- 12 Kasım 2012
- 105
- 0
- Konu Sahibi berylla
Cnm çatlağın seviyesine ve ne kadar eski olduğuna bağlı ama 2. aydan sonra farkı görmeye başlıyor insan. Uzun zamandır giremiyordum geç dönüş yapabildim özür.
contractubex te çok iyi bir krem son yıllarda cilt lekelerinde vs. de kullanılmaya başladı fakat daha çok ameliyat sonrası iz kalmasın diye veriliyor fiyat farkı fazla olduğu için medicassolü kullandım ben çünkü günlük sürünce en fazla 1 hafta gidiyor 1 tüp ama imkanın varsa o da güzel diye biliyorum.
İstanbulda birçok eczanede var ben yeni aldım sayılır. Özel msjına geri dönemiyorum benim mesaj sayım yetersiz olduğundan üzgünüm :/
merhaba bende bu gun contra tubex aldim acnelyse yi bi kac ecAneye sordum ama piyasadan kalktigini soylediler canm istanbuldan hangi ecAneden aldin mumkunse bende almak istigorum moralim cok bozuluyor bu catlaklar yuzunden her gece agliyorum bi kac tanede degil cocuklugumdan beri kilo problemim var bu yuzden heryerim catlak dolu cok moralim bozuluyor contratubexin cok fazla etkisi olacagini zannefmiyorum acnelyse krem bir ihtimal hatta buyuk ihtimal iyi gelir lutfen yardim edin..