amazonda ben de buldum değişik değişik markalar, ama dediğim gibi yorumlarına ulaşmadan almak istemiyorum. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
keşke bu işlerden anlayan biri yardımcı olsa bize.
Evt kesinlikle sana katiliyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amazonda ben de buldum değişik değişik markalar, ama dediğim gibi yorumlarına ulaşmadan almak istemiyorum. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
keşke bu işlerden anlayan biri yardımcı olsa bize.
canım hayırlı olsunbende birkaç güne alıcam maddi yönden ayarlama yapıcam...dermis katmanlarını ısıtarak kolajen lifleri yenileniyormuş ayrıca sıkılaştırarak çatlak izlerinin görüntüsünüde düzeltiyormuş yazılanları söylüyorum sadece...işe yarar umarım sen denemişsin nasıl etkisi anlatırmısın birde çimdik deneyi yapın farkedersiniz diyorlar.kolajen bende alamadım hala etrebelle diye bir marka benim baktığım emin olamadığım için hala araştırıyorum bende..
canim, bana ozel msj´da yaz o markalari, yada linkleri gonder. ben sabah masore gidiyorum. bi baksin.
gamzecim özel msj atamıyorum. 100 tane mesajimin olmasi lazimmis. ama marklari yaziim buraya:
Heliabrine Marine Collagen Ampoules
Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules
BABOR - Collagen Booster Fluid (iceriginde cok fazla paraben var, pek gozum tutmadi bunu)
BRTC Medi Stem Collagen Ampoule
bunlar benim bulup da emin olamadiklarim :44: senin masorun onerilerine de acigim tabi, hatta cok sevinirim bi seyler onerirse..
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar,,,, en sonunda bugun basladim....... suan fazla bilgi veremem, aksama..... (spora gitmem gerekiyor)
biraz gec oldu, ama geldim :))) yaziyorum. bugun ben en sonunda tripollara basladim (radiofrekans- catlaklari onariyor yani kuculmelerini sagliyor ve oburunun ismini unuttum yag eritiyor). baslangicta cok sicakti, ama dayanilicak sekilde,, ve sonra radyofrekans boyle elektrik vuruyordu hafif hafif, yani yine dayanilicak sekilde.. suan bile gobegim kirmizi,,, normalde bu kadar buyuk bolge yapilmiyormus (kalca-icten distan, gobek)- yag birikimi olmamasi icin, yani vucuttan ciksin diye, ondan spora gitmem gerekti, terleyeyim diye.. evet seans 160euro tuttu. benim gozlerde neyse daha 3-4 defa gitmem gerekiyor, yani bi etkisi gorunsun diye.. catlaklarim suan dokundugumda yumusak yani tenim. bugun tam bi tam sonuc yazamam 2/3 gun sisikligi olabilirmis dedi, ve ben bu arada kavitasyonuda sordum, cunku bi arkadasimiz yazmisti, tripollar kavitasyon uygulattiricak diye.. benim masor eger yag birikimin varsa dedi, o zaman yaptir , yoksa o dalgalar organlara vuruyor dedi, yani buna cok dikkat.
ben bu kolajenleride sordum, onun tanidigi tek marka babor ... (yani benim gibi) ben sadece isimlerini gosterdim, ve iceriklerine bakma zamani yoktu,, icerisinde yag olmamasi gerekiyor dedi dermaroller altina kullanilacaksa..-yani dikkat edin icerindekilere su kivaminda olmasi gerekiyor, yag degil! yani buna dikkat. kizlar suanlik benden bu kadar bilgi...
yani sorunuz varsa sorun.
kızlar bende almak itiorum kolajen ya iherb.com dan alcaktım orasıda yasaklanmış
biraz gec oldu, ama geldim :))) yaziyorum. bugun ben en sonunda tripollara basladim (radiofrekans- catlaklari onariyor yani kuculmelerini sagliyor ve oburunun ismini unuttum yag eritiyor). baslangicta cok sicakti, ama dayanilicak sekilde,, ve sonra radyofrekans boyle elektrik vuruyordu hafif hafif, yani yine dayanilicak sekilde.. suan bile gobegim kirmizi,,, normalde bu kadar buyuk bolge yapilmiyormus (kalca-icten distan, gobek)- yag birikimi olmamasi icin, yani vucuttan ciksin diye, ondan spora gitmem gerekti, terleyeyim diye.. evet seans 160euro tuttu. benim gozlerde neyse daha 3-4 defa gitmem gerekiyor, yani bi etkisi gorunsun diye.. catlaklarim suan dokundugumda yumusak yani tenim. bugun tam bi tam sonuc yazamam 2/3 gun sisikligi olabilirmis dedi, ve ben bu arada kavitasyonuda sordum, cunku bi arkadasimiz yazmisti, tripollar kavitasyon uygulattiricak diye.. benim masor eger yag birikimin varsa dedi, o zaman yaptir , yoksa o dalgalar organlara vuruyor dedi, yani buna cok dikkat.
ben bu kolajenleride sordum, onun tanidigi tek marka babor ... (yani benim gibi) ben sadece isimlerini gosterdim, ve iceriklerine bakma zamani yoktu,, icerisinde yag olmamasi gerekiyor dedi dermaroller altina kullanilacaksa..-yani dikkat edin icerindekilere su kivaminda olmasi gerekiyor, yag degil! yani buna dikkat. kizlar suanlik benden bu kadar bilgi...
yani sorunuz varsa sorun.
kızlar içinde paraben olmayan babor marka kolajen ampül buldum:
babor hyaluronic collagen booster fluid
daha önce yazdığımdan daha etkili. kolajen + hyaluronik asit var, tam aradığım şey aslında. amaaaaa 3 kat daha pahalı :84:
kızlar hangi siteden alcaksınz banada söleyn yeni gümrük kanunu yüzündenhep takılıyomuş o kadar para verpte boşa gtsn istemem yol göstern bana beraber alalım iherb tamamen yasak cnm gümrüktekiler el koyuyo yada iade edilio