Çatlaklar çatlaklarıma savaş açtım!beraber takip edelim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
benim bildiğim yer pendikte yüze uygulandığını biliyorum ama çatlak içinse çatlaklara uygulanıyormu bilmiyorum sorarım bende çatlak için düşünüyorum

yaz geldiği için ara verdim canım.yaz bitince %50 tca alıp hemen tüm çatlak bölgelerime uygulamak istiyorum,bugüne kadar çok sistemli ve düzenli uygulamadım yan etkisi olur korkusuyla ve tecrübeli değildim ama bu sefer daha cesaretliyim,daha iyi bi şekilde yapacağıma inanıyorum

sizi uzun süre habersiz bırakıcam kusura bakmayın :/

ama sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim,yada tca kullanan diğer arkadaşlar yazabilir

My december
kalÇalarında gÜnlÜk hayatında senı rahatsız edecek bır sorun oldumu soyulma dıŞında?
Poponun Üzerıne oturamama sorunu gıbı malum ÇalıŞıyoruz. Ofıste otururken zorlanmak ıstemem:d

önceki mesajlarımdada yazdım canım,kalçalarımda pek etkisi olmadı,doğru düzgün soyulmadı bile..tcanın oranı azdı ondan heralde..

ama araştırdığım kadarıyla kalçada soyulma değilde daha çok kabuklanma oluyormuş,yanma falan olmaz ama zaten hep nemlendireceğin için oturduğunda acı vereceğini sanmıyorum,ama kalçanı çok hareket ettirmemen gerek sağlıklı bir peeling olması için,kalçanın üstüne uyumiycaksın ve sık oturup kalkmıycaksın canım

benim bacak içlerim çok soyuldu,hiçbir rahatsızlığım olmadı günlük hayatımda nasılsam öyleydim.kalçanında fazla farkı yoktur,nemlendirirsen,dar kotlar giymezsen,güneş göstermezsen o bölgeye,bir sorun yaratmaz.

:)
Çok teşekkür ederim cvpladığın için ..
Ben umutluyum TCA dan daha önce acnelyse kullanmıştım az da olsa işe yaramıştı. Acnelyse de soyuyor zaten aynı mantık. cilt hekimi geniş olan çatlaklara 1 yıl kullanın diyordu. ama o kadar kullanamadım. TCA ile daha hızlı sonuç alacağımı düşünüyorum bende kışın daha yoğun yaptıracağım.

kızlar aylardır tca yapmıyorum ama bugün ışıkta farkettimde sağ göğsümde sola göre azalma olmuş çok mutluyummm

ben hamileyim doguma 15 gunum kaldi catlagim yok diye sevinirken catlak olurtu karnimda cok ama cokr ahatsiz ediyo beni bunlardan naisl kurtulurum acaba

canım tca'ya gerek yok bunun için,yeni çatlakları geçirebiliyorsun,bir çok yöntem ve krem var bunun için

bu sözü edilen iki kremide aldım biri akne kremi öbürü yara kremi alakası yok çatlakla falan kullanmadan eczaneye verdim geri ama kullanıpta sonuç aldım diyenlerede de helal

slm kızlar benimde dogumda kalan çatlaklarım var küçükde degil büyükde degil orta kalın bende kadınlar kulübünde gördüm tca peeling almaya karar verdim aldım %30 aldım ilk gün az sürdüm vucudum ne tepki verecek diye 5 dakika beklettim yıkadım sonra bepanten sürdüm 1 hafta bekledim hiç bişe olmadı 1 haftadaha bekledim bişe olmadı ikinciyi sürdüm 10 dakka yada 12 13 dakka bekledim gittim yıkadım kremi sürdüm ertesi sabah bi baktım yavaş yavaş soyuluyor ama hertaraf degil belli bölgeler az az soyuluyor eyer tca ne oldugu bilseydim %30 almazdım %50 alırdım çok pişman oldum ama burdaki arkadaşlar korkuttu beni kötü olur azla başla diye bende almadım niye memnun degil derseniz %30 tca çatlaklarıın sadece üstünü kabul baglıyor aşagıya erişemiyor yazni yüzeysel kabuk baglıyor onun için çatlagının içine inmiyor ben kasımda gine yapacam bayrama yakın bitsin %50 alacam onu yapacam sizlerle paylaşmak isterim herşeyi size yazarım şimdilik bukadar alerjiye gelirse evet yaptı hafif kaşıntı kızarıklık kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ama hiç kaşımıyorum kabuklarıı soymuyorum bu arada unutmadan söyligim ben duş jeli ile yıkamıştım çeşke yıkamasaydım duş jeli kabuklandırmayı engelliyor bende öyle yaptı sizleri bilemem sabun kullanıyorum vucuduma göbekk bölgeme o iyi kabuk baglattı sabun kabuk yapardiye duymuştum şuanda göbegim soyuluyor .....*???

soru sormak isterseniz severek cevaplıya bilirim yardımcı olursam ne mutlu bana hoşçakalın

yüzde kaç uyguluyorsun nasıl soyulma benim göbek gölgemde az az soyuluyor oda yüzeysel derinden soyulmuyor

yüzüne göbek bölgene uyguluyormusun ben göbegime %30 sürerken bile korktum acaba kötü olurmu diye ama olmadı bende %50 almaya düşünüyorum bide ben emziriyorum emziren anneler gögüs blgesine süre bilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…