Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini alayım kararsız kaldım ondan deneyen varsa param.boşa gitmesin baya araştırdım bu ikisinin iyi olduğunu gordumÖnce sen savaş aç biz neferler olarak ardından geliriz
Çatlaga hicbir kremin fayda edeceğini sanmıyorum benHangisini alayım kararsız kaldım ondan deneyen varsa param.boşa gitmesin baya araştırdım bu ikisinin iyi olduğunu gordum
Haklısınız fakat denemem gerek lazerden daha uygun sonuçta Youtube vs her yerde baktım en iyisi ve uygun fiyat bunlarÇatlaga hicbir kremin fayda edeceğini sanmıyorum ben
Ya yalan borcum mu var. Evet safsiniz belli oldu reklam ve ihtiyacı olan insanı ayırt edemiyorsunuz üzgünüm.KK kadınlarıda zaten saftı bunu yiyecekti. Öf
Demekki kk adminleri beni anladı zeki insanlarmis ne on yargılı insanlarsinizAaaaaaa hayret taşındı ama kapanmadı konu
Yeni üye olup marka adı verince önyargılı yaklaştık sen yenisin bilmezsin belki ama buraya reklam yapmak için o kadar kişi üye olup konu açıyor kiDemekki kk adminleri beni anladı zeki insanlarmis ne on yargılı insanlarsiniz
Kafadan catlaklara da iyi geliyor mu?Arkadaşlar beraber catlaklara savaş açmaya.ne.dersiniz önerim.iki.ürün revitol çatlak.kremi yada lierac serum...
Yahu ben gerçekten ihtiyacım var öğrenciydim param boşa gitmesin deneyip kullandiysaniz yardımcı olun diye sordum hem reklam yapacak olsam neden 2 marka adı vereyim tek marka verir öyle reklam yaparimYeni üye olup marka adı verince önyargılı yaklaştık sen yenisin bilmezsin belki ama buraya reklam yapmak için o kadar kişi üye olup konu açıyor ki
Kafadan catlaklara değil ama vücut catlaklarina iyi geliyormuş azaltiyormus gecirmesedeKafadan catlaklara da iyi geliyor mu?
Merhaba,Demekki kk adminleri beni anladı zeki insanlarmis ne on yargılı insanlarsiniz