amin canım cümlemizinkini inş.doğumumu anlatayım hemen sana..03.03.2011 perşembe sabah doktor kontrolüm vardı bebiş 38+5 günlüktü.gece sancılarım çok oldu uyuyamadım ama düzenli değildi hiç.bende düzenli olmayınca paniklemeden gittim doktora .ama belimde hala sancılarım vardı doktorun sekreterine ilk beni al sancım var dedim .muayenede 3 cm açıklık olduğunu ve bugün doğuracağımı söyledi.müthiş heyecanlandım.yatış işlemlerini yapıp yattım hastaneye .ilk lavman yaptılar .sonra suni sancıyı verdiler .sancılar yavaş yavaş artmaya başladı . doktor sancılara dayanamadığın zaman hemen haber ver dedi .3 saat sonra geldi doğum başlamış dedi şaşırdı ebeye bide sen bak dedi o da evet başlamış dedi yani açıklık 9 cm olmuş bile. hemen ıkınmadan doğumhaneye gidin dedi .ama ıkınmak tamamen refleks otomatik olarak ıkınıyorsun.yürüye yürüye gittim.ilk oradaki ilk ıkınmada doktor saçlarını görüyorum bu defakinde doğuracaksın dedi ve öylede oldu ikincide bebişim geldi .ve ben müthiş rahatlamıştım .kızımın yüzünü temizleyip öptürdüler bana inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye ama müthiş bir duygu.doktor alt tarafı dikerken hayatımda 2. ve 3. doğumlar dahil gerçekleşen en hızlı doğumdu dedi.bende dualarla oldu dedim ..işte böyle kavuştuk elif kızımıza darısı hamilelere ve bebek isteyenlere olsun inşallah
herkese günaydınlar... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorummm...günaydın kızlarr yeni topicc hayırlı olsun hepimizee
ayy sabah sabah ebrunun doğumunu okuyunca çok duygulandım yaa
herkese günaydınlar... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorummm...
canım bulantılar çoğaldı sabahları fena hale gelmeye başladı..perşembe güzel haberler alacağız inşallah ne kadar lık olduğunu bile halen tam bilmiyorum. 5 haftalık gibi sanırımmm...günaydın canım nasısın nasıl gidiyor hamilelik? Hemen cevap ver çok işim var ütü yapıcam:))))
herkese günaydın kızlar eee ne var ne yokkk
bende cumartes, doktora gittim KIZIM ı gördükKIZIM bize el salladı,hemen gösterdi kendini bize ,pek haraketli KIZIM
çok mutluyummm kızlar çok sağlıklı olsun diyordum hep çok şükür sağlığı gayet iyi bi 10 gün geriden gelmesi dışında ve kızım olucakmış benim ....
Allahım herklese sağlıklı hayırlısı bebişler nasip etsin
oyy canımm gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallahh. Bizde eşimle sürekli oğlum diyoruz halbuki daha kaç haftalık onu bile bilmiyoruzz :)))herkese günaydın kızlar eee ne var ne yokkk
bende cumartes, doktora gittim kızım ı gördükKızım bize el salladı,hemen gösterdi kendini bize ,pek haraketli kızım
çok mutluyummm kızlar çok sağlıklı olsun diyordum hep çok şükür sağlığı gayet iyi bi 10 gün geriden gelmesi dışında ve kızım olucakmış benim ....
Allahım herklese sağlıklı hayırlısı bebişler nasip etsin
canım bulantılar çoğaldı sabahları fena hale gelmeye başladı..perşembe güzel haberler alacağız inşallah ne kadar lık olduğunu bile halen tam bilmiyorum. 5 haftalık gibi sanırımmm...
biz oğluşum diye seviyoruz eşimle nedense :)))sağlıklı olsunda artık ne diyeylim allah bilir...seninkide geldi geliyor az kaldı....
oy sende bulanacaksın demek hemen tahmin ediyorum o zaman seninki kız:)) az kalmış kontrolüne hadi bakalım benimde yarınteyzesi kocaman oldu oğlum artık bakalım ne diycek doktorumuz:)
Maşaallah kızına canım hadi gözün aydın geri gelmesinin sebebi çok yorulman canım senin bol bol yiyip dinlenmen lazım bunun için doktorun rapor yazabilir sana
canım bulantılar çoğaldı sabahları fena hale gelmeye başladı..perşembe güzel haberler alacağız inşallah ne kadar lık olduğunu bile halen tam bilmiyorum. 5 haftalık gibi sanırımmm...
