• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çatlaklıklardan başım belada daha 19 yaşındayım ne yapıcam hiç bilmiorum yardım ednn

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
rebeca ben daha olumsuz yanıt almadım klinikteki bütün hastalarıma kullandırıyorum ve %90 olumlu cvb aldım içindekı sıvı kolojen dokuyu tamır edıyor ve cok dogal hıcbır yan etkısı yok
ılk ıkı hafta ıcınde cıldınızdekı degısıklıgı göreceksınız istersenız daha fazla bılgı ıcın msn adresımı vereyım ordan anlatayım ayrıntılı

valla kullanmaya başladım ama bi gelişme yok gibi zaten daha yeni basladım görücezzz :D

slm duygu nası gidiyo çalışmalar bakalım okudum yukarda şimdilik bişe yok demışın şu bitkisel yağlarını bitir bakalım eğer fayda göremezsen diğerlerıne geç .azımlı ol geçmiyo deme ilk başta bende ole demıştım ama 1 ayın sonunda fark ettım gelişmelerı ama baktın içine sinmiyo bi gelişme yok bende diyosan diğer yontemlerı dene. ama salyangoz kremını ben bi dönem yuzume kulandım 2 kutu bitirdim gerçi yuzumde bi problem yok şukur ama bi faydasınıda görmedim açık söyleyım çatlaklara nası etkı eder onu bilemem tabi denemek lazım

tatlım ben 3 haftadır contractubex kullanıyorum cilt doktorum verdi fakat tedavi sürecinde sabırlı olmak gerek , doktorum beyaz çatlaklar için 1 senede bile etkisini görebilirsin dedi, ben de kendime 6 ay süre verdim günde 2 kez aksatmadan kullanıcam bakalım 6 aya kadar kırmızı çatlaklarda bir sonuç verir umarım, olan çatlakları geçirmese bile yenisinin oluşmasını önler sanırım.
bi araştır istersen bu kremi, biraz pahalı ama uzman doktorlara yazdırabilirsin skar tedavisi olarak yazıyorlar. umarım kurtuluruz toptan kötükedihüso

slm duygu nası gidiyo çalışmalar bakalım okudum yukarda şimdilik bişe yok demışın şu bitkisel yağlarını bitir bakalım eğer fayda göremezsen diğerlerıne geç .azımlı ol geçmiyo deme ilk başta bende ole demıştım ama 1 ayın sonunda fark ettım gelişmelerı ama baktın içine sinmiyo bi gelişme yok bende diyosan diğer yontemlerı dene. ama salyangoz kremını ben bi dönem yuzume kulandım 2 kutu bitirdim gerçi yuzumde bi problem yok şukur ama bi faydasınıda görmedim açık söyleyım çatlaklara nası etkı eder onu bilemem tabi denemek lazım

deniorum daha yaglarım çok var ama derimi çok güzel yaptı güzelde kokuolar hee saol ablam benim du bakalım sabırla olan bi iş bu saol muahh

iii bakalım duygu cum . ben tekrar geri gelmemesi için yağlarıma devam ediorum bide 2 ay oldu spor yaptığım için bacaklarım kaslanmaya ve gerılmeye başladı onunda faydası varmıdır bilmiorum ama çatlaklarım derim sıkılaştıkça yok oldular

arkadaşlar son gelişmeler nelerdir

bu yağ karışımları gerçekten işe yarıyor mu

yağlarıı dustan once mı yksa dustan sonra mı suruyosunuzzz.... surup strecleyıp bekleyıp dusa mı gıryıyosunuzz?? eger dustan sonraysaaa vucudunuzda yapısıklık kalmıyo muu? ya da koku?

Back