Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
canim, ise yariyo... ama kolajen ile inanilmaz etkisi var.... valla, ben mutlulugumu sizinle paylasmak istedim, ve deneyimlerimi paylasmak istedim,elime gecen her haber bu konu ile ilgili , hemen yazicam.. opuyorum..

Canim ben bu amazonda buldugum ''Dermastir Luxury'' adindaki kolejeni alimmi acaba?yoksa senin o firmadan gelecek cevabi mi beklesem?:97:
ben icinde caffeine iceren hic birsey bulamadim sen biliyormusun?
yazdigin yaglari aldim,verdigin krem tarifini yazdim calendula cicegi bulunca onu da yapicam (yada ekicem)
Birde ben derma rolleryi 1.5mm aldim catlaklar icin yeterlimis 2.0mm yada 2.5mm (profosyoneller icin diye yaziyordu) bende yalnis bisey yaparim diye almadin,acaba yalnis mi yaptim???:26:

canım ben kolajen ampüllerini eskişehirde bir medikalcide buldum ama cevap gelmedi hala fiyatı hakkında birde kök hücre serumları var onlar nasıl acaba?tripolları alıcam sonuçları paylaşırım...thermage yöntemini araştırmıştım çatlaklarıda tedavi ediyor sonuçta bizim dermarolle yaptığımızı o radyodalgalarıyla derinin 3,4 mm altına işleyerek kolajenleri yeniliyo ama dediğim gibi 2000 3000 dolardan bahsediyolar...ben dr roller almıştım 1.5mmlik o bile acıtıyor 2.5 nasıl dayanıyorsunuz çatlaklar için 1.5 önermişlerdi 2.5luk dr kontrolünde yapılmalı bence...

suan elimde dermarollerim. benimkinin markasi ise ZGTS , ve rengi ise kursun rengi ve altin rengi, 2,5mm. bunu benim masor siparis vermisti,, bu beimki selulit icinmis aslinda, ama benim catlaklar cok derin oldugu icin bunu siparis vermis..
ben o firmaya mail attim, hayla bi anit gelmedi, (burada hristiyan bayramiydi, cuma ve pazartesi) odan belemekteyim. suan elimde kolajenimide tutuyorum ampulun uzerinde bu yaziyor: GUNA COLLAGEN 2,O ml (GUNA s.p.a Italy). ben obur kolajenleri bilmiyorum, ondan kesin bi yanit veremem... ve ben ne yazik ki hayla tripollara baslayamadim.. artik uyuzda oluyorum. bugun masorume gittim dermarolleri almak icin, yaninda ampul de verdi :) ve cuma´ya sabah 8 randevusu aldim.. artik, yane bi baslasam.. benim suan kullandigim vucut losyonu ise jojoba yag vitamin E, yuzumede suruyorum, kirisikliga cok iyiymis... evde kullanilan tripollari sormayi unuttum. (bu benim masorun aleti profesyonel ve fiyati nerdeye 55 000euro). ondan ozur dilerim, sorulariniza cevap yazamadigimdan. . daha vucuda surulen vitaminleride sorucam, ama kadina gidemedim ki.. uyuz olacam. neyse.. ben su benim gecen seneki fotolarima bi bakim...

valla ben 2,5mm kivraniyorum agridan, ama napim... benim catlaklar cok derindi... bu zamandan sonra bi 60/70 euro daha dermaroller icin yatiramam. hafif bastiririm .... :) gercekten kollajen ile inanilmaz sonuc aliyorsunuz.

Ben kok hucre serumlarini hic duymadim bilemiyorum.Sen al canim tripolleryi yazarsin buraya sonuclari,insAllah ise yarar o kdr emek ve para veriyoruz
ben burada bir klinik ile konustum thermage ve fraxel yontemleri icin ikiside ayni firmanin urunleri,thermage (sarkiklik icin) radyo frekans ile calisiyor,fraxel ise laser tedavisi (catlaklar icin) £4,700 istediler,ben bu miktari duyunca sok olmustum daha sonra baska yerler £7,500 dedi ben daha da sok oldum
dermarolleryi kulanmadan once bolgeyi uyusturmak icin krem varmis sen ondan kulandinmi,eger bu kremi kulanirsan haftada bir kere derma roller yapilabiliyormus aksi takdirde haftada 5 kere ye kdr kulanilabilirmis... 2.0mm yada 2.5 likler sadece uzmanlar tafafindan yapiliyormus bende o yuzden 1.5luk aldim insAllah ise yarar

kizlar gecen yaz fotolarimi buldum... o fotolarda 10/11kilo fazlaligim vardi... yani bazi fotolarda cok belli, bazilarinda o kadar belli olmuyor... ve suan ki beni problemim sarkiklik ne yazik ki... benim masor zaten gunese bi cik ve yan, goruceksin catlaklar nasil degisiyor. (ben beyaz tenliyim , ve catlaklar ve tenim ile renk farki var)... ben zaten tatile gidiyorum... moralimde bi bozuldu simdi.. hayla bu vucut ile bikini giyecem,offffffffffffffffffffffffff

yani eger gormek isteyen arkadas varsa, mailini gonder, buraya asmak istemem

Son düzenleme:

ya Gamzecim senin bu collagen (kolejen) igne olarakmi???????? ben yalnis mi anladim yoksa :26:
derma roller ile gectikden sonra sivi olarak dokulmuyor muydu bolgenin ustune???
Google a ''Guna Collagen'' diye yazinca igne olarak vurulanlar cikiyor sadece Eger igne ise ben yapamam ki bunu,kafam karisti benim....
Cogu gitti azi kaldi artik,cuma gununu iple cekiyorsundur sen simdi,gozun aydin....

