Çatlaklar çatlaklarıma savaş açtım!beraber takip edelim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ay umarım olumlu sonuç alırsın kaydirigubbakcemile2 benmde baldırımda oluştu çatlaklık :sinifsinif: eğer uyguladığın işlemden olumlu sonuç alırsan bende başlıcam. gelişmelerden ahberdar et bizi hemi cnm boshayallersmile

kızlar yine bennnopuyorumnanaktan

gelişmeleri haber vereyim dedim..

üst bacağımda kasıklara doğru çatlaklar vardı son bir senede oluşmuştu,artık yoklarrrsositososito
göğsümün üst tarafındaki çatlaklar artık yoklarr:1rolleyes:

bacak içlerindeki çatlakların görüntüsü hafifledi,oraya pek etkili olmadı çünkü sanırım önce sıkılaşmam gerek,spora başladım bu yüzden.

göğüs altlarım ve kalçalarımdada bir gelişme yok,kalçalarımda kayda değer bir soyulma bile olmadı sanırım tca'nın % si yeterli değildi,bu sefer %50 alıcam.

göğüs altındaki çatlaklarda duruyor üstelik çok soyulmuştu,neden etki etmedi anlamadım heralde ordaki çatlaklar çok daha derin

şimdilik bu kadar öptüm cicişlerboshayallersmile

kaç seans yapmıştınki sen akannehir ben glycoliği 4-5 seans yaptım soyulma falan olmadı(%50) fakat yine de uzun sürede memnun kalacağımı umud editorum

3 seans yaptım canım.tca daha etkili diye duydum,glycolik daha yüzeysel peeling yapıyormuş sanırım,aldığım satıcının sayfasındaki yorum şu;

TCA BıRAZ DAHA ETKıLıDıR AMA CıLDı SOYARKEN DAHA ÇOK KABUKLANMA VE KÖTÜ GÖRÜNÜM YAPAR. ÇALIŞANLAR VE SOSYAL HAYATTAN KOPMADAN PEELıNG YAPMAK ıSTEYENLER GLıKOZ ÜRÜNLERıNE YÖNELSıNLER.

soyulma olmadıysa etkili olduğunu sanmıyorum canım,belkide ürün orjinal değildir,nerden aldın ürünü sen

merhaba. benim çatlaklarım yaklaşık 10 yıldır mevcut, sadece popomda var ve 1-2 yıldır bacaklarımda da belirmeye başladı. bu tedavi aklıma yattı, yüzde kaç ile başlamayalım? derin olduklarını düşünüyorum, %30 nasıl olur? bir de şimdi önümüz yaz olduğu için sonbaharı mı beklemeliyim?

evet canım iyi hatırlattın uygulama yerinin 6 ay güneş görmemesi lazım,ben mini etek giymem,denize havuzada girmiycem bu yaz o yüzden yaptım,ve yaz aylarında daha sıkı korunucam,bence uğraşmayın siz sonbaharı bekleyin,ben bekleyemedim özel sebeplerden dolayı.

%20den fazlasını önermiyorlar evde kullanım için ama açıkçası bence %30 etkili olur kalçada,tabi bunu iyi ayarlamak lazım önce küçük bir bölgede deneyip alerjik reaksiyon gösterirmi bakmak lazım,ama imkanınız varsa bir uzmanla görüşün size uygun olup olmadığına karar verin,bana güvenerek yapmayın sorumluluk almak istemembilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
gelişmelerini merakla takip ediyorum ilk önce sağol bu uygulamayı bize adım adım anlattığın için benimde çatlaklarla ilgili büyük problemim var inşallah hepimiz kurtuluruz bende gg dan baktım tca ya ama güvenemedim tanıdık bi güzellik uzmanıda yok düşünüyorum ayrıca korkuyorumda kurtulucaz diye daha beter olmamak için temkinliyim senden gelişmeleri bekliyoruz çok teşekkür ederim ayrıca verdiğin bilgiler için

bişey değil canım herşey KK için :)

evet haklısın şişedeki gibi durmaz yan etkileri olabilir çok dikkatli olmak lazım,

nasıl birşey kullandığımı ben sonradan keşfettim,başta masum duruyor günlerce hiç etki etmiyor ama bir hafta kadar zaman geçti bir baktım çok fena soyuluyor,öyle böyle değil yani,düşündümde ben 'bu fazla etki etmiyor diye düşünüp' daha bol kullansaydım,belki kötü sonuçlara yol açabilirdi,Allahtan az az alıştıra alıştıra kullandım

