Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
höyyytttt kızlar canlarım iş başına korkun çatlaklar biz gelioruzzz kahrolsun çatlaklar gelsin sütun gıbı bacaklarrr pehlıvanlarım benımmm
çatlaklaraa ölüüümmmmm:sm_cool:
lrpi ben bu konuyu bi hemşire ablayla konuştum tam tersineymiş kırmızı catlaklak beyaz çatlaklara göre daha zor geçermiş çünkü kırmızı olanlar ilk önce beyaza dönüşür daha sonra kaybolmaya başlamrmıs ama beyazlar direk yok olmaya başlarmıs bende öle sanıodum bu yüzden kaç yıl hiç bişey yapmadım ve çatlaklıklarımda gittikte baya artrı bu yüzden gögüs bölgerimde bile şu an çıkmaya başladı bende bu dteye girdimde baktım geçebiliomus bişeyler denemeye karar verdim ve ablanın bana böle demesi beni ikna etti çünkü başka bi topikte kırmızı çatlaklıkları olan bi bayan diodki çatlaklıklarım ilk önce sefef yani beyaz rewngine aldı sonra geçmeye başladı dedi yani buda ablmamı kanıtlınıo ben hemşire ablaya güveniorum sende kimseye kulak asma bence bi yöntem bul ve uygulamaya başla bence haydi kolay gelsinnnn tatlım
ne kullanıyorum dedin ben anlamadım canım
geçiriosa ondan kullanırım ben de
sabırsızım ama olsun arada azim gelio banada
ben geldim ayol naptınız canlar nası gidiyo anlatın bakalım kıs duygu yapmaya başladın mı ?
ya kızlar bu çatlaklar bronzlaşınca geçiyomu?yani güneşte falann...
arkadaslar catlaklar ıcın tek çözüm elicina hemde noter tarafındn kontrol edılmıs bir ürün kullnanlardan %90 nı olumlu sonuc almıs
içindekı %85 salyangoz özlü dunyadakı ılk bukadar cok sıvısı olan krem ve patentlı
kullanmak isteyen arkadaslara daha cok bılgı verırım msj atarsanız