canim, ise yariyo... ama kolajen ile inanilmaz etkisi var.... valla, ben mutlulugumu sizinle paylasmak istedim, ve deneyimlerimi paylasmak istedim,elime gecen her haber bu konu ile ilgili , hemen yazicam.. opuyorum..
Burada site ismi ve marka ismi verebiliyormuyuz acaba?,eger yasaksa simdiden ozurdillerim...
canim ben derma rolleryi sitesinden siparis verdim amazonda da vardi ama baska marka emin olamadim.Benimkinin adi ''Scientia Derma Roller ''
Gamze arkadasimizin yazdigi yaglari siparis verdim hepsi organik bunlar bir ingiliz sitesinden ama eminim obur ulkelerdede vardir. Rose hip oil (kusburnu yagi),jojoba yagi,badem yagi,Calendula Oil (Aynisafya cicegi yagi),she butter oil (turkcesi neydi unuttum),aloe vera yagi,vitamin E yagi,ve Calendula sabunu aldim (dus icin)
losyon yada cream bulamadim ama Dermaroller ile birlikte sonrasindan surulen bir krem varmis onu kulanicam.
kolejen ampullerine gelince Gamzenin bahsetdigi markayi bulamadim ama amazon da ''Dermastir Luxury'' diye bir marka buldum fransadanmis ama emin olamadim fiyati da £87.50 (10 ampul var icinde kac ml yazmiyor)
Tripoller aletini ben bilmiyorum canim,ama eger bu catlaklardan kurtulursam daha sonrada thermage yontemi ile karnimi sykilastirmak istiyorum....bu cok iyi diye duydum paylasim sitelerinde...
Burada site ismi ve marka ismi verebiliyormuyuz acaba?,eger yasaksa simdiden ozurdillerim...
canim ben derma rolleryi sitesinden siparis verdim amazonda da vardi ama baska marka emin olamadim.Benimkinin adi ''Scientia Derma Roller ''
Gamze arkadasimizin yazdigi yaglari siparis verdim hepsi organik bunlar bir ingiliz sitesinden ama eminim obur ulkelerdede vardir. Rose hip oil (kusburnu yagi),jojoba yagi,badem yagi,Calendula Oil (Aynisafya cicegi yagi),she butter oil (turkcesi neydi unuttum),aloe vera yagi,vitamin E yagi,ve Calendula sabunu aldim (dus icin)
losyon yada cream bulamadim ama Dermaroller ile birlikte sonrasindan surulen bir krem varmis onu kulanicam.
kolejen ampullerine gelince Gamzenin bahsetdigi markayi bulamadim ama amazon da ''Dermastir Luxury'' diye bir marka buldum fransadanmis ama emin olamadim fiyati da £87.50 (10 ampul var icinde kac ml yazmiyor)
Tripoller aletini ben bilmiyorum canim,ama eger bu catlaklardan kurtulursam daha sonrada thermage yontemi ile karnimi sykilastirmak istiyorum....bu cok iyi diye duydum paylasim sitelerinde...
canım ben kolajen ampüllerini eskişehirde bir medikalcide buldum ama cevap gelmedi hala fiyatı hakkında birde kök hücre serumları var onlar nasıl acaba?tripolları alıcam sonuçları paylaşırım...thermage yöntemini araştırmıştım çatlaklarıda tedavi ediyor sonuçta bizim dermarolle yaptığımızı o radyodalgalarıyla derinin 3,4 mm altına işleyerek kolajenleri yeniliyo ama dediğim gibi 2000 3000 dolardan bahsediyolar...ben dr roller almıştım 1.5mmlik o bile acıtıyor 2.5 nasıl dayanıyorsunuz çatlaklar için 1.5 önermişlerdi 2.5luk dr kontrolünde yapılmalı bence...
canım ben kolajen ampüllerini eskişehirde bir medikalcide buldum ama cevap gelmedi hala fiyatı hakkında birde kök hücre serumları var onlar nasıl acaba?tripolları alıcam sonuçları paylaşırım...thermage yöntemini araştırmıştım çatlaklarıda tedavi ediyor sonuçta bizim dermarolle yaptığımızı o radyodalgalarıyla derinin 3,4 mm altına işleyerek kolajenleri yeniliyo ama dediğim gibi 2000 3000 dolardan bahsediyolar...ben dr roller almıştım 1.5mmlik o bile acıtıyor 2.5 nasıl dayanıyorsunuz çatlaklar için 1.5 önermişlerdi 2.5luk dr kontrolünde yapılmalı bence...
suan elimde dermarollerim. benimkinin markasi ise ZGTS , ve rengi ise kursun rengi ve altin rengi, 2,5mm. bunu benim masor siparis vermisti,, bu beimki selulit icinmis aslinda, ama benim catlaklar cok derin oldugu icin bunu siparis vermis..
ben o firmaya mail attim, hayla bi anit gelmedi, (burada hristiyan bayramiydi, cuma ve pazartesi) odan belemekteyim. suan elimde kolajenimide tutuyorum ampulun uzerinde bu yaziyor: GUNA COLLAGEN 2,O ml (GUNA s.p.a Italy). ben obur kolajenleri bilmiyorum, ondan kesin bi yanit veremem... ve ben ne yazik ki hayla tripollara baslayamadim.. artik uyuzda oluyorum. bugun masorume gittim dermarolleri almak icin, yaninda ampul de verdi :) ve cuma´ya sabah 8 randevusu aldim.. artik, yane bi baslasam.. benim suan kullandigim vucut losyonu ise jojoba yag vitamin E, yuzumede suruyorum, kirisikliga cok iyiymis... evde kullanilan tripollari sormayi unuttum. (bu benim masorun aleti profesyonel ve fiyati nerdeye 55 000euro). ondan ozur dilerim, sorulariniza cevap yazamadigimdan. . daha vucuda surulen vitaminleride sorucam, ama kadina gidemedim ki.. uyuz olacam. neyse.. ben su benim gecen seneki fotolarima bi bakim...
ya Gamzecim senin bu collagen (kolejen) igne olarakmi???????? ben yalnis mi anladim yoksa :26:
derma roller ile gectikden sonra sivi olarak dokulmuyor muydu bolgenin ustune???
