Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
160
23
28
24
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum ama biz 12. Ve 36. Saati değerlendirdikten sonra 1 hafta ilişki olmadı vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20250130_222152.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20250130_222137.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
Bence kan verin

Merhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum

Merhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum
Yaa benimde sol kasık ağrım vardı iğneden beri hatta 2 gün daha da siddetliydi 13. Gün oldu bugün erken gebelik yaptım negatif benimde aynı akıntı var mıydı sende

Bende göğüs hassasiyeti yok şimdilik normal regl 7 gün. Var senin kaç gün var senin adına sevindim belirtin olmuş

Yaa benimde sol kasık ağrım vardı iğneden beri hatta 2 gün daha da siddetliydi 13. Gün oldu bugün erken gebelik yaptım negatif benimde aynı akıntı.
Canım ben artık umudu kesmiştim. Oyüzden akıntı vs hiç takip etmedim. Göğüs hassasiyeti oluşunca bi şüphelendim. Doktor değiştirmiştim o 2 tedavi uygulayalım dedi eğer tutmazsa rahim filmini öyle çekeyim dedi. Oyüzden iki tedavisi yapsın sonra işini görecek kafasıyla gittim

Benim bir tane oğlum olunca bana rahim filmine falan gerek duymamıştı hani büyük ihtimalle yumurtlama tarihlerini kaçırıyorsunuz demişti 1.5 işte hemen hemen 2 yıla yaklaşacak zaten sırf bir yıl normal yollarla denedik aylardır da yumurta büyütme hapları birkaç hat daha kullanarak hamile kalmayı denedik bu ay ilk defa iğne vuruldum ben de yani ben artık böyle kesmiş gibiyim aynı şey diyorum hep ya bu ayda olmazsa gitmeyeceğim artık doktora falan diye her ay her ay böyle negatif görmekten artık psikolojikmen bunalıma girdim

Mayısın başında kimyasal gebelik geçirdim ozaman da aynı göğüs hassasiyetin olmuştu
Aa çok geçmiş olsun belki yine hamile kalmış olabilirsin İnşallah daha anca yetiştirir sağ salim kucağına alırsın böyle bir şey varsa da ben de göğüs hassasiyetine dair hiçbir şey yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı

Çok haklısın canım bende o moddayım. Ama göğüs hassasiyeti başlayınca acaba var mı diye merak ettim. Kan verdim bakalım

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah

Kızlar bugün 17. Gün. Testler negatif. Ama hala regl olmadım. Pazartesiye kadar olmazsan kan ver dedi doktor. Böyle birşey yaşayan varmı?