• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çatlaklıklardan başım belada daha 19 yaşındayım ne yapıcam hiç bilmiorum yardım ednn

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
höyyytttt kızlar canlarım iş başına korkun çatlaklar biz gelioruzzz kahrolsun çatlaklar gelsin sütun gıbı bacaklarrr pehlıvanlarım benımmm

lrpi ben bu konuyu bi hemşire ablayla konuştum tam tersineymiş kırmızı catlaklak beyaz çatlaklara göre daha zor geçermiş çünkü kırmızı olanlar ilk önce beyaza dönüşür daha sonra kaybolmaya başlamrmıs ama beyazlar direk yok olmaya başlarmıs bende öle sanıodum bu yüzden kaç yıl hiç bişey yapmadım ve çatlaklıklarımda gittikte baya artrı bu yüzden gögüs bölgerimde bile şu an çıkmaya başladı bende bu dteye girdimde baktım geçebiliomus bişeyler denemeye karar verdim ve ablanın bana böle demesi beni ikna etti çünkü başka bi topikte kırmızı çatlaklıkları olan bi bayan diodki çatlaklıklarım ilk önce sefef yani beyaz rewngine aldı sonra geçmeye başladı dedi yani buda ablmamı kanıtlınıo ben hemşire ablaya güveniorum sende kimseye kulak asma bence bi yöntem bul ve uygulamaya başla bence haydi kolay gelsinnnn tatlım

ne kullanıyorum dedin ben anlamadım canım
geçiriosa ondan kullanırım ben de
sabırsızım ama olsun arada azim gelio banada:D

ne kullanıyorum dedin ben anlamadım canım
geçiriosa ondan kullanırım ben de
sabırsızım ama olsun arada azim gelio banada:D

yukarda amazons un bana söledi yağları kullanmaya başlıcam netten araştırdım gerçekten yararı olan yağlarmıs ve dier kişilerinde yorumlarınıda okudum benn seçimimi yaptım yalnız sabır ve msaj isteyen bi iş öle hemen ha deyince geçmeyen bişey sabırlı olmamız lazımmmmm hadi bakalım kolay gelsin sanada :1hug:

slm kıslarrrr nası gıdıyo başladınız mı? aldınız mı bakim hepsını karıştırdığınızda çok hoş bi koku oluyo mis mis . bir de bişe farkettım benım tırnaklar çok çabuk uzamaya başladı yağlarla masaj yaparken baya bi temas halında oldukları için tırnaklarımada yaradı valla

bu yağlar sadece cilde değil saçlarıda çok faydalı ben haftada bir saçlarıma yapıyom kırıklara saçın uzamasına canlı ve parlak gözükmesinide yardımcı oluyoo:1rolleyes:

ben geldim ayol naptınız canlar nası gidiyo anlatın bakalım kıs duygu yapmaya başladın mı ?

yapmaya başladım yapmazmıyımmmm ananmmmmmmmmmmmmmmmmm cldimde şu anda hiç bi değişme yok ablacım ama pampuk gibim oldu valla :D yumusacık olduu hehe

ayyy sorma yaa acnelyse bi soydu derilerımı bi acıyoki anlatamam madecassol surunce geçio neyseki ama beyaz tenlı olduğumdan kırmızı kırmızı çıktı soyulan derilerım geçer inşalla . haftaya gıdıp yağlarımı alcam tekrar bu arada yanındaki erkek arkadaşın mı kıs

arkadaslar catlaklar ıcın tek çözüm elicina hemde noter tarafındn kontrol edılmıs bir ürün kullnanlardan %90 nı olumlu sonuc almıs
içindekı %85 salyangoz özlü dunyadakı ılk bukadar cok sıvısı olan krem ve patentlı
kullanmak isteyen arkadaslara daha cok bılgı verırım msj atarsanız

arkadaslar catlaklar ıcın tek çözüm elicina hemde noter tarafındn kontrol edılmıs bir ürün kullnanlardan %90 nı olumlu sonuc almıs
içindekı %85 salyangoz özlü dunyadakı ılk bukadar cok sıvısı olan krem ve patentlı
kullanmak isteyen arkadaslara daha cok bılgı verırım msj atarsanız

elicina kullanıp fayda görmeyen arkdaşlarda var ama kafam karıştı şimdi biraz daha bilgi verebilrmisin??

Back