Y
yasemin_82
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berylla
bu kremi nasıl temin edebılırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy sakın arkadaşlar sakın iyice prospektüsü okumadan bu ilaçları alıp kullanmayyn heleki yüzünüze sürüp güneşe falan çıkayım demeyin vahim sonuçlar var araştırın ..Kimiside çok memnun iyice bakın nasıl kullanıldığına...Özelliklle acnelyse ..Madecassola bakmadım hiç..
Kızlar bende okuduklarımdan sonra açıksacı umutlandımm:Saruboceq: Benimde ergenlikte kilo alıp vermekten dolayı belimde ve kalçalarımda vardı.Hamileliğim de o kadar çok korkuyordum ki çatlayacağım diye badem yağları doktorun verdiği ilaçlar v.s. sürekli sürdüm sürüştürdüm.İlk başta yok gibiydiler.fakat kilolar gitmeye başladıktan sonra göbeğimin altında kasıklara doğru tek tük belirdiler.
Bir tanıdığım var ona bu konuşulan ilaçları cildiyeci arkadaşına sormasını rica edeceğim. Hiç değilse kullanırken içim rahatlamış olur.Sonuçta ciltler de değişkenler.Her cilde iyi gelmez belki de bilemiyorum..Ama umarım alacağım sonuç iç açıcı olur da şu her akşam gecelik giymeden önce gördüğüm kotü sonla karşılaşmalarım son bulur
tesekkür ederim.ben 3.5 aylık hamileyım şimdiden bu kremlerı kullansam daha çok faydasını gorup olusacak çatlakları önlemiş olurmuyum...
ben bu medecasol ve acnelyse kremlerini kullanmaya başlayalı 10 gün oluyor. Acayip bir kaşıntı var sürdüğüm bölgelerde.ben koluma sürüyorum. Dirsek içlerim ve koltuk altımda hiç krem değdirmediğim halde kızarıklıklar ve soyulmalar oldu. Anlamadım niye sürdüğüm yerdeğil de yakınıdaki bölgelerdekızarıklıklaroldu.ve korkuyorum kulanmaya devam etsem mi? Pek bir etkisi de olmadı daha. bi yardım edin lütfen
bide direk çatlakların üstüne mi sürüyorsunuz? Bendeki çatlaklar kısa kıvrımlı ve dağınık. Kolumda çatlak olan her yeresürüyorum. Bide çok fazla sürmüyorumben zararı our die. Ne kadar çok sürersek o kadar çok yararı olur mu acaba?
çok soru sordum ama nolur bi yardım edin. çok moralim bozuk
canım mutlaka faydasını görürsün ben doğum yaptığım için benim göbeğimin alt kısmındaydı çatlak o bile beni rahatsız ediyordu ama inanki şimdi bir tane bile yok birde bacağımın iç kısmında eski çatlak vardı eski görüntüden eser yok inanması güç geliyor herkese ama deneyince hak vereceksin banayerimsenibenya kızlar ben doktora gıttım yok ole bısey dedı sadece o tırtıklı yapı gıder rengı falan deısmez dedı sahımı ya bende de var kullnmak ıstıyorum guzell