Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
canım ben 2 haftada bir çatlaklarıma uyguluyorum 10 ar defa üstünden geçiyorum bastırıyorum biraz ardından bio oil sürüyorum madecassol de uyguladğım oldu 2 hafta boyuncada yağlara devam ediyorum sonra tekrarlıyorum yarı yarıya azaldı o kadar silindilerki ama ben tamamen btsn istiyorum :)

tortilla madecesol faydalı mı ?? yazılarda okudum sabah -akşam madecesol krem kullanıp çatlaklarım yarı yarıya gitti diyen varr ... faydalı bir krem mi ?

kizzzzzzzzzlaaaar, hemen laptopu actim, yazmam gerekiyooorrrr. hani demistim ya, benim karnimin yan kisimlarida cok kirmiziydi diye ve parmak kadar kalin ve derin.... suan dokundumda... sooooooooook oldum!!!!!! resmen, gitmisler, dolmuslar!!! yemin ederim, sok oldum.. cunku fark etmemistim o kadar... resmen o kirmizilikta gitti,,(sali gunu dermaroller terapim bitmisti), suan hafif tenimden koyu bi renk,,ammmaaa umrumda degil... Allahim geciyoooorrrrrr... bu tripolllar insallaaah cekilir butun... yarin masore gidiyorum..bol sans dileyin bana...
Ben artik dermaroller ile isim bitti sayilir ama galiba bende evde devam edicem.. :))

canım benim kesnlkle faydalı mutlaka dene madecassolü ben hiç bırakmıorum :)

ayy çok sevndm ya hadi bakalım tümden gider inşallahh tatlım :KK70: bencede kendn devam et mutlaka

ben bio-oil kullanıyordum çatlağı inceltti ama yook etmedi.. şimdi urban diye çatlak kremi var yurtdışında baya kullananlar memnun..içinde kolajen ve diğer vitaminler varrr....2.5 mm lik dermaroller sonrası uygulanabilir ...:KK66::KK66:

ben jojoba yagindan coooooooooooooooook memnunum.. kizlar ben bu arada bana kullanilan kollajeni sordum, masor dedi ki 10ampul (20ml) 100euro... ama inanilmaz etkisi var..... bugun karnima iiice baktim,, gercekten bir ay oncesinden inanilmaz degisim var.butun catlaklar dolu, resmen sadece izler kaldi, sanki kalenle cizmis gibi..... eger bunu esimde soyluyorsa.. ki o boyle seylere guvenmezdi... ben hayla "utuye" baslayamadim, haftaya basliyoruz... sonra yine bi kollajen terapisi uygulattiricam, tam kurtulim diye... Allahim, dualarim kabul oluyor artik,..... :)

kızlar bütün mesajları okuyamadım..:KK43: neler oluyor burda..ayy yoksa şu lanet çatlaklara çözüm mü varrrrEn Büyük KK:81:

su beyaz çatlaklar dimi :) tamam canım okucam en bastan çok tesekkürler:KK66:

canim, benim catlaklarim epey gecti diyebilirim, hele eskileri, ergenlikten kalma olanlar, daha hizli gecti... inanilmazi basariyorum :) yani inanmasi gercekten zor...:KK51:

canim, benim catlaklarim epey gecti diyebilirim, hele eskileri, ergenlikten kalma olanlar, daha hizli gecti... inanilmazi basariyorum :) yani inanmasi gercekten zor...:KK51:

henüz okuyamadım biraz işim var ama canım çok heycanlandım..takıldıgım bişey olursa sorarım sana zaten ben yine...yaşasın kadınlar klübü:81:

slm arkadaşlar benimde çatlaklarla başım dertte karnım harita gibi bir süre medikassol ve acnelyse kullandım biraz düzeldi ama benim karnımda ayrıca sarkma var doğumdan sonra yumuşamış vaziyette gamze arkadaşın bahsettiği yöntem türkiyede yapılıyormu acaba araştırdım fakat bulamadım sadece kolajen iğneleriyle tedavi şekli var.Birde kolajen ampüllerini nereden bulabiliriz bende evde dermaroller sonrasında bu ampüllerden kullanmak istiyorum umarım faydası olur yoksa son şansım estetik ameliyat olacak.

slm arkadaşlar benimde çatlaklarla başım dertte karnım harita gibi bir süre medikassol ve acnelyse kullandım biraz düzeldi ama benim karnımda ayrıca sarkma var doğumdan sonra yumuşamış vaziyette gamze arkadaşın bahsettiği yöntem türkiyede yapılıyormu acaba araştırdım fakat bulamadım sadece kolajen iğneleriyle tedavi şekli var.Birde kolajen ampüllerini nereden bulabiliriz bende evde dermaroller sonrasında bu ampüllerden kullanmak istiyorum umarım faydası olur yoksa son şansım estetik ameliyat olacak.

