- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
canım dalga geçiyor herhalde diyeceksin ama kolay.
evet valla 87 kilodan düşmek kolay bana göre. hatta diyorum ki keşke 100-120 kilo olsam şimdi ama hiç çatlağım olmasa.
ben o kiloyu da veririm çünkü,boğazı tutmak,sağlıklı beslenmek bana zor gelmiyor inan.çözümsüz şeyler beni mahvediyor,iradesiz bir insan değilimdir.ama bir şey çözümsüz ise çok üzülüyorum.
ve bu çatlaklara takan harbi takıyor ben de o kafayı çatlaklarıyla bozmuş olanlardanım
instagram'daki o kadınları ben de gördüm,ama yok yani ben öyle değilim.
canım dvd'lerini ben de aldım malzemeleri falan daValla kadın profesyonel görünmüyor diye ben de önce yabancı hocaların videolarını izlemiştim ama en büyük verimi ebru şallı'dan aldımbence de işe yarıyor, özellikle bacaklarda.
Yani ben bi ara bi merkeze gittim plates orda Ebru şallıdan hoşlanmıyorlardı kadın eğitim almadı alaylı sonuçta ama Bencede verim sağlıyor ama ben tembellik ettim düzenli yapsam çok daha iyi olurumValla kadın profesyonel görünmüyor diye ben de önce yabancı hocaların videolarını izlemiştim ama en büyük verimi ebru şallı'dan aldımbence de işe yarıyor, özellikle bacaklarda.
brenda chenowith kilo verirken doktora gitmedim keşke gitseydim dedin ya ne için canım? ben de gitmiyorum.
bir de haftada 1 kilo veriyorum ben sağlıklısı bu diyorlar ama hızlı mı yine de sence?
Çok tatlısın yaaaa öldürdün beni gülmektencanım dvd'lerini ben de aldım malzemeleri falan da
şu an yerde yuvarlanan top gibiyim,ters dönen böcekler gibi.çırpınıp duruyorum ama alışırım herhalde
Havalar serinlesin bir pilates grubu kuralım ben çok seviyorum pilatesi bence keyifli :)Yani ben bi ara bi merkeze gittim plates orda Ebru şallıdan hoşlanmıyorlardı kadın eğitim almadı alaylı sonuçta ama Bencede verim sağlıyor ama ben tembellik ettim düzenli yapsam çok daha iyi olurum
canım işte kansere bile çözüm var şu devirde,çatlağa yok.Profilinde gördüğüm kadarıyla yeni kilo veriyorsun, ben de ilk zamanlar böyle düşünmüştüm ve asla eski kiloma dönmek istemezdim. İsterse hiç çatlağım olmasın. Herkes çok mu kusursuz? Bakalım hem teknoloji gelişir şu lazer ameliyatları falan daha etkili hale gelir ohoo daha çok erken umutsuzluğa düşmek için. Bitkisel kürlerimizi bir tamamlayalım önce ne oluyor ona bakalım :) pozitif düşünce kanseri bile iyileştiriyor bir çatlak mı geçmeyecek :)
Bende kilo verdim ama sizin kadar fazla değil kızlar ama 100 kilo olup hiç çatlağımın olmamasını tercih ederdim kilo verilir 1 ay tut gırtlağını sonra aşılıyı vücut Allah korusun ama kanserin çaresi var çatlağın yok diyorlar kanser insan öldürüyo çatlak öldürmez diye umursamıyorlar ama inş biodermogenesi yada lazer yada başka bişey işe yararAy sen 87 ymissin ben kaclara ciktim utanıyorum vallahi :)) suan ısparta otogarinda gul satan bi dükkandan ciktim. Kiz zayif citi piti bisi. Yirmi kilo vermis. Kolunda uc dort tabe cikmis bacaklari cok kotuymus ve gogus dekoltesinden göğsünü gordum orda da var. Ay valla gulmeyin ama hep böyle takılıyor gozum. Turistlerin bacaklarina bakıyorum arka bacaklar çatlak dolu. Kiza fazla catlaklarim var bi krem onerir misin dedim. Salyangoz kremi yenileyici dedi. Ayakustu satti) birde kilo verince catlaklar artip kafayi yiyen bi kiz olarak sakin pisman olmayin. Diyetisyen arkadaşim kilolu olmaktansa catlagi tercih et dedi. En azından sporla halledersin diye söylüyor.
canım işte kansere bile çözüm var şu devirde,çatlağa yok.
neyse dediğin gibi umutsuzluk yapmayıp uğraşacağız.
