Çatlaklar Çatlaklarınıza Eşinizin / Erkek Arkadaşınızın Yorumları Neler?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende doğum yapmadan çatlayanlardanım.
tabi doğumdan sonra daha da arttı ama hayat gailesi işte aklına bile gelmiyor insanın
önemli olan çocuğunun sağlığı ve geçinebilmek.

Çok doğru...
Dertsiz başıma dert arıyormuşum gibi gelebilir bazı arkadaşlara.
Güzelce oturup düşündüğümde "altı üstü birkaç çatlak, sağlığın sıhhatin yerinde mi, ona şükret sen" diye düşünüyorum amaaa...
Aynanın karşısına geçip kendiliğinden zebra desenli belimi, göbeğimi incelediğimde bu mantığımdan eser kalmıyor. :1rolleyes:

arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum henüz evli değilim ama bir sürü çatlak var inş. bi sorun çıkarmaz

Kadınsı mı duruyormuş! akannehir
Yaşadım o zaman, bu kadar çatlaklarla afrodit gibi birşeymişim meğer ben zemuszemus

Şaka bir yana eşinin bunu sorun yapmaması ne kadar güzel canım, Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

eşim banada söylediğinde bende senin gibi kadınsımı:1shok:demiştim
sen nereden bişliyorsunki dedim o da bana akşama kadar tv lerde kadınların çatlak kremini gösteriyorlar dedi oradan biliyorum dedikaydirigubbakcemile3
allah'a şüür o kadar da çatlağım yok çok incecik ve azlar doğumda hamileliğimi düşünemiyorum bile :gitme:
ama eşim bana diyorki sen hamile kal inşallah doğurda öle olursanda ne yapalım ben razıyım diyor:gitme:
inşallah öyle zebra gibi çatlamam diyeceğim ama benim annemde ablamda çok çatladı bende o kadar çatlamaktan korkuyorum:gitme:
bu arada 6.5 senelik evliyim çocuğumda olmuyor zatiimafoldumben

eşim banada söylediğinde bende senin gibi kadınsımı:1shok:demiştim
sen nereden bişliyorsunki dedim o da bana akşama kadar tv lerde kadınların çatlak kremini gösteriyorlar dedi oradan biliyorum dedikaydirigubbakcemile3
allah'a şüür o kadar da çatlağım yok çok incecik ve azlar doğumda hamileliğimi düşünemiyorum bile :gitme:
ama eşim bana diyorki sen hamile kal inşallah doğurda öle olursanda ne yapalım ben razıyım diyor:gitme:
inşallah öyle zebra gibi çatlamam diyeceğim ama benim annemde ablamda çok çatladı bende o kadar çatlamaktan korkuyorum:gitme:
bu arada 6.5 senelik evliyim çocuğumda olmuyor zatiimafoldumben

Bozma moralini canım, daha yeni evli sayılırsın, en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini dilerim ki :Saruboceq:
Ayrıca hamilelik süresince vücut yeteri kadar nemlendirildiğinde çatlakların önüne geçilebiliyormuş diye duydum. En azından fay hattı gibi çatlanmıyormuş. kaydirigubbakcemile3 Bebak acı badem sütü kullanılabilir.

sadece diz kapaklarımda var ama 15 yasından beri...

vucudumda baska catlak yok.. sanırım boyumun uzamasıyla alakalıydı dızkapaklarımdakıler...

kısa etek alan gıyınce ben göruyorum ama hala eşim anlamadı ya da dıkkatını cekmedı..

önemlı degıl yanı catlak matlak.. erkekler butun olarak bakarlar ayrıntı onları pek ılgılendırmez...

Son düzenleme:
sadece diz kapaklarımda var ama 15 yasından beri...

vucudumda baska catlak yok.. sanırım boyumun uzamasıyla alakalıydı dızkapaklarımdakıler...

kısa etek alan gıyınce ben göruyorum ama hala eşim anlamadı ya da dıkkatını cekmedı..

önemlı degıl yanı catlak matlak.. erkekler butun olarak bakarlar ayrıntı onları pek ılgılendırmez...

