağını düzgün versin hayırlı evlat eylesin de bir ay iki ay daha geç gelsin diyorum ya da hepimiz diyoruz ama işte insan böyle her ay bir ümit edip böyle sonra negatif görünce bütün beklentisi düşüyorBi kaç gün daha bekle bakalım regl olmazsan tekrarlarsın. Sanırım regl olucam ilk kez leke geldi. Benimde ilk ayımdı. Öbür ay birdaha deneriz rabbim sağlıklısını versin tüm bekleyenlere
Üzülme canım önümüzdeki ay olur hiçbirimiz ümidimizi kesmeyelim dua edelim sabırlı olalım zaten en çok da çok stres yaptığımız için olmuyorNegatif canım
Evet maalesef öyle 1 dış gebelik, 2 kimyasal gebeliğim var. Gerçekten hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Üzülüyoruz ama en azından sağlıksız bir durum yaşamıyoruz buna da şükür. Rabbim sağlıklısını versin inşallahYa illaki deneriz yani belki şu an doğru zaman değil Rabbim önce elini ayağını düzgün versin hayırlı evlat eylesin de bir ay iki ay daha geç gelsin diyorum ya da hepimiz diyoruz ama işte insan böyle her ay bir ümit edip böyle sonra negatif görünce bütün beklentisi düşüyor
Bi kaç gün daha bekle bakalım regl olmazsan tekrarlarsın. Sanırım regl olucam ilk kez leke geldi. Benimde ilk ayımdı. Öbür ay birdaha deneriz rabbim sağlıklısını versin tüm bekleyenlere
Ya canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama bunu araştırmadılar mı yani normalde araştırılır ama hani sen de bir araştırma olmadı mı bu durumla alakalıEvet maalesef öyle 1 dış gebelik, 2 kimyasal gebeliğim var. Gerçekten hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Üzülüyoruz ama en azından sağlıksız bir durum yaşamıyoruz buna da şükür. Rabbim sağlıklısını versin inşallah
Sağol canımYa canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama bunu araştırmadılar mı yani normalde araştırılır ama hani sen de bir araştırma olmadı mı bu durumla alakalı
Aa ben de gördüm çok silik gölge gibiMerhaba bende ayın 17 sinde ilk iğne mi oldum bugün 13.günum test yaptım ama yok gibi Bi iki arkadaş hafif görüyorum dedi ama kararsız kaldım
Yarın tekrarlayabilirsin testi daha koyu olabilir ama görünüyorMerhaba bende ayın 17 sinde ilk iğne mi oldum bugün 13.günum test yaptım ama yok gibi Bi iki arkadaş hafif görüyorum dedi ama kararsız kaldım
Vallahi şuan gidip kam testi vermeyi düşünüyorum bu testler daha da stres yaptırıyor galibaYarın tekrarlayabilirsin testi daha koyu olabilir ama görünüyor
Merhaba bende ayın 17 sinde ilk iğne mi oldum bugün 13.günum test yaptım ama yok gibi Bi iki arkadaş hafif görüyorum dedi ama kararsız kaldım
Ben de aynıyım ya ağrım var eşim işte olunca gidip kan tahlili veremedimSağol canımaraştırıldı tabi genetikler diğer testler herşey yapıldı. Ameliyatta oldum iki kez biri dış gebelik ameliyatıydı. Şuan için bi sıkıntı yok çatlatmayı deniycez bakalım. Şimdide acile gidiyorum bi beta baktırıcam biraz ağrım var içim rahat etsin istiyorum
Evet ya vallahi bu testler adamı stres yapıyor yemin ederim yani şu an elim kolum hiçbir işe varmıyor strestenVallahi şuan gidip kam testi vermeyi düşünüyorum bu testler daha da stres yaptırıyor galiba
Vallahi şuan kan testi vermeye gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun adet olmayı bekleyin diyorlar ama dayanamadımEvet ya vallahi bu testler adamı stres yapıyor yemin ederim yani şu an elim kolum hiçbir işe varmıyor stresten
Sizin kaçıncı günEvet ya vallahi bu testler adamı stres yapıyor yemin ederim yani şu an elim kolum hiçbir işe varmıyor stresten
En iyisi kan vermek ya evdeki testler de cok güvenemiyorumBen de aynıyım ya ağrım var eşim işte olunca gidip kan tahlili veremedim
Vallahi ben de işte 18 ocak'ta vuruldum vurulduğum günü sayarsak 14 gün doktorum sadece 12 ve 36 saatte ilişk göndermişti ondan başka da ilişki olmadı eğer 12 saatte tuttuysa 13 gün 36 saatte olduysa da 12 gün oluyor benim ya ben de şey hissediyorum sanki hamileyim ama çok erken küçük olduğu için teste çıkmıyor diye düşünüyorumSizin kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?