Google a ''Guna Collagen'' diye yazinca igne olarak vurulanlar cikiyor sadeceEger igne ise ben yapamam ki bunu,kafam karisti benim....
Cogu gitti azi kaldi artik,cuma gununu iple cekiyorsundur sen simdi,gozun aydin....
evet canim, bu o kollajen, ama bu vucuttaki butun bolgelere kullaniliyor, yani igne olarakta genellikte kirisikllara... ama dermarollerin zaten igneleri var
canim bak simdi,,
derini dezinfekte sprej ile sIK, ustunu pecete ile sil, kolajeni sur ve dermarolle gezmeye basla... dermaroller o siviyi derinin altina yediriyor... anladin mi -,-?sonra o bolgeye biraz masaj yapip uzerine yazdigim yaglardan kullaniyoruz , ben suan jojoba yag vitamin E´li kullaniyorum
hymmm tamam canim anladim....cok tskederim...xx.
peki once dezinfekte etsem sonra silsem,derma roller ile gecsem gectikden sonra sursem olmazmi collageni acaba?
ben de yurtdışı kaynaklı birkaç siteden kolajen ampül buldum. markaları Heliabrine Marine Collagen Ampoules ve Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules. ama kalitesinden ya da işe yarayıp yaramadığından pek emin değilim tabi. kullananların yorumlarına ulaşmam lazım. yine yurtdışı kaynaklı bir siteden satışı yapılan bir kök hücre serumu da buldum. kök hücre serumuna ait sadece 1 tane yoruma rastladım, o da olumlu bir yorumdu. TR'de bu tarz şeylerin satışı sadece doktorlara ya da güzellik merkezlerine yapılıyor. bi an önce bulup almak istiyorum artık şu ampüllerden. dermarollerdan çektiğim acı bi işe yarasın. eğer işe yarar bi şeyler bulursan paylaş lütfen. bi de canım ben dayanamayıp tripollar pose'u aldımnası ödeyeceğimi düşünmek bile istemiyorum çatlaklara iyi geldiğini ve kolajen üretimi yaptığını senden duyuyorum. ben selülit ve incelme için almıştım. sadece 2 kere kullandım. yorum yapmak için erken ama okuduğum tüm yorumlar olumlu yönde.
valla ben suan cok merak ettim senin bu tripollari,, fiyati ne kadardi bunun? bide nerden aldin.. ben tr´ye tatile geliyorum, diyorum acaba alsam mi diye??? :) yani, bu guellik salonlarinda ki- evet kolajen uretiyor... ben hem kolajen icin hem bide yag eritiyor diye gidicem.... yani ama haya baslayamadim.. uyuz oldum....neyse...
aldığım yerin linkini vermek yasak olabilir diye özel mesaj attım. bu bendeki ev tipi bir makina oldugu icin senin masörünün kullanacagi makinayla kiyaslanamaz bile. bence almadan once masörüne de bir sor. kullanım klavuzunda da kolajen üretimiyle ilgili bir şey dememiş ya da benim görmedim, bilmiyorum. tekrar bi göz atarım.
bilmem bunu hic boyle dusunmedim.. ama elinde kollajen varsa, neden siralamayi degistirmek istiyorsun ki ? sen sonucta o kolajeni derinin altina haps etmen gerekiyor.. valla bilmiyorum, istersen dene,,. ama bana boyle uygulandi.. ben hatta goguslerime surecem :)
bide burda bi yazi okudum, iste bi krem varmis, fazla agirmamasi icin dermaroller.. valla bana bi kere masor surdu, hic bi netice yoktu, ve o sevmiyormus bu deri uyusturan kremleri..
ben de yurtdışı kaynaklı birkaç siteden kolajen ampül buldum. markaları Heliabrine Marine Collagen Ampoules ve Coup d'Eclat Marine Collagen Ampoules. ama kalitesinden ya da işe yarayıp yaramadığından pek emin değilim tabi. kullananların yorumlarına ulaşmam lazım. yine yurtdışı kaynaklı bir siteden satışı yapılan bir kök hücre serumu da buldum. kök hücre serumuna ait sadece 1 tane yoruma rastladım, o da olumlu bir yorumdu. TR'de bu tarz şeylerin satışı sadece doktorlara ya da güzellik merkezlerine yapılıyor. bi an önce bulup almak istiyorum artık şu ampüllerden. dermarollerdan çektiğim acı bi işe yarasın. eğer işe yarar bi şeyler bulursan paylaş lütfen. bi de canım ben dayanamayıp tripollar pose'u aldımnası ödeyeceğimi düşünmek bile istemiyorum çatlaklara iyi geldiğini ve kolajen üretimi yaptığını senden duyuyorum. ben selülit ve incelme için almıştım. sadece 2 kere kullandım. yorum yapmak için erken ama okuduğum tüm yorumlar olumlu yönde.
Bende buldum iki marka ama bende siparis veremedim bir turlu,emin olamiyor insan
amazonda ben de buldum değişik değişik markalar, ama dediğim gibi yorumlarına ulaşmadan almak istemiyorum. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
keşke bu işlerden anlayan biri yardımcı olsa bize.