Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
canım hayırlı olsun:KK9:bende birkaç güne alıcam maddi yönden ayarlama yapıcam...dermis katmanlarını ısıtarak kolajen lifleri yenileniyormuş ayrıca sıkılaştırarak çatlak izlerinin görüntüsünüde düzeltiyormuş yazılanları söylüyorum sadece...işe yarar umarım sen denemişsin nasıl etkisi anlatırmısın birde çimdik deneyi yapın farkedersiniz diyorlar.kolajen bende alamadım hala etrebelle diye bir marka benim baktığım emin olamadığım için hala araştırıyorum bende..

teşekkür ederim canım. darısı başına inşallah. bildiğim kadarıyla şu anda indirimde. her şeyden önemlisi inşallah işe yarar. bakalım ben çok umutluyum. yorum yapmak için biraz erken gibi gelio, kimseyi galeyana getirmiim. çatlaklarda da işe yaradığını duyunca sevindim valla. şu ampülleri de bi bulsak harika olcak :21:

canim, bana ozel msj´da yaz o markalari, yada linkleri gonder. ben sabah masore gidiyorum. bi baksin.

gamzecim özel msj atamıyorum. 100 tane mesajimin olmasi lazimmis. ama marklari yaziim buraya:
Heliabrine Marine Collagen Ampoules
Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules
BABOR - Collagen Booster Fluid (iceriginde cok fazla paraben var, pek gozum tutmadi bunu)
BRTC Medi Stem Collagen Ampoule

bunlar benim bulup da emin olamadiklarim :44: senin masorun onerilerine de acigim tabi, hatta cok sevinirim bi seyler onerirse..

gamzecim özel msj atamıyorum. 100 tane mesajimin olmasi lazimmis. ama marklari yaziim buraya:
Heliabrine Marine Collagen Ampoules
Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules
BABOR - Collagen Booster Fluid (iceriginde cok fazla paraben var, pek gozum tutmadi bunu)
BRTC Medi Stem Collagen Ampoule

bunlar benim bulup da emin olamadiklarim :44: senin masorun onerilerine de acigim tabi, hatta cok sevinirim bi seyler onerirse..

benim bu markalar icinde sadece babor markasini taniyorum... alman markasi, ve kozmetik urunleri cok pahali...hemde cok iyi. ama yarin soracam.. ayrintilari yazarim yarin.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar,,,, en :KK66: sonunda bugun basladim....... :KK9: suan fazla bilgi veremem, aksama..... (spora gitmem gerekiyor) :KK60:

biraz gec oldu, ama geldim :))) yaziyorum. bugun ben en sonunda tripollara basladim (radiofrekans- catlaklari onariyor yani kuculmelerini sagliyor ve oburunun ismini unuttum yag eritiyor). baslangicta cok sicakti, ama dayanilicak sekilde,, ve sonra radyofrekans boyle elektrik vuruyordu hafif hafif, yani yine dayanilicak sekilde.. suan bile gobegim kirmizi,,, normalde bu kadar buyuk bolge yapilmiyormus (kalca-icten distan, gobek)- yag birikimi olmamasi icin, yani vucuttan ciksin diye, ondan spora gitmem gerekti, terleyeyim diye.. evet seans 160euro tuttu. benim gozlerde :KK53: neyse daha 3-4 defa gitmem gerekiyor, yani bi etkisi gorunsun diye.. catlaklarim suan dokundugumda yumusak yani tenim. bugun tam bi tam sonuc yazamam 2/3 gun sisikligi olabilirmis dedi, ve ben bu arada kavitasyonuda sordum, cunku bi arkadasimiz yazmisti, tripollar kavitasyon uygulattiricak diye.. benim masor eger yag birikimin varsa dedi, o zaman yaptir , yoksa o dalgalar organlara vuruyor dedi, yani buna cok dikkat.
ben bu kolajenleride sordum, onun tanidigi tek marka babor ... (yani benim gibi) ben sadece isimlerini gosterdim, ve iceriklerine bakma zamani yoktu,, icerisinde yag olmamasi gerekiyor dedi dermaroller altina kullanilacaksa..-yani dikkat edin icerindekilere su kivaminda olmasi gerekiyor, yag degil! yani buna dikkat. kizlar suanlik benden bu kadar bilgi...

