• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
hey kızlar ben de dermaroller almayı karar verdim ..bu yıl sırf çatlarım için her şeyi başlacağım .
savaş başladı :halay::halay:
bir yıl boyunca onu kullanacağim bakalım ne olacak
vitamin E,C almaya da başlacağim .
bio-oil ve vitamine A,E,C karıştırıp süreceğim vucutumda.
saf aloe-vera jeli çooooook iyi ama nerden alabilirim onu bilmiyorum :110:o_O

kızlar bu arada venus legacy yaptırdım,10 seans var ilk seansım bitti.
her yerim mosmor! asla yaptırmayın derim asla.
tekrar gittiğimde derimin hassas olduğunu ondan olduğunu falan söylediler,bir krem verip yolladılar.asla yaptırmayın.
zaten güzellik merkezlerinden bir hayır gelseydi.neyse

hey kızlar ben de dermaroller almayı karar verdim ..bu yıl sırf çatlarım için her şeyi başlacağım .
savaş başladı :halay::halay:
bir yıl boyunca onu kullanacağim bakalım ne olacak
vitamin E,C almaya da başlacağim .
bio-oil ve vitamine A,E,C karıştırıp süreceğim vucutumda.
saf aloe-vera jeli çooooook iyi ama nerden alabilirim onu bilmiyorum :110:o_O
canım bir marka var bangır bangır her yerde reklamı var ama bilmiyorum onu bence alma,cidden safını bulabilirsen süper olur.
kolay gelsin canım sana da bizimle de burada paylaş deneyimlerini:KK37:
ben önce bir güzellik merkezine gideyim belki sonuç olur dedim ama pişman oldum. morarmalarım ve hafif yanıklarım geçsin ben de başlayacağım:cry:

canım bir marka var bangır bangır her yerde reklamı var ama bilmiyorum onu bence alma,cidden safını bulabilirsen süper olur.
kolay gelsin canım sana da bizimle de burada paylaş deneyimlerini:KK37:
ben önce bir güzellik merkezine gideyim belki sonuç olur dedim ama pişman oldum. morarmalarım ve hafif yanıklarım geçsin ben de başlayacağım:cry:
geçmiş olsun canım :KK52:.. merak etmeyin ben hepsini paylaşacağım sizinle ...
ben ekimde başlacağım ama .. tatıl bitikten sonra tabi :D yani tatıl bir bitsin çünkü düzenli olarak krem ve yağı sürmem gerekecek .
ben dermaroller le güzel bir sonuç alacağıma çoook ınanıyorum ama sabırlı olmamız gerekiyor sadece :KK54: en azından bir yıl beklememiz gerek bence .. zooor ama başıracağııız :KK73::dua::dua:

geçmiş olsun canım :KK52:.. merak etmeyin ben hepsini paylaşacağım sizinle ...
ben ekimde başlacağım ama .. tatıl bitikten sonra tabi :KK70: yani tatıl bir bitsin çünkü düzenli olarak krem ve yağı sürmem gerekecek .
ben dermaroller le güzel bir sonuç alacağıma çoook ınanıyorum ama sabırlı olmamız gerekiyor sadece :KK54: en azından bir yıl beklememiz gerek bence .. zooor ama başıracağııız :KK73::dua::dua:
aynen canım bence de! ben de inanıyorum pes etmeden yapınca sonuç alacağımıza.
senin çatlakların nerelerde var? ve doğumdan mı kilodan mı oldu?

aynen canım bence de! ben de inanıyorum pes etmeden yapınca sonuç alacağımıza.
senin çatlakların nerelerde var? ve doğumdan mı kilodan mı oldu?
kilodan dolayı :oops: ya heryerde var
kalçalarımda
bacaklarımda / bacaklarım arasında (en çok beni rahatsız eden çatlakları :KK34::KK34:)
dizlerim arkasında
popomda (aslında bunları seviyorum :KK22:)

yanı ben supermodel gibi olmak istemiyorum .. sadece kendimi sevmek istiyorum o kadar . çatlaklarımı azaltabilirsem çook mutlu olacağım .. mükemmel olmaya mecbur değiliz .. :KK37:

kilodan dolayı :oops: ya heryerde var
kalçalarımda
bacaklarımda / bacaklarım arasında (en çok beni rahatsız eden çatlakları :KK34::KK34:)
dizlerim arkasında
popomda (aslında bunları seviyorum :KK22:)
benim de popom dolu nasıl seviyorsun :D ama ince incedir seninkiler benimkiler gibi olsa sevemezdin :D
benim de resmen her yerimde var. ama en çok bel,kalça,karındakiler rahatsız ediyor.
benimkiler ince ince değil hamilelik çatlakları gibi.geniş ve uzun,kırış kırış.

