Cnm çatlağın seviyesine ve ne kadar eski olduğuna bağlı ama 2. aydan sonra farkı görmeye başlıyor insan. Uzun zamandır giremiyordum geç dönüş yapabildim özür.
contractubex te çok iyi bir krem son yıllarda cilt lekelerinde vs. de kullanılmaya başladı fakat daha çok ameliyat sonrası iz kalmasın diye veriliyor fiyat farkı fazla olduğu için medicassolü kullandım ben çünkü günlük sürünce en fazla 1 hafta gidiyor 1 tüp ama imkanın varsa o da güzel diye biliyorum.
İstanbulda birçok eczanede var ben yeni aldım sayılır. Özel msjına geri dönemiyorum benim mesaj sayım yetersiz olduğundan üzgünüm :/
merhaba bende bu gun contra tubex aldim acnelyse yi bi kac ecAneye sordum ama piyasadan kalktigini soylediler canm istanbuldan hangi ecAneden aldin mumkunse bende almak istigorum moralim cok bozuluyor bu catlaklar yuzunden her gece agliyorum bi kac tanede degil cocuklugumdan beri kilo problemim var bu yuzden heryerim catlak dolu cok moralim bozuluyor contratubexin cok fazla etkisi olacagini zannefmiyorum acnelyse krem bir ihtimal hatta buyuk ihtimal iyi gelir lutfen yardim edin..
ben de pazartesi başlayacağım inşallah.peki ne kadar sürede sonuç aldın tatmin edici yazar mısın lütfen.............
ben de pazartesi başlayacağım inşallah.peki ne kadar sürede sonuç aldın tatmin edici yazar mısın lütfen.............
benimde kırmızıydı sonuç mükemmell inan bana!
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt[/QUOTE
Tebrikler valla onca zahmet,eziyet sonu güzel bitmiş benim erkek
kardeşimdede kilodan dolayı oluşan çatlaklar var ike yararmı acaba??
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt
tatlım evıgen e vıtamın ampul seklınde bır kutuda 5 ampul var kutu 5 tl -bu evıgen sacada kullanılıyormus arastır ıstersen netten!!bu arada ben aczaneden bunları alırken ogrendımkı zaten bunlar cok tutuluyomus bılen bılıyormus yanı:))süprizzzzz
Merhabalar :) bende evigeni sacim icin sampuana karistirarak kullaniyorum ve resmen saclarim cikti buda benim kafamda soru isareti birakti vucuduma sursem tuylenme yapar mi acaba diye. bide bu biraktigin kremi herkes kullanmis sen birakinca yine cozum aldin dimi cunku bende cildimde kararma olmasini hic istemem.oyle bisey varsa o kremi almayayimselam kızlar bende paylasayım dedım:))tv de reklamı donup duran renuee den aldım hemde 2 kutu tam urun elıme gectı aynı gun ınternette madecassol ıle acnelyseyı okudum 20 gundur kullanıyorum sabah madecassol aksam acnelyse kabuk soyulma kasınma hatta mor gıbı acayıp bır renk aldı:))ama sımdı bacaklarımdakıler gorunmuyo kalcamdakılerde sadece bel yanlarımdakıler onlarda cok eskı ergenlıkten kalma ama acılma var renklerınde he bu arada acneylseyı kestım 1 tup sonunda cunkı okudum karartabılıyormus derıyı sadece madecassol devam ettım sabah aksam haftada 2 ampulde evıgen kırdım surdum bu arada bır arkadas kırısıklık yapmadımı demıs ıste asıl bılgı sımdı gelıyooooo:)madecassol en guclu cızgı acıcı yaslanmayı gecıktırırcı kremlerdekı hammeddedenmıs hatta ben bır kapta 1tup madecassol 1 tup bepanthen krem 2 ampul evıgen karıstırdım sabah aksam alnıma boynuma suruyorum he bırde dekolteme gorenler cıldın parlıyo dıyo ınanın yuzumun tamamına suremıyorum cunkı hassas cıltlerde şişkinlik yapabılıyo ama alın boyun dekolte serbest deneyın dua edeceksınız ınanın bu bılgıyı nerden buldun dersen şansa ınternette dolasırken bır cılt doktorunun onerısı - madecassol 6 tl acnelyse 3tl evıgende kutuda 5 ampul var 5tl-annemede yaptım karısımdan onda sısme yapmadı sımdı uzuluyo yenı aldıgı kremlere para verdıgı ıcın ve eczanelerde madecassol bırakmadı evde stok durumu var pıyasada arada bulunamıyorda:))ben memnun kaldım bunu paylasmak ıstedım ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?