Merhaba, çatlaklar önce kırmızımsı, sonra pembe ve en son da sedef rengini alırlar..Eğer sedef rengini almış ise çatlakların son aşamasına ulaşmış demektir.Eğer tenine baktığında çatlak göremiyorsan başarmışsındır.Çatlaklarım sedef rengi aldı diyorsan vücudundaki çatlaklar oluşumunu tamamlamış demektir maalesef.
Benim çatlaklarımda sedef rengindeydi, bir dönem kilom çok oynuyordu ona istinaden oluşmuşlardıben umursamayınca iyice yerleşmişlerdi. Arkadaşla aynı yöntemle şu an neredeyse sıfırlandı. Oluşumunu tamamladı deyip umutsuzluğa düşmeye gerek yok yani, gerçekten aksatmadan düzenli bir şekilde yapıldığında çok işe yarayan bir yöntem açıkçası.
gerçekten mi canım, benim çatlaklar ergenlikten kalma yani hepsi sedef renginde, bu kremleri mi kullandın sende, çok acıtıyor diyorlar, doğrumu.
Sadece acnelyse çok soyuyor o sırada da bazen canı yanıyor insanın gerçekten ama ben çok soyulunca eczaneden pomad alıp onu sürüyordum düzelene kadar. Yani inatla çok soyulunca bile acnelyse sürmedim çatlaktan kurtulayım derken yara bere içinde kalmayayım diye. Medicassolün ise acı ya da soyma gibi etkileri yok çatlak onarıcı bi bileşeni varmış sanırım onu devamlı kullandım hiç aksatmadan. Eğer acnelyse seni zorlarsa haftada 3-4 kere kullan cnm ben de bazen öyle yaptım açıkçası, bence uygulamaya başlayacaksan bile bahar gelmeden uygula cnm, ten görününce güneş kremi de sürsek koruması zor oluyor insanın deriyi
Bir de dermoroller ve herhangi bir masaj aletini de kullanmanı tavsiye ederim belli aralıklarla onların da çok faydası olduumarım geçer seninkilerde, hepimiz için çatlaksız günlere
sağol canım, ben şimdi 5 haftalık hamileyim zaten daha fazla çatlıycam diye kilo almamaya çalışıyorum,
korkumdan yarı aç yarı tok geziyorum, hamileyken sürsem acaba zararı olurmu?
sağol canım, ben şimdi 5 haftalık hamileyim zaten daha fazla çatlıycam diye kilo almamaya çalışıyorum,
korkumdan yarı aç yarı tok geziyorum, hamileyken sürsem acaba zararı olurmu?
Bence sürme bebişin zarar görmesin Allah korusunzaten az kalmış ama başlamayı çok istiyorsan bi doktoruna danış istersen cnm. Allah bağışlasın şimdiden.
Ek olarak internetten örnek bir foto buldum buradaki renk-duruş olarak benim çatlak yapıma çok benziyor ama yoğunluk olarak %40 daha azdı bende ki. Umarım yardımcı olur
Eki Görüntüle 622382
merhaba eşimin kuzeni hamileliğinin 3.ayından itibaren lierac diye bi krem kullanmıs suan bebegi 5 aylık ve inan hiçbir yerinde bir catlak yok. bende de kilo alıp vermeden kaynaklanan catlaklar var alıp onlara sürdüm düzenli kullandıgında yok edicek sanırım ama bir türlü düzenli kullanamıyorum. bence sen o kremi dene cünkü doktorlar tarafından da tavsiye edilen hamilelere özgü bir krem zaten prospektüsünü okuyunca anlarsın
acnelyse krem artık piyasada yokmuş, eğer eczanenin deposunda kalmışsa bulabilirsiniz dediler.
3 eczaneye sordum hiçbirinde yok, sadece medacassol ve bepanten krem aldım,
2 gündür sürüyorum çok güzel nemlendiriyor ve nemini koruyor,
belki çatlaklarım geçmez ama en azından yenilerinin oluşacağını sanmıyorum.
kalmamıs ama gelıcek mıs dimi?ben bugun yarın almak ıstiyordum.siz nerde oturuosunuz?
canım ben elazığda sordum gelecek demediler,
piyasayada yok artık dediler,3 yere gittim hepsi aynı şeyi söyledi,
hatta birbirlerine telefon açtılar depoda var mı diye, hepsi yok dedi.
yaa cok uzuldum ıns ben ıstanbuldayım bulabılırım.peki neden kaldırılmı bununla ılgılı bısey soyledılermı
bişey söylemediler, gerçi sormak aklıma gelmedi acelem vardı.
istanbuldaysan bulma imkanın yüksek, mutlaka depolarında kalmıştır.
yada ona eşdeğer başka bir krem var mı onu sorup öğrenebilirsin,
eğer onun yerine bunu tavsiye ederiz derlerse bana da söyler misin.
sen önceden kullanıyordun sanırım, faydası oldu mu.
sağol canım ama maalesef bebeğimin kalbi durmuş,3 gün önce aldırmak zorunda kaldık,artık hamile değilim
kendimi acilen toparlamam lazım, hafta sonu spora başlıyorum,bu kremleride alıcam kısmet olursa,göğüslerede sürülebiliyor mu?
ve kaç ay kullanmam lazım.
contractubex le madecassolun etki olarak ne farkı var bilen var mı ?
hayır ben ılk defa baslıycaktım.
eger bulursam haber verırım.stok olark aalıcam ozaman eger bulursam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?