Hamilelikte çatlak için yardim

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
79
17
3
Merhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Şimdiye kadar hiç bir çatlak olmadı,bir şey de sürmedim.
Şimdi başlamak istiyorum biraz gec kalmisim galiba 😅
Hangi yağ ya da krem kullanabilirim kızlar.
Siz ne kullandınız

6 aya kadar incia sonra zor oldu göbeğim kocamandı bio oile geçtim. Sarıydı organik filan yazanıydı.

Merhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Siz ne kullandınız

Merhaba gebeliğin başından beri haftada bir duştan sonra soğuk sıkım hindistancevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanmaya çalışıyorum göbek, göğüs ve basen bölgesine. Çok kusursuz dikkat edemesem de işte maksat rahatlamak, bir şeyler yapmış olmak. Yani işe yaramaz diye düşünmeyin şuana kadar çatlak yoksa cildinizin esnemesine yardımcı olur.

Merhaba gebeliğin başından beri haftada bir duştan sonra soğuk sıkım hindistancevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanmaya çalışıyorum göbek, göğüs ve basen bölgesine. Çok kusursuz dikkat edemesem de işte maksat rahatlamak, bir şeyler yapmış olmak. Yani işe yaramaz diye düşünmeyin şuana kadar çatlak yoksa cildinizin esnemesine yardımcı olur.
Anladım teşekkür ederim
Senin kaşıntı oluyor mu,bacaklarim göğüslerim, kollarım çok kaşınıyor, özellikle geceleri bazen uyuyamıyorum kaşınmaktan,
Kaşınmaktan kanadı,iz kaldi çok kötü oldu bacaklarım kollarım, doktor iki tane krem verdi
Hametan ve stilex onları sürüyorum, kaşıntım biraz geçti

Anladım teşekkür ederim
Senin kaşıntı oluyor mu,bacaklarim göğüslerim, kollarım çok kaşınıyor, özellikle geceleri bazen uyuyamıyorum kaşınmaktan,
Kaşınmaktan kanadı,iz kaldi çok kötü oldu bacaklarım kollarım, doktor iki tane krem verdi

Ben de 23+2deyim. Kaşıntı cildimiz kuru kaldığı için oluyor. Çok krem araştırdım ama hiçbiri doğal yağlar kadar iyi gelmedi nemlendirmedi. Bence dediğim yağları birkaç kere kullanmayı dene. Hiçbir zararı yok, maliyetli de değil memnun kalırsın diye düşünüyorum.

Anladım teşekkür ederim
Kaşıntı sebebi gerilmesi çatlayacak yani

Ben de 23+2deyim. Kaşıntı cildimiz kuru kaldığı için oluyor. Çok krem araştırdım ama hiçbiri doğal yağlar kadar iyi gelmedi nemlendirmedi. Bence dediğim yağları birkaç kere kullanmayı dene. Hiçbir zararı yok, maliyetli de değil memnun kalırsın diye düşünüyorum.
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim

Ben liearac ve Hindistan cevizi yağı filan sürüyordum ama lierac hep kullandım aksatmadan.
Bol bol nemlendirin vücudunuzu.
Bir de tavsiyem doğum sonrası da devam edin bir süre en azından

Merhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Siz ne kullandınız
Ben ilk gebelıklerımde badem yağı kullandım kıllanma yaptı bu hamılelıgımde kullanmıcam

Merhabalar kızlar
23 haftalık hamileyim.
Siz ne kullandınız
Merhaba iki doğum yaptım ikisinde de hiç olmadı çok şükür sürekli bebek yağı ve vazelin sürdüm başka bir şey kullanmadım

Back
X