Çatlaklar Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

UMURSAYAN UMURSAMAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
55
81
33
merhaba sevgili kk üyeleri
Su an 32 haftalık hamileyim 59 kilo ile hamile kaldım şu an 75 kiloyum çok fazla büyümedim ama bacaklarım aşırı çatladı görseniz üst bacaklarım hali içler acısı kurmızı kırmızı koca yarıklar birde göbeğimin yanlarında da oluştu krem yağ ne yaptıysam engel olamadım moralim çok bozuk kendime bakmak bile istemiyorum doğumdan sonra sıkı bir spora başlamayı düşünüyorum ama nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum çocuk ile ne kadar olursa derdim kilolar değil bu çatlaklar aranızda bu durumu yaşayanlar varmı kime sorsam asla geçmez onlar hep kalacak diyor inanın çok moralim bozuluyor hiç mi çaresi yok bu çatlakların ne olur bir yol gösterin şimdi veya doğumdan sonra yapabileceğim bişey varmı geçer mi ya da azalır mı??? Şimdiden teşekkürler

İnstagramda bir kadın var aleo vera ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıp geçirmiş ne kadar doğru bilemiyorum

O çatlaklar kıpkırmızı kalmayacak ve ten rengine çok yakın bir renge dönecek.
Moralini bozma; 30 küsur kilo alarak sezaryene girdim; çatlaklarım vardı ama narkozla da şişince ikiye katlandı.
Pembeli kırmızılı, harita gibi her yerim çatladı ve aşırı beyaz tenli bir kadınım.
Hiç geçmeyecek zannederdim.

2 sene geçti, dibime sokulmadan neremde çatlağım var görmen mümkün değil şu an.
Sen yağını vb. sür, gerisini düşünme.

Benim genckizliktan basenlerde var meyilliyim dedim nasilsa catlayacak hamileyken bir sey yapmadim ikizdi ve catlamadi hic ben de sasirdim..Arkadasimin ilk gebelikte olmadi 2.de oldu ve cok fazla..olacaksa oluyor galiba..cilek yagi yeniyken iyi geliyor ama tabi ki gecmicek sadece goruntu duzelecek biraz..

Bu arada hayat memat meselesi degil olabilir catlakmis sarkmaymis vb..manken degiliz yas gectikce artacak cok da meekez konu olmasin bunaltmayin saglikla dogsun da..Para sart tabi para varsa yaslanmak yok zaten simdikilere...

Valla içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim umarım benim de öyle olur böyle harita gibi dolanmam ortalarda

Dolanmazsın; sen sağlıkla doğur, gerisi zaten spordu-diyetti- sağlıklı beslenmeydi kilonu da verirsin, sıkılaşırsın da, renkleri de döner.
Sezaryen izim bile neredeyse kalmadı.

catlak gecmez ama rengi döner ondan pek göze batmaz elledikce hissedersin.

bi yerde okumustum ten rengine göre dövme yapiliyormus ozaman güya hic belli olmuyormus. ama diyelim yazin güzelce karardin bu sefer o renk acik kalir.

Bu arada hayat memat meselesi degil olabilir catlakmis sarkmaymis vb..manken degiliz yas gectikce artacak cok da meekez konu olmasin bunaltmayin saglikla dogsun da..Para sart tabi para varsa yaslanmak yok zaten simdikilere...
Öyle de insan takmadan duramıyor tabi eşim geçen gün gördü bişey demedi ama biliyorum pek hoşlanmadı sanki bu durumdan herşeyi geçtim ben pek iyi hisstmiyorum

İlk hamilelikte ne kadar çatlarsa hepsi o dur derler bende öyle ama oldu doğruluk payını bilmiyorum..
30 kg yakın aldım sürekli yağ kullandım göbekte değil ama üst bacakta ve göğüste bir miktar çatladı kızarıklık geçecek ama silikte olsa izler belli oluyor malesef..
Cilt yapısı çok önemli elastik olmayan daha çok çatlıyor
Tavsiyem kesinlikle kaşıma o daha kötü yapıyor

Özel egzersiz yaptınız mı? Yoksa kendiliğinden mi geçti

Hamileliğimin 32. Haftasında bir gün oh be karnım çatlamayacak şükür dedim ve o gece çatladım neler neler sürdüm halbuki ağla ağla hal oldum. Oo gece doğurabilirdim bile üzüntüden çok abartmışım.. Bebeğim 5 aylık oldu şuan ve o çatlaklar başta daha kötüydü şuan renkleri açılmaya başladı. Hatta küçülüyorlar boşu boşuna üzülmüşüm an idrak edememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…