Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
iyi bari canım onları kurtarmışsın benimkiler pek hoş değil şu an ama o 2.planımda

ayy inşallah canım ya.haklısın aslında.
şu an azaltsak,ileriki yıllarda tamamen kurtuluruz belkiii

Mesela bundan uc yil once googleda arastirma yaptığımda en yararli sey badem yagiydi. Inanin çok zor gunler yasadim. Kilo veriyorum neden var bunlar diye birde çok fazla var ama bu tedaviyi gorunce mutlu oldum. Sonra yine panik yaptim. Bisi vardir dedim . Ama bu kadar unlu doktorlarin tedaviyi ovmeleri hosuma gitmisti. Hemen izmir i arastirdim. Ve bi anda esti hic bilmedigim klinige gittim. Iki bucuk saat sehir degistirdim. Klinigon kapanmasina yarom saat kala izmirin aksamustu cuma trafiğinde taksi ile gittim. Olumsuz konussa toparlayamazdim. Simdi kartini aldim surekli rahatsız ederim dedim tamam dedi. Kilolu vucuda da yapabilirdi ama zayifla sikilas diye onerdi. Birde size tavsiye ağırlık falan kaldırmayın cok etkiliyormus yirtilmayi

aynen haklısın ama daha çok mu yesem diye düşünüyorum daha çok derken abur cubur falan değil tabii,yine sebze meyve ama daha sık falan.kardiyo için spor salonuna yazıldım bayağı kardiyo yapıyorum aslında.
ama pilatesi daha iyi yapmam lazım,kardiyo sıkılaştırmıyor

ayy inşallah canım ya.haklısın aslında.
şu an azaltsak,ileriki yıllarda tamamen kurtuluruz belkiii

Ay benim de demek istediğim bu :) bi pozitif olarak başlayalım sonra üzülürüz. ayrıca spor göğüslerine de bir şekilde fayda sağlıyor. selülit problemi için niveanın serumu var kremlerinden memnun kalmamıştım ama indirimdeyken serumunu kullanmıştım 10 günde mi 14 günde mi ne yazıyordu üzerinde goodbye cellulite şeklinde bir şeydi. Ben form sağlar diye kullandım çok bir selülit problemim yoktu yalnız yoğun selülitte ne yapar bilmem ama memnun kalmıştım serumundan.

canım işte ağırlığı yapmak zorundayım ben çünkü vücudum yumuşak ve kollarım özellikle sarktı.
ama benim yırtılmalarım en çok karın ve yanlarda olduğu için oralarda ağırlık çalışmıyorum neyse ki.
kurtulacağız biz bu çileden,haklısın eskiden sadece badem yağı deniliyordu.şimdi iyi kötü dermaroller falan var

O kiloları bir şekilde vereceksin ben olsam yapmazdım ama eğer faydalı olduğunu öğrendiysen yavaşlatma yoluna gidebilirsin. ama ben sabırsız insanım yapamazdım sanırım

canım zaten şu an çatlaklar için kendimi at kılı ile fırçalıyorum,günde 3.5 litre su içiyorum,sıkılaştırıcı vücut yağı falan kullanıyorum
inan çatlaklarla mücadele ederken selülitler zaten yok olacak o kadar uğraşıyorum ki. selülitleri takmıyorum o yüzden pek

Haklısın aslında burada bulunsun da sıkılaştırma ve selülit kremi arayanlara bir faydam bulunsun istedim zira daha önceki hiçbir şeyden memnun kalmamıştım belki arayan olmuştur

Haklısın aslında burada bulunsun da sıkılaştırma ve selülit kremi arayanlara bir faydam bulunsun istedim zira daha önceki hiçbir şeyden memnun kalmamıştım belki arayan olmuştur
tamam canım bu arada dermaroller selülit için de kullanılıyor hatta onda çoook daha etkili.
ben de yazayım bulunsun burada

Benimde en buyuk derdim omuz ve kollarim. Kilo verdikce arttilar. Ilk oradan baslaticam. Karnim ve gogus sonra. Bacaklari salladim artık. O kadar cok ki haha napsam bilmiyorum ve çok caresiz hissediyorum :) ama azalacak inşallah sabir biraz

Azalacak tabii :) Ben yarın aktara gidiyorum, kapalıysa da pazartesi giderim. Başlarız yavaştan :) dermaroller'e geç başlarım belki ama masaj, at kılı fırçası, yağlar ve kremlere başlayalım. bu arada krem olarak ne önerirsiniz?

ben nivea'nın sıkılaştırıcı vücut yağından memnun kaldım. 1 şişenin yarısına geldim,güzel nem veriyor cidden ve böyle teni daha bir güzel yapıyor sanki.
çatlaklar için de en iyi yağ şu an bio oil.

aynen canım benim de her yerimde var olmayan yok. ama önce bizi en çok rahatsız edenlerle başlayalım bence de.( ve evet kilo verdikçe bence de artıyor)

Canım ben krem olarak niveanin selülit kremini kullaniyorum . Yogun ve güzel ama kuru ciltler icin buyuk kutuda var o krem den daha yogun. Bepantholu onerdiler onarici yapisindan dolayi. Birde bebek yagi ve badem yagi alacagim ben. Ya lierac serum aldim ama ucuncu kutuyu alip almam bir daha. Etki etmezse o kadar para cope. Birde niveanin catlaklari azaltan bi yagi cikmis onu aldim. Ikinci kutum. Guzel nemlendiriyor. Birde kizlar kasinti catlak demek galiba. Ben kasinan yere soguk buz ve fırça ile firxalayip nemlendiriyorum

ben de öyle duydum çatlamanın sinyalleriymiş kaşınmak.
canım nivea'nın çatlaklarını azaltan yağ benim ilk sayfada paylaştığım yağ mı?

canım sen bayağı yağ kullanıyormuş nasıl bir rutin oluşturdun kendine? üst üste mi sürüyorsun?

kızlar bir de her gün yağlayamıyor insan kendini bir sorun çıkabiliyor,o zamanlar için duşta vücut kremi kullanın.inanılmaz pratik,ben aşırı durulamıyorum da cildim nemli kalıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…