peki bir şey soracağım göğüsler ne alemde?onlar sarkınca toparlanmıyor çünkü pek
ya ben de kilolu olmayı tercih etmem ama kilo verilebilen ve bizim irademize bağlı bir şey olduğu için tercih sunsalar kiloyu tercih eder sonra da hakkından gelirdim.Ay sen 87 ymissin ben kaclara ciktim utanıyorum vallahi :)) suan ısparta otogarinda gul satan bi dükkandan ciktim. Kiz zayif citi piti bisi. Yirmi kilo vermis. Kolunda uc dort tabe cikmis bacaklari cok kotuymus ve gogus dekoltesinden göğsünü gordum orda da var. Ay valla gulmeyin ama hep böyle takılıyor gozum. Turistlerin bacaklarina bakıyorum arka bacaklar çatlak dolu. Kiza fazla catlaklarim var bi krem onerir misin dedim. Salyangoz kremi yenileyici dedi. Ayakustu satti) birde kilo verince catlaklar artip kafayi yiyen bi kiz olarak sakin pisman olmayin. Diyetisyen arkadaşim kilolu olmaktansa catlagi tercih et dedi. En azından sporla halledersin diye söylüyor.
Haklısın bazı yabancı modellerde bile var güzellik yarışmasına katılan bir kızda bile gördüm ve kız dereceye bile girdi ama ben kendi vücudumda istemiyorum saçma belki ama çok sıkıldım için bu çatlaktan tamamen kurtulmak istiyorumBirde estetisyen kadin benimde belimde var. Hic kilo almadim vermedim de demisti. Umursamiyorum ama dedi. En yakin arkadaşım 49 kilo falan. Hic almadi bu yasa kadar belinde catlak dolu. Gratise falan gidiyorum catlak için nemlendirici almaya. Gorevli bende de var diyor. Aslında cogu insanda var ama bizde daha fazla. Birde ben kilolu olduğum için sarkma catlak ve selulit rezalet görünüyor
ben 3 ayda tam 17 kilo verdim. haftada 1 değil yani ama şu an öyle gidiyor. hızlı olmuş sanki,sarkarım ve kaslarım erir diye korkuyorum. ayda 2 kilo mu versem?Hala acaba bir şeyleri yanlış mı yaptım diyorum. Midemde sorunlar yaşamaya başladım çünkü belki bir ilgisi yoktur zor günler geçiriyorum ama içim içimi yiyor tabii. Bunun bir standartı yok bence. Sadece vücudu aç bırakmamak lazım. Yani bir paket biskrem 500 kalori civarı, bir hamburger de öyle. tercihlere ve doyuruculuğuna dikkat etmen lazım. bazen haftada bir verirsin, bazen bir hafta hiç veremezsin diğer hafta üç kilo birden gider. fiziksel aktivitene, o anki metabolik hızına, hatta stres düzeyine göre kilo vermen günden güne bile değişebilir.
ama kısacası bence hızlı değil gayet normal.
valla süper olur yapalım hakikatenHavalar serinlesin bir pilates grubu kuralım ben çok seviyorum pilatesi bence keyifli :)
Emin ol ona sen karar veremiyorsun ya :) bir düzene alışınca gidiyor öyle daha az kalori alıyorsun ve doğal olarak kilo veriyorsun. kas kaybetmemek için yapabileceğin tek şey spor yapmak. yuvarlansan da pilatesi öneriyorum, cardio yağ yakıcı egzersiz olarak da zumbayı öneriyorum müthiş ter atılıyor ve zevkli.ben 3 ayda tam 17 kilo verdim. haftada 1 değil yani ama şu an öyle gidiyor. hızlı olmuş sanki,sarkarım ve kaslarım erir diye korkuyorum. ayda 2 kilo mu versem?
aynen sarkma,çatlama,selülit...Birde estetisyen kadin benimde belimde var. Hic kilo almadim vermedim de demisti. Umursamiyorum ama dedi. En yakin arkadaşım 49 kilo falan. Hic almadi bu yasa kadar belinde catlak dolu. Gratise falan gidiyorum catlak için nemlendirici almaya. Gorevli bende de var diyor. Aslında cogu insanda var ama bizde daha fazla. Birde ben kilolu olduğum için sarkma catlak ve selulit rezalet görünüyor
Spor yapalım ve şu yağlar ve kremleri kullanalım bakalım. Hem cildimize bu bahaneyle bakım yapmış oluruz hem de biraz bile azalsa fayda faydadır :)))))aynen sarkma,çatlama,selülit...
benimkiler doğum çatlakları gibi,yani öyle göze batıyor ki. uzun uzun,yarık rezalet ya. yani zaten başlığı %50 azaltalım mı diye açmamın sebebi bu.
tamam benim de çatlağım olsun,tamam herkeste var ama normal olsun çatlaklarım,azaltayım ve herkesteki gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?