cnm, ben seni cok iiiiiiiiiiiiiiii anliyorum, benimde moralim cok kotuydu, benimde haritalarim vardi, ve karnim cok sarkikti, oturdugumda,, offf hatirladikca, kabus gibi,, neyse bu benim kolajen dermaroller kullanmadan once suruluyor, bide yurtdisindan getirttirmeye calisin mutlaka var.. benimkisi epey bi pahaliydi, ama inanilmaz gercek sok olacak kadar degisti, tripollar aleti ise, karnini gerderiyor,, mutlaka guzellik yada estetik salonlarinda vardir.... mutlaka vardir,, ben gecen hafta baslayacaktim, baslayamadim,masor acilen makineyi tamire gondermis... offff yane offff, ondan tripollar aleti ile ilgili bisi yazamiyorum size,, ama fotolarda baktigimda inanilmaz degisim gormustum.... kizlar ben imaknsiz zanettigim bu lanet catklaklarin caresi varmis.. iste estetik salonuna gittigimde, sadece alismaniz lazim dediler... yaaa daha 26 yas, ve vucut 70yas :KK53: hayir, ondan butun parami yatiriyorum, umrumda da degil, moralim bozuluyor, artik vucudum takinti haline gelmiyor,, rahatliyorum :KK52::KK52:

arkadaşlar birde thermage yöntemi varmış çatlaklardan çok deri sarkıklıklarına selülite etkili radyo dalgalarıyla deri altını ısıtarak kolajenleri onarıyormuş tek seans ve etkisi 1 ila 6 ay içinde yavaş yavaş oluyormuş araştırırsanız resimlerde var kırışık karın dümdüz oluyo gerçekmi acaba plastik cerrahlar yapıyormuş kesin pahalı bir yöntemdir.Karnımı saklamaktan bıktım artık.düzeleceğine inansam hemen yaparım birde iyi bir merkeze gitmek gerekiyor güven vermeliler ankarada bildiğiniz yerler varmı.gamzeciğim o dermarollere dayandığın için kutlarım seni :KK9:darısı başımıza inşallah.

arkadaşlar birde thermage yöntemi varmış çatlaklardan çok deri sarkıklıklarına selülite etkili radyo dalgalarıyla deri altını ısıtarak kolajenleri onarıyormuş tek seans ve etkisi 1 ila 6 ay içinde yavaş yavaş oluyormuş araştırırsanız resimlerde var kırışık karın dümdüz oluyo gerçekmi acaba plastik cerrahlar yapıyormuş kesin pahalı bir yöntemdir.Karnımı saklamaktan bıktım artık.düzeleceğine inansam hemen yaparım birde iyi bir merkeze gitmek gerekiyor güven vermeliler ankarada bildiğiniz yerler varmı.gamzeciğim o dermarollere dayandığın için kutlarım seni :KK9:darısı başımıza inşallah.

canim, bu benim tripollar aleti bu sarkik karin bolgeleri , selulit. herseye yariyor... yani mutlaka o aletinde iyi etkileri vardir... ben bi alete gitmistim, seansi 80euro tutmustu, ama ben bi etki goremedim,, yani iiii bi arastir bence... bol sans....

cnm, ben seni cok iiiiiiiiiiiiiiii anliyorum, benimde moralim cok kotuydu, benimde haritalarim vardi, ve karnim cok sarkikti, oturdugumda,, offf hatirladikca, kabus gibi,, neyse bu benim kolajen dermaroller kullanmadan once suruluyor, bide yurtdisindan getirttirmeye calisin mutlaka var.. benimkisi epey bi pahaliydi, ama inanilmaz gercek sok olacak kadar degisti, tripollar aleti ise, karnini gerderiyor,, mutlaka guzellik yada estetik salonlarinda vardir.... mutlaka vardir,, ben gecen hafta baslayacaktim, baslayamadim,masor acilen makineyi tamire gondermis... offff yane offff, ondan tripollar aleti ile ilgili bisi yazamiyorum size,, ama fotolarda baktigimda inanilmaz degisim gormustum.... kizlar ben imaknsiz zanettigim bu lanet catklaklarin caresi varmis.. iste estetik salonuna gittigimde, sadece alismaniz lazim dediler... yaaa daha 26 yas, ve vucut 70yas :KK53: hayir, ondan butun parami yatiriyorum, umrumda da degil, moralim bozuluyor, artik vucudum takinti haline gelmiyor,, rahatliyorum :KK52::KK52:

