Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
valla canım benim de kollarım iyice sarktı. pilatese başlayacağım ben de + venus legacy yaptırıyorum. daha ilk seansım oldu,mosmor oldum. benim cildim çok hassas,1 haftadır yatamıyorum üstüne inan. ama pes etmeyeceğim hemen,çatlaklar da biraz daralırsa yazarım buraya.

Birde su kantaronu deneyecegim. Lieracin serumu hakkinda da olumsuz pek bisi okumadimm. Ufak birkaç catlaaga uygulayacagim sonucu yazarim. Ama kiyamiyomlrum o paraya bi taraftan. Iki ayda sonuc belliymis. Zamanim ve vucudum musait olsa biodermogenesiyi yaptiririm o surede. Birde bio oili kullanıyorum bi onbes gündür. Bir haftadir duzenli değil ama sanki kolumda ki yeni catlak hafifledi gibi. Ay o kadar cok ki catlak hangi birine sureyim bitiyor hemen

aynen canım zayıflayınca daha çok belli oluyor maalesef
inan ben de zayıfladığıma mutlu olamıyorum şu çatlaklar yüzünden.
ben de çok yarım bıraktım her şeyi ama bu sefer inatlaşacağım,pes etmek yok hemen. barışamıyorum çatlaklarımla. zebra gibiyim.

Ikinize de mutlaka haber verecegim. Sporla değişiklik gorursem haber ederim. Dedigim gibi ozelden numaramı yazabilirim. Cok acisini çektiğim durumda kimseyi habersiz birakmam. Millet faydasini gorunce cekiyor kendini anlamiyorum bi olumlu bisi duyunca haber verin işte.

Birde cok kilo veren bi kadinin hesabina bakmistim. Bir hayli varsi kilosu suan incecik ama bir yilda vermis ve sadece bacaklari catlakmism ama sporla ve niveanin bi kremi var cok kuru ciltler icin onu kullanmis. Birde bepanthol
cilt yapısıyla da çok alakalı canım G greyfurt1992 unkiler mesela kilodan değil. benim de karnım öyle çok büyümedi,hep basenlerim büyüdü ama karnım çatladı. derimiz hassassa oluyor maalesef,annemde 1 tane çatlak yok,1 tane.
o esmer,ben beyaz belki ondan

Ayrıca baktım hemen bakıyorum dermaroller neymiş. Olmadı birlikte başlarız ama önce bir dermatologa giderim muhakkak cildim aşırı hassas çünkü. Eğer onay alırsam ayın 1'inde başlarız :)))
tamam canım bence de öyle yap.
benim de çok hassas ama dermatologlardan bana gına geldi. çatlak deyince çözümsüz uğraşma deyip yolladıkları için. o yüzden yapacağım her türlü

Aslında ben barışma konusuna şöyle bakıyorum. Sarkmalarımı büyük ölçüde hallettim beni sarkmalar rahatsız ediyordu daha çok. Bir internet sitesinde doğum yapmış ve çatlaklarıyla bikini giymiş kadınlar gördüm. Hepsi bu çatlaklar bana evladımı hatırlatıyor ve ne kadar güçlü bir insan olduğumu gösteriyor onlardan utanmıyorum falan demişlerdi. Ben de kolay bir iş yapmadım, aslında benim kilolarımla olan savaşımı simgeliyorlar :) Eskisi kadar kafaya takmıyorum ama giderse iyi olur o moddayım.

canım ben pergusa aldım,orayı aradım hatta yardımcı oldular.
benimki en derin çatlaklar için olan,540 iğne 2.5 mm

Tamam ben de araştıracağım bu akşam bunu teşekkür ederim.

Ewt lütfen ben çare bulayım foto yayınlarım ama millete ulaşamıyoruz birbirimizi haberdar edelim

aynen benim 1 kutu bio oil 10 günde falan bitmişti ondan alamıyorum da çok pahalı kremler lierac serumu vs

değil mi
ben görürsem ilk işim buraya yazmak olur,buradaki aynı dertten muzdarip insanları bilgilendiririm. ama herkes bir değil işte.
yazabilirsin canım numaranı ben de benimkini veririm

valla bana savaşımı simgeliyorlar gibi değil de resmen bir ara 87 kilo olduğumun kanıtı gibi geliyor bas bas bağırıyor bu kız deli gibi kilo verdi,ya da 3 çocuk doğurdu diye.
canım ya sarkmalardan ben de şikayetçiyim nasıl hallettin?

Kolay mı öyle 87 kiloyken kilo vermek peki? Ben kasıla kasıla söylüyorum zamanında 88 kiloydum hiçbir ilaç ve ameliyat olmadan 49 kiloya düştüm diye, gerçi birkaç sene içinde kilom 53 civarına sabitlendi ama olsun. Öncelikle vücuda zaman vermek gerekiyor. Kilo verirken doktora gitmemiştim keşke gitseydim verdikten sonra ailem zorladığı için gitmiştim. İki yıl zaman ver vücuduna dedi. Gerçekten de zaman en büyük yardımcısı sarkma işinin. Vücut ve deri yeni düzene alışıyor. Ama takviye olarak kesinlikle pilates. Bildiğin ebru şallı videoları ve pilates malzemeleriyle evde haftanın en az 4 günü yapmıştım. Aslında hala yapıyorum ama iki aydır ara verdim çok sıcak dayanamıyorum.

canım dalga geçiyor herhalde diyeceksin ama kolay.
evet valla 87 kilodan düşmek kolay bana göre. hatta diyorum ki keşke 100-120 kilo olsam şimdi ama hiç çatlağım olmasa.
ben o kiloyu da veririm çünkü,boğazı tutmak,sağlıklı beslenmek bana zor gelmiyor inan.çözümsüz şeyler beni mahvediyor,iradesiz bir insan değilimdir.ama bir şey çözümsüz ise çok üzülüyorum.
ve bu çatlaklara takan harbi takıyor ben de o kafayı çatlaklarıyla bozmuş olanlardanım
instagram'daki o kadınları ben de gördüm,ama yok yani ben öyle değilim.

Kızlar Ebru şallının ki Bencede işe yarıyor bi ara denemiştim 3 hafta bırakma demişti ama benim biraz eksik oldu ama o bile bence farketmişti
Valla kadın profesyonel görünmüyor diye ben de önce yabancı hocaların videolarını izlemiştim ama en büyük verimi ebru şallı'dan aldım bence de işe yarıyor, özellikle bacaklarda.

brenda chenowith kilo verirken doktora gitmedim keşke gitseydim dedin ya ne için canım? ben de gitmiyorum.
bir de haftada 1 kilo veriyorum ben sağlıklısı bu diyorlar ama hızlı mı yine de sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…