- 23 Ağustos 2022
- 160
- 23
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Bence kan verinKızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum yaptık vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim
Merhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorumKızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum ama biz 12. Ve 36. Saati değerlendirdikten sonra 1 hafta ilişki olmadı vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim
Yaa benimde sol kasık ağrım vardı iğneden beri hatta 2 gün daha da siddetliydi 13. Gün oldu bugün erken gebelik yaptım negatif benimde aynı akıntı var mıydı sendeMerhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum
Bende göğüs hassasiyeti yok şimdilik normal regl 7 gün. Var senin kaç gün var senin adına sevindim belirtin olmuşMerhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum
Bende göğüs hassasiyeti yok şimdilik normal regl 7 gün. Var senin kaç gün var senin adına sevindim belirtin .benim göğüs hassasiyeti 12. Günün akşamı oluşmaya başladı. 3. Kez oluyorum iğneyi. Takvime göre regl 6 şubat gözüküyor
Canım ben artık umudu kesmiştim. Oyüzden akıntı vs hiç takip etmedim. Göğüs hassasiyeti oluşunca bi şüphelendim. Doktor değiştirmiştim o 2 tedavi uygulayalım dedi eğer tutmazsa rahim filmini öyle çekeyim dedi. Oyüzden iki tedavisi yapsın sonra işini görecek kafasıyla gittimYaa benimde sol kasık ağrım vardı iğneden beri hatta 2 gün daha da siddetliydi 13. Gün oldu bugün erken gebelik yaptım negatif benimde aynı akıntı.
Mayısın başında kimyasal gebelik geçirdim ozaman da aynı göğüs hassasiyetin olmuştuBende göğüs hassasiyeti yok şimdilik normal regl 7 gün. Var senin kaç gün var senin adına sevindim belirtin olmuş
Benim bir tane oğlum olunca bana rahim filmine falan gerek duymamıştı hani büyük ihtimalle yumurtlama tarihlerini kaçırıyorsunuz demişti 1.5 işte hemen hemen 2 yıla yaklaşacak zaten sırf bir yıl normal yollarla denedik aylardır da yumurta büyütme hapları birkaç hat daha kullanarak hamile kalmayı denedik bu ay ilk defa iğne vuruldum ben de yani ben artık böyle kesmiş gibiyim aynı şey diyorum hep ya bu ayda olmazsa gitmeyeceğim artık doktora falan diye her ay her ay böyle negatif görmekten artık psikolojikmen bunalıma girdimCanım ben artık umudu kesmiştim. Oyüzden akıntı vs hiç takip etmedim. Göğüs hassasiyeti oluşunca bi şüphelendim. Doktor değiştirmiştim o 2 tedavi uygulayalım dedi eğer tutmazsa rahim filmini öyle çekeyim dedi. Oyüzden iki tedavisi yapsın sonra işini görecek kafasıyla gittim
Aa çok geçmiş olsun belki yine hamile kalmış olabilirsin İnşallah daha anca yetiştirir sağ salim kucağına alırsın böyle bir şey varsa da ben de göğüs hassasiyetine dair hiçbir şey yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrısıMayısın başında kimyasal gebelik geçirdim ozaman da aynı göğüs hassasiyetin olmuştu
Çok haklısın canım bende o moddayım. Ama göğüs hassasiyeti başlayınca acaba var mı diye merak ettim. Kan verdim bakalımBenim bir tane oğlum olunca bana rahim filmine falan gerek duymamıştı hani büyük ihtimalle yumurtlama tarihlerini kaçırıyorsunuz demişti 1.5 işte hemen hemen 2 yıla yaklaşacak zaten sırf bir yıl normal yollarla denedik aylardır da yumurta büyütme hapları birkaç hat daha kullanarak hamile kalmayı denedik bu ay ilk defa iğne vuruldum ben de yani ben artık böyle kesmiş gibiyim aynı şey diyorum hep ya bu ayda olmazsa gitmeyeceğim artık doktora falan diye her ay her ay böyle negatif görmekten artık psikolojikmen bunalıma girdim
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallahAa çok geçmiş olsun belki yine hamile kalmış olabilirsin İnşallah daha anca yetiştirir sağ salim kucağına alırsın böyle bir şey varsa da ben de göğüs hassasiyetine dair hiçbir şey yok sadece kasık ağrısı
Ay merakla bekliyorum senden gelecek olan haberi bana da haber etAy merakla bekliyorum senden gelecek olan haberi bana da haber etÇok haklısın canım bende o moddayım. Ama göğüs hassasiyeti başlayınca acaba var mı diye merak ettim. Kan verdim bakalım
Ederim canım, sağlık ocağında verdim kanı halen daha halk sağlık lab 'ına gitmemiş kan delircemAy merakla bekliyorum senden gelecek olan haberi bana da haber etAy merakla bekliyorum senden gelecek olan haberi bana da haber et
Sabah mı verdin kanıEderim canım, sağlık ocağında verdim kanı halen daha halk sağlık lab 'ına gitmemiş kan delircem
Vallahi kuzum ne zaman çatlatma iğnesi oldun vallahi benim 13 gün negatif umut var mı diye kafayı yiyeceğimKızlar bugün 17. Gün. Testler negatif. Ama hala regl olmadım. Pazartesiye kadar olmazsan kan ver dedi doktor. Böyle birşey yaşayan varmı?
Canım ben 14 ocakta oldum. 14. Gün yaptım negatifti. Regl bekliyorum bugün gene yaptım negatif. Çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba?Vallahi kuzum ne zaman çatlatma iğnesi oldun vallahi benim 13 gün negatif umut var mı diye kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?