gamze acaip gaza getirdin herkesi :KK66: canım şu kolajen ampülleri bulabilecegimiz yerleri de yazabilir misin? yurtdışı olur, TR'de olur. daha önceki sayfalarda bi link vermişsin ama sanırım oradan satış yok. vallahi o kadar araştırdım bi şey bulamadım. kolajenli kremler falan var ama senin dediğin kolajen ampüllerden bulamıyorum. iice kafam karıştı. :111:

gamze acaip gaza getirdin herkesi :KK66: canım şu kolajen ampülleri bulabilecegimiz yerleri de yazabilir misin? yurtdışı olur, TR'de olur. daha önceki sayfalarda bi link vermişsin ama sanırım oradan satış yok. vallahi o kadar araştırdım bi şey bulamadım. kolajenli kremler falan var ama senin dediğin kolajen ampüllerden bulamıyorum. iice kafam karıştı. :111:

gaza mi geldiniz??? :KK1: valla, ben bu tripollara baslim, o zaman goreceksiniz daha. galiba yarin basliyorum ben, bu arada, ben bugun o firmaya mail yazim.. mutlaka yurtdisina gonderiyorlardir.. :82: kizlar, valla, ben cok umutluyuuuuuuuum. :) fiyat falanda sorayim hatta....:KK34:

gaza mi geldiniz??? :KK1: valla, ben bu tripollara baslim, o zaman goreceksiniz daha. galiba yarin basliyorum ben, bu arada, ben bugun o firmaya mail yazim.. mutlaka yurtdisina gonderiyorlardir.. :82: kizlar, valla, ben cok umutluyuuuuuuuum. :) fiyat falanda sorayim hatta....:KK34:

çok mutlu olurum, inşallah TR'ye gönderim yapıolardır. inşallah tripollardan da güzel sonuç alırsın. takipteyim :82:

gamzeciğim bu tripolların evde kullanabilceğimiz seklinde olanları var araştırdım 800 tl civarı acaba etkili olurmu kullanan biri yazmış inceldim sıkılaştım diye istediğimiz bölgeye uygulayabiliriz thermage yöntemi ise 2000 dolardan başlıyomuş 3mm derinliğe etkili tek alet deniyo çok pahalı ama...canım sen orada uzmana sorarmısın evde kullanılan tripollar etkilimidir.bizde sana özendik azimle kurtulacağız inşallah bana mucize gibi geliyo ama.:44:..çok yazdım yine kolajen ampülleride sanırım medikalcilerde var ama internetten bulamadım.sonuçta güzellik merkezleride buralardan alıyordur.bulan olursa paylaşalım arkadaşlar..

gamzeciğim bu tripolların evde kullanabilceğimiz seklinde olanları var araştırdım 800 tl civarı acaba etkili olurmu kullanan biri yazmış inceldim sıkılaştım diye istediğimiz bölgeye uygulayabiliriz thermage yöntemi ise 2000 dolardan başlıyomuş 3mm derinliğe etkili tek alet deniyo çok pahalı ama...canım sen orada uzmana sorarmısın evde kullanılan tripollar etkilimidir.bizde sana özendik azimle kurtulacağız inşallah bana mucize gibi geliyo ama.:44:..çok yazdım yine kolajen ampülleride sanırım medikalcilerde var ama internetten bulamadım.sonuçta güzellik merkezleride buralardan alıyordur.bulan olursa paylaşalım arkadaşlar..

valla, ben ilk defa suan senden duyuyuyorum tripollar evde kullanildigini.. :26: ve benim onceki hani bahsetmistim ya, ise yaramadi diye.... seans basi 80euro, iste oda derinin altina isliyor,ama sadece sIKIlastiriyor... kolajen uretmesine yardimci oluyor,, ama ben buralardada arasatiririm, bi netice elime gectigi an hemen yazarim... valla ben umutluyuum, bu kolajen benim derime super geldi, ben bisi soyleyemem. yani kanit olarak bi ben varim... ben burda eczanede sorayim arkadsima kolajen satiyorlar mi diye. keske avrupa birliginde olsaydi En Büyük TÜRKİYE daha kolay olurdu, bi arastirim ben.... hep beraber kurtulalim bu lanetlerden. ben goguslerimide yapicam :) oradada catlak var..bayaaaaa

X