slm lıena benım yağ listem bayağı uzun hemen hemen hepsi var :
kakao yağı
jojoba yağı
kayısı yağı
fındık yağı
badem yağı
menekşe yağı
gliserin
keten yağı
saf zeytınyağı
çörekotu yağı
kantaron yağı
melissa yağı
portakal yağı
işte bunların hepsini karıştırıp kullandım .
nasıl yapılıo ama ne kadar yapıosun kaç kaşık mesela :S
slm canım ilk önce yarım limonu bardağa sıkıyorum arkasından normal türk kahvesi bi kaç tatlı kaşığı atıpm karıştıryorum güzelce sora duşa girip güzelce onu yediyorum majaj yaparak çatlaklı bölgelerime sorada ılık suyla yıkanıyorum:lepi: daha bi faydasını görmedim ama yumuşacık bi tenin oluyo ama belki zamanla faydası olur zor bişiyde değil denemekle bişiy kaybetmeyiz ayrıca bende karışık yağlardan sürüyorum ilk önce kahve limon sorada yağları inş zamanla geçerrr:gitme:
duygu uzulme bence bıraz sabır isteyen bi iş ha deyınce geçmıyor çatlaklar .bir de senın şöyle avantajın var yaşın dolayısıyla kurtulman daha kolay olur gıbıme geliyor malum yaş ilerledikçe deri de elastıkıyetını kaybediyor daha çok deforme oluyor dolayısıyla bu tur problemler yaş ilerledikçe geçmesi daha zor ve uzun surede oluyor ben 27 yaşındayım benım çatlaklarımde sen yaşlardayken oluşmuştu ve bu yaşıma kadar herhangi bir mudahelede bulunmadım. yaklaşık 9 sene şimdi diyorum keşke o zamanlar daha bilinçli olup da mudahale etseydim. ama 9 seneye rağmen başardım sayılır çok az kaldılar zor goruyorum artık onları .sen daha avantajlısın hemen aklına yatan yapabileceğin bi yöntem seç ve başla geç deil yaza daha çok var .geçer bence
geçer anacımm geçerrr sen azımlı ol yeter ilk bir hafta falan farketmezsin etki etmıyo falan zannedersın bende ole sandım ama bir birbuçuk ay yaptıktan sonra farkediyosun çunku hep gözun çatlaklarda oluyo geçsede kurtulsam diye sen baktıkça sankı geçmıyo gıbı gelir sonra sonra farkediosun silikleşiolar .hadi bakalım kolay gelsin sana inşalla geçer yaza bacaklar sütun etekler foraaaaa
slm lıena benım yağ listem bayağı uzun hemen hemen hepsi var :
kakao yağı
jojoba yağı
kayısı yağı
fındık yağı
badem yağı
menekşe yağı
gliserin
keten yağı
saf zeytınyağı
çörekotu yağı
kantaron yağı
melissa yağı
portakal yağı
işte bunların hepsini karıştırıp kullandım .
peki senin catlaklar beyaz renkdemiydi genelde beyaz olanların cozumu yok diyorlar bende bayz catlaklar var oyle cok derin degil ama genede istemiyorum ona gore beyaz catlaklarda bittiyse bu yagları kullanıyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?