Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Şimdiye kadar hiç bir çatlak olmadı,bir şey de sürmedim.
Şimdi başlamak istiyorum biraz gec kalmisim galiba
Hangi yağ ya da krem kullanabilirim kızlar.
Siz ne kullandınız
Anladım teşekkür ederimMerhaba gebeliğin başından beri haftada bir duştan sonra soğuk sıkım hindistancevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanmaya çalışıyorum göbek, göğüs ve basen bölgesine. Çok kusursuz dikkat edemesem de işte maksat rahatlamak, bir şeyler yapmış olmak. Yani işe yaramaz diye düşünmeyin şuana kadar çatlak yoksa cildinizin esnemesine yardımcı olur.
Anladım teşekkür ederim
Senin kaşıntı oluyor mu,bacaklarim göğüslerim, kollarım çok kaşınıyor, özellikle geceleri bazen uyuyamıyorum kaşınmaktan,
Kaşınmaktan kanadı,iz kaldi çok kötü oldu bacaklarım kollarım, doktor iki tane krem verdi
Hametan ve stilex onları sürüyorum, kaşıntım biraz geçti
Kaşıntı sebebi gerilmesi çatlayacak yaniAnladım teşekkür ederim
Senin kaşıntı oluyor mu,bacaklarim göğüslerim, kollarım çok kaşınıyor, özellikle geceleri bazen uyuyamıyorum kaşınmaktan,
Kaşınmaktan kanadı,iz kaldi çok kötü oldu bacaklarım kollarım, doktor iki tane krem verdi
Hametan ve stilex onları sürüyorum, kaşıntım biraz geçti
Tamam deneyeceğim teşekkür ederimBen de 23+2deyim. Kaşıntı cildimiz kuru kaldığı için oluyor. Çok krem araştırdım ama hiçbiri doğal yağlar kadar iyi gelmedi nemlendirmedi. Bence dediğim yağları birkaç kere kullanmayı dene. Hiçbir zararı yok, maliyetli de değil memnun kalırsın diye düşünüyorum.
Ben ilk gebelıklerımde badem yağı kullandım kıllanma yaptı bu hamılelıgımde kullanmıcamMerhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Siz ne kullandınız
Merhaba iki doğum yaptım ikisinde de hiç olmadı çok şükür sürekli bebek yağı ve vazelin sürdüm başka bir şey kullanmadımMerhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Siz ne kullandınız