mydecember tca peelingi nasıl uyguluyorsun??
bi de nerden aldın?
ilk sayfada uygulamayı anlattım canım,gg'dan aldım
teşekkür ederimm :)
fayda görmen güzel ben de alsam mı acaba diyorum ama %20den fazla alırım muhtemelen
hangi bölge için kullanmayı düşünüyosun canım?
bacaklar için kullanıcam :)
merhaba. benim çatlaklarım yaklaşık 10 yıldır mevcut, sadece popomda var ve 1-2 yıldır bacaklarımda da belirmeye başladı. bu tedavi aklıma yattı, yüzde kaç ile başlamayalım? derin olduklarını düşünüyorum, %30 nasıl olur? bir de şimdi önümüz yaz olduğu için sonbaharı mı beklemeliyim?
gelişmelerini merakla takip ediyorum ilk önce sağol bu uygulamayı bize adım adım anlattığın için benimde çatlaklarla ilgili büyük problemim var inşallah hepimiz kurtuluruz bende gg dan baktım tca ya ama güvenemedim tanıdık bi güzellik uzmanıda yok düşünüyorum ayrıca korkuyorumda kurtulucaz diye daha beter olmamak için temkinliyim senden gelişmeleri bekliyoruz çok teşekkür ederim ayrıca verdiğin bilgiler için
peki alerjik reaksiyon olup olmadığını nasıl anlarım? vücudumda küçük bir yere sürücem sanırım, ne kadar sürede anlarım alerjim olup olmadığını?
%20'den fazlası için uzmana danış demişsin ya ne diycem uzmana gidip bana güler mi diye korkuyorum :) uzmanların haberi var mıdır bu uygulamadan, varsa hani buz terapisinde olduğu gibi bunu uygulayıp çatlaklara çözüm olan merkezler olması gerekmez mi? bu nokta kafamı karıştırıyor çok, bir sürü kadın var bu dertten muzdarip çözümü varsa güzellik merkezlerinde uygulanıyor mu?
bir de popo olduğu için merak ettim bu soyulma-dökülme sürecinde acıyor mu üstüne oturamama gibi bir sorun olur mu?