yanı ben supermodel gibi olmak istemiyorum .. sadece kendimi sevmek istiyorum o kadar . çatlaklarımı azaltabilirsem çook mutlu olacağım .. mükemmel olmaya mecbur değiliz .. :KK37:
ahhh canım ayneeen
aklımı okudun resmen
zaten çatlakların (beyaz çatlakların) %100 bir çözümü yok. ben de öyle mükemmel kusursuz bir vücudum olsun derdinde değilim,sadece azaltayım ve çok göze batmasın rahat giyinebileyim istiyorum :( her kadında var yoksa çatlak.

benim de popom dolu nasıl seviyorsun :KK70: ama ince incedir seninkiler benimkiler gibi olsa sevemezdin :KK70:
benim de resmen her yerimde var. ama en çok bel,kalça,karındakiler rahatsız ediyor.
benimkiler ince ince değil hamilelik çatlakları gibi.geniş ve uzun,kırış kırış.
benimkiler de inci değiller :KK15:

ahhh canım ayneeen
aklımı okudun resmen
zaten çatlakların (beyaz çatlakların) %100 bir çözümü yok. ben de öyle mükemmel kusursuz bir vücudum olsun derdinde değilim,sadece azaltayım ve çok göze batmasın rahat giyinebileyim istiyorum :KK43: her kadında var yoksa çatlak.
aynıın öyle
rahat giyebilmek için ,, belki de rahat bikini giyebilmek için de :D şortu giymeden .. yani ben denizdeyken çatlaklar olan kadınları gördüm bide rahat rahat bikini giyiyorlar valla helal olsun onlara işte eğer rahatsan ve kendini seviyorsan bunu yapabilirsin . eylül de tatıle çıkıyorum ablamla ve ilk defa bikini [şort giymeden] giymeyi karar verdim bana neee yaa :KK50::KK50:

aynıın öyle
rahat giyebilmek için ,, belki de rahat bikini giyebilmek için de :KK70: şortu giymeden .. yani ben denizdeyken çatlaklar olan kadınları gördüm bide rahat rahat bikini giyiyorlar valla helal olsun onlara işte eğer rahatsan ve kendini seviyorsan bunu yapabilirsin . eylül de tatıle çıkıyorum ablamla ve ilk defa bikini [şort giymeden] giymeyi karar verdim bana neee yaa :KK50::KK50:
bana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama benim çevremde herkes pürüzsüz resmen:olamaz:
valla %50 azaltayım takmayacağım ben de giyeceğim bikinileri:bicak: çatlak olmayan kadın kadın değildir:p,sadece görüntü kirliliği olmayacak kadar azalsın tamam:110:

bana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama benim çevremde herkes pürüzsüz resmen:olamaz:
valla %50 azaltayım takmayacağım ben de giyeceğim bikinileri:bicak: çatlak olmayan kadın kadın değildir:p,sadece görüntü kirliliği olmayacak kadar azalsın tamam:110:
hhhhhh aynın çatlak olmayan kadın kadın değildir :rolleyes: :rapci:
merak etme canım çatlaklarımızı azaltacağıııız . ben yağları sürmeye başladım ve retin A krem da alacağım ..param olduğunda :KK51: peelling da yapacağım .. neyse özet olarak HERŞEYİ deneceğiiiiim :confused:

hhhhhh aynın çatlak olmayan kadın kadın değildir :rolleyes: :rapci:
merak etme canım çatlaklarımızı azaltacağıııız . ben yağları sürmeye başladım ve retin A krem da alacağım ..param olduğunda :KK51: peelling da yapacağım .. neyse özet olarak HERŞEYİ deneceğiiiiim :confused:
aynen ben de. her şeyi burada paylaşıyorum zaten haberleşiriz.
şu an ben sıkılaştırıcı yağ kullanıyorum sadece.çatlak görünümüzü azaltır yazıyor düzenli sürüyorum bakalım.

kızlar size bir sorum olacak
şu 3 krem var ya karıştırıp sürüyoruz (acnelyse+madecassol+hametan) bunları sizce dermaroller sürsek daha mı etkili olur yoksa yara falan mı yaparız:KK64:

Back