Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
evet canım yaa benimde göğüslerde var ama çok değil...ama karnım felaket yaa çatlaklar kırışmış bir karın:KK43:bazen ne uğraşıyosun ameliyat olda kurtul diyorum..ama tripollar işe yararsa alabilirim canım...yazda geliyo %50 azalsa razıyım ben senin haberlerini beklicez canım...

evet canım yaa benimde göğüslerde var ama çok değil...ama karnım felaket yaa çatlaklar kırışmış bir karın:KK43:bazen ne uğraşıyosun ameliyat olda kurtul diyorum..ama tripollar işe yararsa alabilirim canım...yazda geliyo %50 azalsa razıyım ben senin haberlerini beklicez canım...

offfff, bi baslayabilsem, yazicamda...... mutlulugum damagimda kaldi.. yane, oyleyim suan..... canim, vallla hepinizi anliyorum, cunku benim catlaklar ve karnimdan ne cekmedim ki, ne denemedim ki,. ama ameliyat sorunu cozmuyoorr,, karninin alti yara olucak, 30santim falan. ve nebilim, eger hamile kalirsan, ve o deri sonucta yeniden esnemeye basliycak, ya o zaman neolucak?? :26:

tatlımcım bende bi yerle anlaştım 5 er seans kavitasyon vakum bide tripollar aldım bakalm işe yarıcakmı yazıcam size

tatlımcım bende bi yerle anlaştım 5 er seans kavitasyon vakum bide tripollar aldım bakalm işe yarıcakmı yazıcam size

kavitasyon yaptirtmak icin... derinin altinda en az 3mm yag olmasi gerekiyor, yoksa organlarina vuruyor butun o dalgalar... ben bunuda arastirmistim :KK37: umarim , cok iyi sonuclar alirsin.. ne kadar tuttu bu terapi?

nerden aldın canım tripoları ne kadardı... umarım işe yarar kavitasyondan memnun olanda var olmayanda.bizi haberdar et canım

kavitasyon yaptirtmak icin... derinin altinda en az 3mm yag olmasi gerekiyor, yoksa organlarina vuruyor butun o dalgalar... ben bunuda arastirmistim :KK37: umarim , cok iyi sonuclar alirsin.. ne kadar tuttu bu terapi?

canim bide collagen den bahsettin cok iyi geldigini, ama ben senin bahsettigin marka adindaki collagen bulamadim ben almanyada yasiyorum ve acababildigin baska marka var mi ben suan ebayden baktim baska yani hic o marka adinda collagen yok, acaba sorabilirmisin masörüne baska önerebilcegi markalar var mi kullandigi disinda??

canim bide collagen den bahsettin cok iyi geldigini, ama ben senin bahsettigin marka adindaki collagen bulamadim ben almanyada yasiyorum ve acababildigin baska marka var mi ben suan ebayden baktim baska yani hic o marka adinda collagen yok, acaba sorabilirmisin masörüne baska önerebilcegi markalar var mi kullandigi disinda??

tamam canim sorarim... :KK53: allahin izniyle kurtulalim bu catlaklardan.. valla bu benim kolajen super oldu, bugun bikini giydim, bakiyorumda... oooooooooooooo, catlaklardan resmen eser yok :) daha belli oluyorlar, ama onceki gibi degil.... ben daha neyazik ki tripollara hayla baslayamadim :KK25: slovakya´da yasiyorum.. bu benim guna therapy (kolajen) cek cumhuriyetinden aliyor benim masor, ama marka italyan.... haftaya masore gidicem, elime her yeni haber ulastiginda yazicam. :) :KK54:

canım öncelikle çok teşekkür ederim valla oturup ugrasmıssın okadar bizler için:KK19:
aslında yaşım daha küçük oldugu için bukadar ayrıntılı bi işlem düşünmüyorum ama eylülde yüzümdeki lekeler için başlıcaz sanırım doktorumla. belki daha sonra şu ergenlik çatlakları içinde başlayabilirim öyle güzel anlatmışsınkii hemen kurtulasım geldi şunlardan :KK1:
gerçi zaten çok güzel okadar ugrasıp anlatmışsın canım ama öncesi-sonrası gibi resimlerin de varmı bize gösterebileceğin ?..

canım öncelikle çok teşekkür ederim valla oturup ugrasmıssın okadar bizler için:KK19:
aslında yaşım daha küçük oldugu için bukadar ayrıntılı bi işlem düşünmüyorum ama eylülde yüzümdeki lekeler için başlıcaz sanırım doktorumla. belki daha sonra şu ergenlik çatlakları içinde başlayabilirim öyle güzel anlatmışsınkii hemen kurtulasım geldi şunlardan :KK1:
gerçi zaten çok güzel okadar ugrasıp anlatmışsın canım ama öncesi-sonrası gibi resimlerin de varmı bize gösterebileceğin ?..

onceki fotolardan galiba yok ama ben yinedde bugun bakayim fotolara,, ve simdi ki haline de cekebilirim, ama buraya asmak istemem o fotolari, ozel olarak yollayabilirim.

