Çatlaklar çatlaklarıma savaş açtım!beraber takip edelim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
34
kızlar 6 aydır falan tca peeling'i araştırıyordum,sonunda uygun zamana karar verdim ve geçen gün tca peeling aldım.gerçekten çok heyecanlıyım göğüslerimde kalçalarımda ve pek görünmüyor da olsa bacak içlerinde çatlaklarım var,daha önce yaptığım şeyler azda olsa geçirdi yada görümünü azalttı ama bu kadarı yeterli değil çünkü gerçekten rahatsız ediciler.

bu akşam uygulamaya başlayacağım (deneyimli bir arkadaşımın yardımıyla)
ürünü kullanmaya başlamadan fotoğraf koyacağım bu akşam,sonraki iki gün ve bir ay sonrasının resmini de koyacağım,ve son olarak finalll resmi.. :Saruboceq: inş. çatlak olan bir bölgem kalmayacak..

bu yöntem içime sindi açıkçası,benimle beraber bu heyecanı paylaşın istiyorum,ve işe yararsa belki sizin için bir örnek olabilirim.

ÇATLAKLARA SONNkötükedihüso :sm_cool:

inş geçer canım yazdıklarını takip eedicem bunu bende denemek istiyorum fakat emin olamıyorum geçip geçmiceğinden eyvahedigeldismile

canım yanındayız

bekliyoruz gelişmeleri, sonuç verirse ilk başlıycak olanlardan biri de benim..
kolay gelsin canım umarım geçer..

canım inş tamamen kurtulursun bizede cesaret verirsin ben çok korkuyorum bu tca dan bide kaçlık oranını aldın? nasıl uygulucaksın neyse zaten görücez sabırsızlıkla bklyrm bnde sonuçları

%20 tca aldım bir de st.ives marka nemlendirici aldım,nemlendiriciyi de iyi seçmek gerekiyor yağlı olmayacak su bazlı olacak ve mümkünse medikal bir ürün olsun.

ilk önce süreceğim bölgeyi bol suyla yıkayıp temiz bir havluyla kuruladım,sonra amelyat eldivenlerimi giydim,sonra şişeyi çalkaladım ve pamuğa az miktarda döktüm,çok fazla ıslatmadım,sonra çatlaklı bölgeye sürdüm çok fazla bastırmadan ve bir kez sürdüğüm bölgeye 2.kez sürmemeye dikkat ettim.

ilk bir dakika yanma hissettim başta rahatsız oldum ama sonra alıştım,sonra kızardı biraz,
2 dakika dolar dolmaz duşa girip bol soğuk suyla yıkadım

sonra nemlendiricimi tırnaklarım değmeyecek-çizmeyecek şekilde hafif masaj yaparak tenime yedirdim.

bu ilk uygulamamdı,o yüzden ne olur ne olmaz çok fazla sürmedim ve çok fazla bekletmedim.

kullanma klavuzunda 15 gün sonra yapacağım yazıyo,o zaman biraz daha yoğun ve uzun tutucam tca'yı,şimdilik sorun yok ne kaşınma ne kızarıklık,heyecanla bekliyorum!!

Son düzenleyen: Moderatör:
bol şanslar! bana da gelecek yarın gibi ben de senin gibi yazim buraya:) fakat benimki tca değil %50 glycolik asit ....ya inşallah geçer şu çatlaklarımız

bol şanslar! bana da gelecek yarın gibi ben de senin gibi yazim buraya:) fakat benimki tca değil %50 glycolik asit ....ya inşallah geçer şu çatlaklarımız

olur canım olumunekankayizsmile

sen nemlendirici olarak hangi markayı kullanacaksın?

bilmiyorumki bepantene sanırım tedavi için fakat bunun dışında bebakın acı badem kremini kullanıyordum...kargo gelmiş bu ctesi uyguluycam bakalım inşallah geçerler kısa zamanda

bugün ilk uygulamamı yaptım :) fakat yaklaşık on ddakika bekletmeme rağmen hiç bi yanma hissi duymadım ya hadi bakalım inşallah geçer çatlaklarım çatlaklarımız:) daha güzel oluruz

benimde günler geçti,dokunduğumda farklı bi his var ama soyulma falan yok,sanırım sadece yumuşattı derimi yada ölü deriyi temizledi bilmiyorumki...

ama ben çok az ıslattım bidahakine bol bol ıslatıcam pamuğu..

arkadaşlar bu tca yı nerden temin ediyorsunuz eczane felan mı yoksa özel yerler mi var bu ürünü satan???

arkadaşlar beni çok heyecanlandırdınız... umarım güzel haberler verirsiniz bize de biz de kurtuluruz şu çatlaklardan

arkadaşlar bu tca yı nerden temin ediyorsunuz eczane felan mı yoksa özel yerler mi var bu ürünü satan???

ben internette gg'dan %20sini aldım cnm,evde kullanım için %20den fazlasını önermiyorlar ama sanırım %20 bende pek etkili olmiycak...

%20 side fayda etmiyecek gibi ise daha yüksekleri de evde kullanım için sakıncalı offfff

bende sizden duyduğum bilgilerle deneyim diyorum ama bi yandan da korkuyorum herkes dikkatli kullanın diye öneride bulunuyor...

kizlar ayıptır sölemesi göğüs bölgemin soyulduğunu farkettim demin :lepi:

bacaklarda bi gelişme yokbilmiyorumkismile

nihayet bacaklarımda soyulmaya başladı kızlar..ben daha derin bir soyulma bekliyordum ama buna da şükür hem daha 6 seans daha var belki geçer o zamana kadar çatlaklarboshayallersmile

ama göğüs bölgemden baya umutluyum geçecek gibi duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…