bak ya yine mi,yapma annem etme! iz bırakacaksın diye ödüm kopuyor.çok bastırma,bastır ama derini kazımaİnan benim de aynı elimin hiç ayarı yok sağ kalçama başladım yaa hala acısı geçmedi 2. Seans Nasıl yapacam bilmiyorum
ayyyyy inş işe yarar Canımkızlar venus legacy diye bir şey var duydunuz mu bilmiyorum. ben kollarımdaki selülit ve sarkma için gideceğim ona,çatlakları da azaltıyormuş öyle dediler.kolumda da var bir sürü ama ince,senin bacaktakiler gibi G greyfurt1992
10 seans ve haftada 1 olması lazım.eğer işe yararsa yazarım.
pazartesi randevum var görüşmeye gidiyorum.
umarım çatlakları da azaltır da şu karnıma falan da yaptırırım
size yazacağım gelişmeleri. hatta foto koyarım direk
canım inşallahAyyyy inş işe
ayyyyy inş işe yarar Canım
İşte onun için tek kalçamı feda ettim bacağıma kıyamadımbak ya yine mi,yapma annem etme! iz bırakacaksın diye ödüm kopuyor.çok bastırma,bastır ama derini kazıma
benim elimin ayarı kremlerde yok.diyelim ki bir yere sürdüm deri emdi,yok yok az oldu deyip 5 kat geçiyorumdur
şu nivea'nın yağına başlayalı 1 hafta olmadı 3'te biri bitti. azıcık sakinleşmem lazım yoksa batacağım.
Ben ona da bakayım bi ara sen yarın yazarsın dediklerini demi Canım haber beklerim sendecanım inşallah
araştır bak,sıkılaşma üzerine bir şey zaten. gerçekten %50 falan azaltırsa karnımda sarkma kırışıklık selülit olmasa da sırf çatlaklar için yaptırırım.
Aynen haklısınen azından profesyonel bir yöntem denemiş olacağım G greyfurt1992 evde yine biz çabalayalım ama böyle şeyleri de denemek lazım.
ya bence ağrıyordur ama gözün dönüyor seninİşte onun için tek kalçamı feda ettim bacağıma kıyamadımyaaa gerçekten anormal bi durum vücudum hassa ama ağrı Eşiğim yüksek bana
neyi yazacaktım canım? daha şimdiden unuttumBen ona da bakayım bi ara sen yarın yazarsın dediklerini demi Canım haber beklerim sende
Yarın randevu almışsın yaaaneyi yazacaktım canım? daha şimdiden unuttum
anladım canım tamam ben de dedim anında unuttum ne diyecektim acaba diyeeclecticvegan Canım benim kafa gitmiş sen pazartesi demişsin randevuyu ben bugün sandım haber bekliyorum iyice salaklaştım kafam çok dolu
Sen bilirsin Canım aklına hangisi yattıysa yap onu bencebu yöntem benim aklıma çok yattı kızlar hem maliyeti de uygun.
o zaman şöyle yapacağım sabah ve akşam bu 3 kremi iyicee masaj yaparak süreceğim.
bir de öğlenleri cilt sıkılaştırıcı losyonlar yağlar vs
yani günde 3 kere bir şeyler süreceğim 1 yıl boyuncabayağı sabırlı olmak gerekiyor.
başlamadan önce fotoğraf çekerim sonra da ay ay koyarım. umarım işe yarar
canım evet bugün ilk seansa başlıyoruz hemen ama maalesef çatlaklar için çok umutlanma dedilereclecticvegan canım naptın randevun vardı bugün
Offfff offff biri güzel bişey söylese sonucuna çıksa ben kafamı kıracam heraldecanım evet bugün ilk seansa başlıyoruz hemen ama maalesef çatlaklar için çok umutlanma dedileryani sıkılaşınca illa ki onlar da sıkılaşacak ama çok bir beklentin olmasın dedi
biz uğraşacağız canım başka çaremiz yokOfffff offff biri güzel bişey söylese sonucuna çıksa ben kafamı kıracam heralde
Haklısın ama ben çok düzenli roller yapmıyorum yara yapmaktan korkuyorumbiz uğraşacağız canım başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?