- 7 Nisan 2011
- 55
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yaa benimde göğüslerde var ama çok değil...ama karnım felaket yaa çatlaklar kırışmış bir karınbazen ne uğraşıyosun ameliyat olda kurtul diyorum..ama tripollar işe yararsa alabilirim canım...yazda geliyo %50 azalsa razıyım ben senin haberlerini beklicez canım...
tatlımcım bende bi yerle anlaştım 5 er seans kavitasyon vakum bide tripollar aldım bakalm işe yarıcakmı yazıcam size
kavitasyon yaptirtmak icin... derinin altinda en az 3mm yag olmasi gerekiyor, yoksa organlarina vuruyor butun o dalgalar... ben bunuda arastirmistim umarim , cok iyi sonuclar alirsin.. ne kadar tuttu bu terapi?
kavitasyon yaptirtmak icin... derinin altinda en az 3mm yag olmasi gerekiyor, yoksa organlarina vuruyor butun o dalgalar... ben bunuda arastirmistim umarim , cok iyi sonuclar alirsin.. ne kadar tuttu bu terapi?
canim bide collagen den bahsettin cok iyi geldigini, ama ben senin bahsettigin marka adindaki collagen bulamadim ben almanyada yasiyorum ve acababildigin baska marka var mi ben suan ebayden baktim baska yani hic o marka adinda collagen yok, acaba sorabilirmisin masörüne baska önerebilcegi markalar var mi kullandigi disinda??
canım öncelikle çok teşekkür ederim valla oturup ugrasmıssın okadar bizler için
aslında yaşım daha küçük oldugu için bukadar ayrıntılı bi işlem düşünmüyorum ama eylülde yüzümdeki lekeler için başlıcaz sanırım doktorumla. belki daha sonra şu ergenlik çatlakları içinde başlayabilirim öyle güzel anlatmışsınkii hemen kurtulasım geldi şunlardan
gerçi zaten çok güzel okadar ugrasıp anlatmışsın canım ama öncesi-sonrası gibi resimlerin de varmı bize gösterebileceğin ?..
onceki fotolardan galiba yok ama ben yinedde bugun bakayim fotolara,, ve simdi ki haline de cekebilirim, ama buraya asmak istemem o fotolari, ozel olarak yollayabilirim.
Merhaba Gamze butun yazdiklarini okudum ve not aldim Ellerine ve yuregine saglik...
Ben 24 yasinda 2 cocuk annesiyim ve karnimda cook catlak var.Bende yazdiklarini denemek istiyorum evde. Biraz sonra dermaroller ve obur yaglari losyonlari fallan internetten siparis vericem.InsAllah ise yarar,cunki bu catlaklar kendime guvenimi yok etti resmen
Beni arkadas olarak eklermisin? sana biseyler sormak istiyorum.
Coook tesekurler boyle bir konu actigin icin...
canım eline yüreğine sağlık,dermarolleri selülit için araştırmıştım bi ara ama sonra emin olamadığım için almadım,şu selülitlerin kökünü kurutup çatlaklara geçicem ben de:) gazamız mübarek ola!
Merhaba Gamze butun yazdiklarini okudum ve not aldim Ellerine ve yuregine saglik...
Ben 24 yasinda 2 cocuk annesiyim ve karnimda cook catlak var.Bende yazdiklarini denemek istiyorum evde. Biraz sonra dermaroller ve obur yaglari losyonlari fallan internetten siparis vericem.InsAllah ise yarar,cunki bu catlaklar kendime guvenimi yok etti resmen
Beni arkadas olarak eklermisin? sana biseyler sormak istiyorum.
Coook tesekurler boyle bir konu actigin icin...
hangi yağları sipariş verdin canım...ben kolajen ampüllerini bulamadım hala...ama elde tripollar aletini almayı düşünüyorum çokta pahalı napsam bilmiyorum sonuçta aynı işi yapıyo ve bütün vücuda kullanılıyo avantajlı gibi geldi.kullananda yok 1 kişi yazmış sadece memnunum diye...hala düşünüyorum.gözümü kapatıp alacam birgün..eşimede fiyatını söylemicem