Benim dizkapağımdakiler de belli olmuyor diğer bölgedekilere nazaran. Keşke hepsi öyle olsaydı yarı belirsiz :bbo:

:kızgın: onlar kendilerine baksınlar benim 2 çatlağıma söz edecekse yanımda olmasın o zaman kötükedihüso
bu hayatta sevgi sadakat olmalı, çatlaksız olunca alıp başlarına taç etmiyolar ya :kızgın:
allah başka dert vermesin

Kızlar bu çatlaklar genetik biir,ne yaparsanız yapın oluşuyor ikiii.Bu nedenle yapacağınız hiçbir şey yok.Doğumdan sonra karın germe ameliyatı olunca bir kısmı gidiyormuş.hepinize sağlıklı günler..:çok üzgünüm:

kafaya takmaya hiç gerek yok onlar önce kendi çatlaklarına baksınlar...sanılanın aksine erkeklerde de oluyor çatlak, sadece kılların arasında çok dikkat çekmiyor. dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.. :1hug: Biraz yüreğime su serpildi, eşlerin öyle büyük tepkiler vermediğini öğrenince...

benimde karnımın alt kısmında.10 taneye yakın kırmızı catlaklar var..bır acaıp duruyor..çıplak aynaya bakmak bunun yuzunden bır tıksıntı verıyor..evlendıgımızden berı esımden saklıyorum..tabı gordugu zamanlarda oluyor..ne o deyınce yara deyıp gecıstırıyorum..bazende cok sınır oluyorum..uzerıne sargı bezı yapıstırıyorum..sımdıde uzerıne dovme yaptırmayı dusunuyorum..daha dogum yapmadım acaba dogum yapınca ne hale gelecem..onuda allah bılırım..hıc anneme cekmemısım..4 cocugu var bır tane catlagı yok..tamamıyle halalarımı cekmısım...öhö öhö bu konuda cok doluyum..yarama bastınız sımıdıde üfleyin.........

ben hamileyken göğuslerim ve bacaklarımda çatlaklar oldu..ama göğuslerimdekiler artık belli olmuor hem inceydi onlar hem renklei deişti.
ama bacaklarımdakiler hala kırmızı saniki damar gibi duruola..onada eşim çok uzuluo hayaım geçmedi hala bunlar acımu falan dio..
ama ne yalan sölimm doğumdan önceki gibi olmak için neler vermezdim..

benim kalçamda var ama bana göre oldukça zayıf olan arkadaşlarımda bile var.. hatta erkek arkadaşım aman nolucak dedi :KK70:

benimde karnımın alt kısmında.10 taneye yakın kırmızı catlaklar var..bır acaıp duruyor..çıplak aynaya bakmak bunun yuzunden bır tıksıntı verıyor..evlendıgımızden berı esımden saklıyorum..tabı gordugu zamanlarda oluyor..ne o deyınce yara deyıp gecıstırıyorum..bazende cok sınır oluyorum..uzerıne sargı bezı yapıstırıyorum..sımdıde uzerıne dovme yaptırmayı dusunuyorum..daha dogum yapmadım acaba dogum yapınca ne hale gelecem..onuda allah bılırım..hıc anneme cekmemısım..4 cocugu var bır tane catlagı yok..tamamıyle halalarımı cekmısım...öhö öhö bu konuda cok doluyum..yarama bastınız sımıdıde üfleyin.........

Arkadaşım çatlakların kırmızı renkse hiç üzülme, bunlar yeni çatladığını gösterir ve şimdiden bakım yaparsan büyük oranda yok edebilirsin. Eski çatlaklar sedef renklidir ve onların geçmesi çok zordur, benim çatlaklarım artık sedef renkli ne yazık ki.

Kahve-limonla çatlaklarını azaltan arkadaşlar var forumda, kimisi de çeşitli yağlar kullanıyor. Birçok alternatif var, hele ki kırmızı çatlaklar için.

İşte o ayrı cinse rastlarsam ne olur diye düşünüyorum açıkçası :eek:
Saçının renginden tut kullandığın rimelin cinsine kadar dikkat eden, kadın işlerine burnunu sokmaya pek bir meraklı bu cinsin gözünden benim koca koca çatlaklarım kaçmayacaktır ve -doğum yapmadığıma da göre- bakımsızlıkla suçlanacağım büyük ihtimalle. Neyse senaryolar yazmaya başladım gene ben, susuyorum. :roflol:

sen de evlenme öylesiyle. kaydirigubbakcemile3

benim eşimde de ergenlik döneminde ani boy uzaması nedeniyle kalçasında harita gibi çatlaklar var . naniknanik

gercekten seven çatlakları görmes şekerim. görüosa gitsin bi manken bulsun onla evlensin. :hulya:
vucut bi şekilde deformasyon oluyor napalımm :nazar:

X