- 12 Aralık 2017
- 55
- 81
- 33
-
- Konu Sahibi UMURSAYAN UMURSAMAZ
O çatlaklar kıpkırmızı kalmayacak ve ten rengine çok yakın bir renge dönecek.
Moralini bozma; 30 küsur kilo alarak sezaryene girdim; çatlaklarım vardı ama narkozla da şişince ikiye katlandı.
Pembeli kırmızılı, harita gibi her yerim çatladı ve aşırı beyaz tenli bir kadınım.
Hiç geçmeyecek zannederdim.
2 sene geçti, dibime sokulmadan neremde çatlağım var görmen mümkün değil şu an.
Sen yağını vb. sür, gerisini düşünme.
Valla içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim umarım benim de öyle olur böyle harita gibi dolanmam ortalarda
Öyle de insan takmadan duramıyor tabi eşim geçen gün gördü bişey demedi ama biliyorum pek hoşlanmadı sanki bu durumdan herşeyi geçtim ben pek iyi hisstmiyorumBu arada hayat memat meselesi degil olabilir catlakmis sarkmaymis vb..manken degiliz yas gectikce artacak cok da meekez konu olmasin bunaltmayin saglikla dogsun da..Para sart tabi para varsa yaslanmak yok zaten simdikilere...
Çok sağolun ya umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkürlerDolanmazsın; sen sağlıkla doğur, gerisi zaten spordu-diyetti- sağlıklı beslenmeydi kilonu da verirsin, sıkılaşırsın da, renkleri de döner.
Sezaryen izim bile neredeyse kalmadı.
Özel egzersiz yaptınız mı? Yoksa kendiliğinden mi geçtiO çatlaklar kıpkırmızı kalmayacak ve ten rengine çok yakın bir renge dönecek.
Moralini bozma; 30 küsur kilo alarak sezaryene girdim; çatlaklarım vardı ama narkozla da şişince ikiye katlandı.
Pembeli kırmızılı, harita gibi her yerim çatladı ve aşırı beyaz tenli bir kadınım.
Hiç geçmeyecek zannederdim.
2 sene geçti, dibime sokulmadan neremde çatlağım var görmen mümkün değil şu an.
Sen yağını vb. sür, gerisini düşünme.
Özel egzersiz yaptınız mı? Yoksa kendiliğinden mi geçti