%20sinden fazlasını bence işi bilen uzman birinden yardım almadıkça kullanmayın,evet belki bacaklara kalçaya fazla etkisi olmaz ama o zaman başka bölgelerdeki ufak çatlaklar için kullanın hem deneyim sahibi olursunuz.

ben bir hafta sonra 4.seansımı yapıcam,size haber veririm kızlar..:hulya:

peki alerjik reaksiyon olup olmadığını nasıl anlarım? vücudumda küçük bir yere sürücem sanırım, ne kadar sürede anlarım alerjim olup olmadığını?
%20'den fazlası için uzmana danış demişsin ya ne diycem uzmana gidip bana güler mi diye korkuyorum :) uzmanların haberi var mıdır bu uygulamadan, varsa hani buz terapisinde olduğu gibi bunu uygulayıp çatlaklara çözüm olan merkezler olması gerekmez mi? bu nokta kafamı karıştırıyor çok, bir sürü kadın var bu dertten muzdarip çözümü varsa güzellik merkezlerinde uygulanıyor mu?
bir de popo olduğu için merak ettim bu soyulma-dökülme sürecinde acıyor mu üstüne oturamama gibi bir sorun olur mu?

ya normal uygulamayı yapıyosun anlattığım gibi,tek fark bacağa kalçaya değilde bozuk para büyüklüğünde bir yere yapıyorsun.

cilt doktoruna görün,bu uygulamayı yapan yerler varmış fahiş fiyatlara ama ben bilmiyorum bilen arkadaşlar söylesin lütfen,ordaki uzmanlara sorabilirsin,yada uygulamıyorda olsa herhangi bir güzellik uzmanına sor şansını dene.ama cilt doktoru mutlaka bilir.

bu uygulama amerika gibi ülkelerde yapılıyormuş türkiyeyede yeni geldi.

popoda soyulmadan çok kabuk kabuk dökülmeler oluyormuş ve üstüne yatarsan oturursan ilk günler acı veriyormuş ama dayanılmaz bir acı değil tabiki (araştırmalarıma göre)

slm bu uygulamayı yapan arkadaşları tebrik ediyorum valla cesaret işi bugün bir arkadaşımla konuşuyorduk bu tca yı tamda konu üstüne denk geldi bi dönem bende çok araştırdım çok düşündüm başka bi konu başlıgı altında okumuştum ilk %70 lerden bahsediyordu arkadaş ona çözüm olmuş sanırım.ben cesaret edemedim tca kullanmaya bide ewde uygulamaya hiççç lazer için bi güzellik merkezine gidiyor arkadaşım orada bu işlemi uyguluyorlarmış bi bayan görmüş yüzüne uygulatan çok etkilenmiş bu soyulmalar yanık vari bi görüntümü oluşturuo sizde onu merak ettim bayanın yüzü yanık yarası gibi oldugunu söledi ürktüm tabii böle yara olup izi mizi kalırmı diye düşünüyorum tabi ne uyguluyorlar bilemem derecesi kaç bilmiyorum %20lerde bukadar yara yapmıyodur belkide sanırım son olarak bunu deniycem bende yaaa şimdilik kabak lifi kahve limon bide hodan yagı deniycem gelişmeleri takip edicem arkadaşlar inş.çözüm olur ne diim

kızlarr %20 lik tca için kırışıklıklara ii gelio diolar yaaa çatlaklar için %50 lerden bahsediyolar bi göz atın derim buzlu terapi başlıgında son sayfaya

sinemsu ist da nerde bu güzellik merkezi bende tca yaptıracak biryer arıyorum. yardımcı olabilirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…