onceki fotolardan galiba yok ama ben yinedde bugun bakayim fotolara,, ve simdi ki haline de cekebilirim, ama buraya asmak istemem o fotolari, ozel olarak yollayabilirim.

olur tatlım ozaman sen ayarladıgın zaman sölersin atabiliyomusun bilmiyorum ama olursa burdan mesajla gönderirsin , olmazsa mailimi veririm sana :)

canım eline yüreğine sağlık,dermarolleri selülit için araştırmıştım bi ara ama sonra emin olamadığım için almadım,şu selülitlerin kökünü kurutup çatlaklara geçicem ben de:) gazamız mübarek ola!:KK51:

Merhaba Gamze butun yazdiklarini okudum ve not aldim :KK61: Ellerine ve yuregine saglik...
Ben 24 yasinda 2 cocuk annesiyim ve karnimda cook catlak var.Bende yazdiklarini denemek istiyorum evde. Biraz sonra dermaroller ve obur yaglari losyonlari fallan internetten siparis vericem.InsAllah ise yarar,cunki bu catlaklar kendime guvenimi yok etti resmen :KK5:
Beni arkadas olarak eklermisin? sana biseyler sormak istiyorum.
Coook tesekurler boyle bir konu actigin icin...

Merhaba Gamze butun yazdiklarini okudum ve not aldim :KK61: Ellerine ve yuregine saglik...
Ben 24 yasinda 2 cocuk annesiyim ve karnimda cook catlak var.Bende yazdiklarini denemek istiyorum evde. Biraz sonra dermaroller ve obur yaglari losyonlari fallan internetten siparis vericem.InsAllah ise yarar,cunki bu catlaklar kendime guvenimi yok etti resmen :KK5:

hangi yağları sipariş verdin canım...ben kolajen ampüllerini bulamadım hala...ama elde tripollar aletini almayı düşünüyorum çokta pahalı napsam bilmiyorum sonuçta aynı işi yapıyo ve bütün vücuda kullanılıyo avantajlı gibi geldi.kullananda yok 1 kişi yazmış sadece memnunum diye...hala düşünüyorum.gözümü kapatıp alacam birgün..eşimede fiyatını söylemicem:KK37:

kizlar, zaman bulamadim... bugun fotolara bakarim, eger eskilerden bulursam hemen buraya yazicam, sonra maillerinizi yollarsiniz.... ben bu benim tripollara hayla baslayamadim... ve o gunden beri hayla gidemedim, daha soramadim, sorularimi masorume.. o firmaya artik yazdim kollajen ile ilgili, yanit geldiginde hemen yazicam, optum sizi

canım eline yüreğine sağlık,dermarolleri selülit için araştırmıştım bi ara ama sonra emin olamadığım için almadım,şu selülitlerin kökünü kurutup çatlaklara geçicem ben de:) gazamız mübarek ola!:KK51:

cnm, bol sans! dermaroller cok etkili! 2,5mm al ...

canim, ise yariyo... ama kolajen ile inanilmaz etkisi var.... valla, ben mutlulugumu sizinle paylasmak istedim, ve deneyimlerimi paylasmak istedim,elime gecen her haber bu konu ile ilgili , hemen yazicam.. opuyorum.. :KK60:

hangi yağları sipariş verdin canım...ben kolajen ampüllerini bulamadım hala...ama elde tripollar aletini almayı düşünüyorum çokta pahalı napsam bilmiyorum sonuçta aynı işi yapıyo ve bütün vücuda kullanılıyo avantajlı gibi geldi.kullananda yok 1 kişi yazmış sadece memnunum diye...hala düşünüyorum.gözümü kapatıp alacam birgün..eşimede fiyatını söylemicem:KK37:

Burada site ismi ve marka ismi verebiliyormuyuz acaba?,eger yasaksa simdiden ozurdillerim...
canim ben derma rolleryi sitesinden siparis verdim amazonda da vardi ama baska marka emin olamadim.Benimkinin adi ''Scientia Derma Roller ''
Gamze arkadasimizin yazdigi yaglari siparis verdim hepsi organik bunlar bir ingiliz sitesinden ama eminim obur ulkelerdede vardir. Rose hip oil (kusburnu yagi),jojoba yagi,badem yagi,Calendula Oil (Aynisafya cicegi yagi),she butter oil (turkcesi neydi unuttum),aloe vera yagi,vitamin E yagi,ve Calendula sabunu aldim (dus icin)
losyon yada cream bulamadim ama Dermaroller ile birlikte sonrasindan surulen bir krem varmis onu kulanicam.
kolejen ampullerine gelince Gamzenin bahsetdigi markayi bulamadim ama amazon da ''Dermastir Luxury'' diye bir marka buldum fransadanmis ama emin olamadim fiyati da £87.50 (10 ampul var icinde kac ml yazmiyor)
Tripoller aletini ben bilmiyorum canim,ama eger bu catlaklardan kurtulursam daha sonrada thermage yontemi ile karnimi sykilastirmak istiyorum....bu cok iyi diye duydum paylasim sitelerinde...

X