yani sorunuz varsa sorun. :KK1:

biraz gec oldu, ama geldim :))) yaziyorum. bugun ben en sonunda tripollara basladim (radiofrekans- catlaklari onariyor yani kuculmelerini sagliyor ve oburunun ismini unuttum yag eritiyor). baslangicta cok sicakti, ama dayanilicak sekilde,, ve sonra radyofrekans boyle elektrik vuruyordu hafif hafif, yani yine dayanilicak sekilde.. suan bile gobegim kirmizi,,, normalde bu kadar buyuk bolge yapilmiyormus (kalca-icten distan, gobek)- yag birikimi olmamasi icin, yani vucuttan ciksin diye, ondan spora gitmem gerekti, terleyeyim diye.. evet seans 160euro tuttu. benim gozlerde :KK53: neyse daha 3-4 defa gitmem gerekiyor, yani bi etkisi gorunsun diye.. catlaklarim suan dokundugumda yumusak yani tenim. bugun tam bi tam sonuc yazamam 2/3 gun sisikligi olabilirmis dedi, ve ben bu arada kavitasyonuda sordum, cunku bi arkadasimiz yazmisti, tripollar kavitasyon uygulattiricak diye.. benim masor eger yag birikimin varsa dedi, o zaman yaptir , yoksa o dalgalar organlara vuruyor dedi, yani buna cok dikkat.
ben bu kolajenleride sordum, onun tanidigi tek marka babor ... (yani benim gibi) ben sadece isimlerini gosterdim, ve iceriklerine bakma zamani yoktu,, icerisinde yag olmamasi gerekiyor dedi dermaroller altina kullanilacaksa..-yani dikkat edin icerindekilere su kivaminda olmasi gerekiyor, yag degil! yani buna dikkat. kizlar suanlik benden bu kadar bilgi...

öncelikle gozunaydin canim. sonunda tripollarina kavustun. insallah ondan da super sonuclar alirsin.
ikinci olarak sana da masorune de tesekkur ederim. ben su babor ampülü biraz daha arastirayim o zaman. iceriginde paraben oldugu icin endiseliyim biraz. ama belki de paraben miktari tolare edilebilecek bi seviyededir. eger oyleyse alicam artik.

Canim benim hayirli olsun....
Ben o babor marka kolajeni siparis verim en iyisi o olacak galiba.yapmaya baslayinca yazicam buraya herseyi.....optum...:KK3:

kızlar içinde paraben olmayan babor marka kolajen ampül buldum:
babor hyaluronic collagen booster fluid
daha önce yazdığımdan daha etkili. kolajen + hyaluronik asit var, tam aradığım şey aslında. amaaaaa 3 kat daha pahalı :84:

kızlar içinde paraben olmayan babor marka kolajen ampül buldum:
babor hyaluronic collagen booster fluid
daha önce yazdığımdan daha etkili. kolajen + hyaluronik asit var, tam aradığım şey aslında. amaaaaa 3 kat daha pahalı :84:

Evt onu bende gordum ama almadim:26: yalnis mi yaptim ya uffff...

ben bu tripollarden cok umutluyum,, karnimin hali degisti resmen,, catlaklarim daha bi farkli., allahim yarin sabah uyandigimda gitmis olsalar , mesela :) sanki bu kabus gibiydi gibi olsa :KK53: neyse, opuyorum sizi, kolay gelsin, bende epey bi fark var artik,, cok mutluyum, babama bu sene sorucam, o kuru erigi :KK34: icim suan kipir kipir,, moralim duzeliyor.... :KK33:

kızlar hangi siteden alcaksınz banada söleyn yeni gümrük kanunu yüzündenhep takılıyomuş o kadar para verpte boşa gtsn istemem yol göstern bana beraber alalım iherb tamamen yasak cnm gümrüktekiler el koyuyo yada iade edilio

ben bir saat once kaynanam ile gorustum, (suan nealaka ? :KK33:). kaynanam yurtdisinda calisiyor avusturyada bi otelde... ve onlarin otelinde babor kozmetigi kullaniliyor... rica ettim, oradaki kozmetik kizlara sorsun diye, hangisi iyi diye , bide kivamini.. yani size yardimci olabilirsem ne mutlu bana...:KK55:

kızlar hangi siteden alcaksınz banada söleyn yeni gümrük kanunu yüzündenhep takılıyomuş o kadar para verpte boşa gtsn istemem yol göstern bana beraber alalım iherb tamamen yasak cnm gümrüktekiler el koyuyo yada iade edilio

Merhaba Tortilla ben ebayden aldim cnm ama baborun sitesinde de vardi...Turkiyede satis yapan sirket bu:

Pro-Koz. Ltd. Sti.
Ikinci Tasocagi Cad.Sekerciler
Sokak Efe Balaban Apt.No. 9
80300 Mecidiyeköy Istanbul
Telefon +90127292446477
Fax 00902122729499
E-Mail marketing@inanir.com
Homepage İnanır Group | Profesyonel Bakım Ürünleri ve Ekipmanları Türkiye Pazar Lideri

kizlar bu kollajenler su kivaminda... ve bende babor alicam, ama hyaluronic acid olmayani.. ben pek guvenmiyorum bu maddeye, mucize diyorlar estetik dalinda, ama ben pek guvenmiyorum.

X