oyy canımm gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallahh. Bizde eşimle sürekli oğlum diyoruz halbuki daha kaç haftalık onu bile bilmiyoruzz :)))
canım perşembe gideceğizz.. inşallah güzel haberler alacağımmmsağol canım rapor konusunu konuştum doktorlar 24. haftadan sonra yazabilirlermiş şimdi yazsamda hiç bir yaptırımı yok tamamen senin işverinin insafı diyo yada istirahat raporu yazarım ben sana diyo bakalım bugün bir daha konuşucam müdürmle
ayy bulantılar çok kötü benim geçti diyorum arada yine oluyo bu sabah pek bulantılıydım yine
Amin canım sağol ben hep kız hissetmiştim zaten yaa hayırlısı anne hisseder derlermiş canım yaa sağlıklı olsunda sen bir daha ne zaman gidiceksin doktora
biz oğluşum diye seviyoruz eşimle nedense :)))sağlıklı olsunda artık ne diyeylim allah bilir...seninkide geldi geliyor az kaldı....
günaydın canlarım bende geldim. eflalim ya seni gördügüme çok sevindim bacım ne zamandır rastlaşamaıyoruz. bize küstün diye çok ama çok üzülüyordum.
sağol canım rapor konusunu konuştum doktorlar 24. haftadan sonra yazabilirlermiş şimdi yazsamda hiç bir yaptırımı yok tamamen senin işverinin insafı diyo yada istirahat raporu yazarım ben sana diyo bakalım bugün bir daha konuşucam müdürmle
ayy bulantılar çok kötü benim geçti diyorum arada yine oluyo bu sabah pek bulantılıydım yine
Amin canım sağol ben hep kız hissetmiştim zaten yaa hayırlısı anne hisseder derlermiş canım yaa sağlıklı olsunda sen bir daha ne zaman gidiceksin doktora
canım perşembe gideceğizz.. inşallah güzel haberler alacağımmm
Canım bende istirahat raporunu diyorum yoksa diğerine var daha.
canım yaa maşallah,dediğin gibi dualarla,yani rabbimin izniyle,onun kolay kılmasıyla elhamdülillah.ne güzzel yaa çok etkilendim.inşaallah bizimkilerde kolayca olur.amin canım cümlemizinkini inş.doğumumu anlatayım hemen sana..03.03.2011 perşembe sabah doktor kontrolüm vardı bebiş 38+5 günlüktü.gece sancılarım çok oldu uyuyamadım ama düzenli değildi hiç.bende düzenli olmayınca paniklemeden gittim doktora .ama belimde hala sancılarım vardı doktorun sekreterine ilk beni al sancım var dedim .muayenede 3 cm açıklık olduğunu ve bugün doğuracağımı söyledi.müthiş heyecanlandım.yatış işlemlerini yapıp yattım hastaneye .ilk lavman yaptılar .sonra suni sancıyı verdiler .sancılar yavaş yavaş artmaya başladı . doktor sancılara dayanamadığın zaman hemen haber ver dedi .3 saat sonra geldi doğum başlamış dedi şaşırdı ebeye bide sen bak dedi o da evet başlamış dedi yani açıklık 9 cm olmuş bile. hemen ıkınmadan doğumhaneye gidin dedi .ama ıkınmak tamamen refleks otomatik olarak ıkınıyorsun.yürüye yürüye gittim.ilk oradaki ilk ıkınmada doktor saçlarını görüyorum bu defakinde doğuracaksın dedi ve öylede oldu ikincide bebişim geldi .ve ben müthiş rahatlamıştım .kızımın yüzünü temizleyip öptürdüler bana inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye ama müthiş bir duygu.doktor alt tarafı dikerken hayatımda 2. ve 3. doğumlar dahil gerçekleşen en hızlı doğumdu dedi.bende dualarla oldu dedim ..işte böyle kavuştuk elif kızımıza darısı hamilelere ve bebek isteyenlere olsun inşallah
ahh canım yaa ikimizin kaderi bu konuda hep aynı gidiyor,hayırlısı bakalım yaa aynı herşey onun için,onun için iyi olmaya çalışıyor insan...benim kuzum d açok iyi teyzesi çok şükür,boyuna kilo alıyoruz.zaman daralıyor artık bizim için de.bende özledim canım ya hamdolsun bebğim iyi tek sevincim bu ya zaten onun dışında bende zoraki iyiyim ruhsal anlamda bebeğim için mutlu olmaya çslışıyorum, senin kuzun nasıl annesi?
eeeeeeeeeeee burdada kimse yok
canım daha doğuma var ama şimdiden öğrenmekte fayda var ben isterimHANIMLARRR...isteyenlere çok önemli vede Allahın izniyle(en önemlisi de inanarak yapılması halinde) mutlaka hayırlı doğumlara vesile olacak okunacaklar yapılacaklar listesi var elimde.sağlam kaynaktan da geldi elime.tavsiye ederim.doğumu yakın olanlar özellikle isteyenlere verebilirim.