evet canim, bu o kollajen, ama bu vucuttaki butun bolgelere kullaniliyor, yani igne olarakta genellikte kirisikllara... ama dermarollerin zaten igneleri var
canim bak simdi,,
derini dezinfekte sprej ile sIK, ustunu pecete ile sil, kolajeni sur ve dermarolle gezmeye basla... dermaroller o siviyi derinin altina yediriyor... anladin mi -,-? sonra o bolgeye biraz masaj yapip uzerine yazdigim yaglardan kullaniyoruz , ben suan jojoba yag vitamin E´li kullaniyorum

hymmm tamam canim anladim....cok tskederim...xx.
peki once dezinfekte etsem sonra silsem,derma roller ile gecsem gectikden sonra sursem olmazmi collageni acaba?

hymmm tamam canim anladim....cok tskederim...xx.
peki once dezinfekte etsem sonra silsem,derma roller ile gecsem gectikden sonra sursem olmazmi collageni acaba?

bilmem bunu hic boyle dusunmedim.. ama elinde kollajen varsa, neden siralamayi degistirmek istiyorsun ki ? sen sonucta o kolajeni derinin altina haps etmen gerekiyor.. valla bilmiyorum, istersen dene,,. ama bana boyle uygulandi.. ben hatta goguslerime surecem :)
bide burda bi yazi okudum, iste bi krem varmis, fazla agirmamasi icin dermaroller.. valla bana bi kere masor surdu, hic bi netice yoktu, ve o sevmiyormus bu deri uyusturan kremleri..

Son düzenleme:

ben de yurtdışı kaynaklı birkaç siteden kolajen ampül buldum. markaları Heliabrine Marine Collagen Ampoules ve Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules. ama kalitesinden ya da işe yarayıp yaramadığından pek emin değilim tabi. kullananların yorumlarına ulaşmam lazım. yine yurtdışı kaynaklı bir siteden satışı yapılan bir kök hücre serumu da buldum. kök hücre serumuna ait sadece 1 tane yoruma rastladım, o da olumlu bir yorumdu. TR'de bu tarz şeylerin satışı sadece doktorlara ya da güzellik merkezlerine yapılıyor. bi an önce bulup almak istiyorum artık şu ampüllerden. dermarollerdan çektiğim acı bi işe yarasın. eğer işe yarar bi şeyler bulursan paylaş lütfen. bi de canım ben dayanamayıp tripollar pose'u aldım nası ödeyeceğimi düşünmek bile istemiyorum çatlaklara iyi geldiğini ve kolajen üretimi yaptığını senden duyuyorum. ben selülit ve incelme için almıştım. sadece 2 kere kullandım. yorum yapmak için erken ama okuduğum tüm yorumlar olumlu yönde.

valla ben suan cok merak ettim senin bu tripollari,, fiyati ne kadardi bunun? bide nerden aldin.. ben tr´ye tatile geliyorum, diyorum acaba alsam mi diye??? :) yani, bu guellik salonlarinda ki- evet kolajen uretiyor... ben hem kolajen icin hem bide yag eritiyor diye gidicem.... yani ama haya baslayamadim.. uyuz oldum.... neyse...

aldığım yerin linkini vermek yasak olabilir diye özel mesaj attım. bu bendeki ev tipi bir makina oldugu icin senin masörünün kullanacagi makinayla kiyaslanamaz bile. bence almadan once masörüne de bir sor. kullanım klavuzunda da kolajen üretimiyle ilgili bir şey dememiş ya da benim görmedim, bilmiyorum. tekrar bi göz atarım.

hehe, yahu ne güzel demişim özel msj attım diye. benim özel mesaj atma hakkım yokmuş canım. 100 mesajı dolduramamışım daha.
sana şööle tarif edeyim aldığım yeri; google'a "tripollar pose" yaz, türkçe sayfalarda arat. 3. ya da 4. link hemen görürsün zaten. %12 indirimde

Evt canim o uyusturma kremini bende duydum derma roller sitesinde ama almadim,gerek yok diye dusundum
ben en iyisi senin ki gibi yapim o zman canim.
hic bisey surulmeden yapiliyor diye okudum bir yerde o yuzden sordum.artik o kadar okudum ki basim dondu.
kolajen daha almadim ama arastirip alicam ya o amazondakini yada seninkini bulmaya calisicam

Bende buldum iki marka ama bende siparis veremedim bir turlu,emin olamiyor insan

Bende buldum iki marka ama bende siparis veremedim bir turlu,emin olamiyor insan

amazonda ben de buldum değişik değişik markalar, ama dediğim gibi yorumlarına ulaşmadan almak istemiyorum. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
keşke bu işlerden anlayan biri yardımcı olsa bize.

amazonda ben de buldum değişik değişik markalar, ama dediğim gibi yorumlarına ulaşmadan almak istemiyorum. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
keşke bu işlerden anlayan biri yardımcı olsa bize.

canim, bana ozel msj´da yaz o markalari, yada linkleri gonder. ben sabah masore gidiyorum. bi baksin.

canım hayırlı olsunbende birkaç güne alıcam maddi yönden ayarlama yapıcam...dermis katmanlarını ısıtarak kolajen lifleri yenileniyormuş ayrıca sıkılaştırarak çatlak izlerinin görüntüsünüde düzeltiyormuş yazılanları söylüyorum sadece...işe yarar umarım sen denemişsin nasıl etkisi anlatırmısın birde çimdik deneyi yapın farkedersiniz diyorlar.kolajen bende alamadım hala etrebelle diye bir marka benim baktığım emin olamadığım için hala araştırıyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…